Blondie Abikokk 2010-09-06 15:01:02 |
Tziiki:
Minu jaoks jällegi ebameeldiv kogemus. Olin juba õnnetu, et Hapsi asemele on tehtud Ats, aga tundub, et nad vist ikka eksisteerivad mõlemad. Ats oli minu jaoks ausalt öeldes üleliiagi naturaalne (tükiline olek). Tere Ats atsidofiilhapupiim |
|
Tziiki Abikokk 2010-09-06 16:41:16 |
Blondie:
aga need tükid kaovad ju loksutades ära :) Tziiki:
Minu jaoks jällegi ebameeldiv kogemus. Olin juba õnnetu, et Hapsi asemele on tehtud Ats, aga tundub, et nad vist ikka eksisteerivad mõlemad. Ats oli minu jaoks ausalt öeldes üleliiagi naturaalne (tükiline olek).Tere Ats atsidofiilhapupiim As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Stardust Abikokk 2010-09-06 17:36:46 |
Tziiki:
Jah, aga minu puhul tsitruselisandiga. Tere Ats atsidofiilhapupiim |
|
Blondie Abikokk 2010-09-12 16:26:28 |
Väga õnnestunud dessertvein Torres Moscatel Oro | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-09-12 17:11:58 |
Minule maitseb Jogobella rosinate ja kaneeliga õunajogurt. | |
Tziiki Abikokk 2010-09-13 08:41:19 |
Oskari toorsuitsu veisesink...nii hea :) , aga kahjuks üsna kallis :( As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Ullike Abikokk 2010-09-14 16:39:57 |
Tiina:
No pidite te sellisest asjast siia kirjutama =D
Ag minu jaoks on meeldivaks avastuseks: Tallegi lihaleib :)
Kunagi vene ajal sai lihaleiba peetun n.ö. hädaga söödavaks. Aga see konkreetne asi on ju hea! Ja minu pirtspe...st kass, kes valib sinkegi mingi oma kategooria järgi ja kellel on isu ka maksapasteedist täitsa täis söödud - tema jookseb sellele lihaleivale tormi!
Ja hind ei murra ka päris konti. No ei tea - võibolla ajaga maitse (miskipärast algul on toodetel üks mekk ja mõne aja pärast - kui ostjaskond on sisse söödetud, siis teine) muutub kuid hetkel võib seda küll soovitada. Tullia:
No ma mõtlesin, et kesse ometi nii teeb. Nüüd imen siin diivanil ise ühte sellist :DMantragirl:
Tõin sellises pakendis kondenspiima mõned kuud tagasi Lätist ja oli tõesti mugav kasutada - istusin diivanil ja lihtsalt imesin selle tühjaks:-)Täna tore avastus Selverist! Kodumaine kondenspiim suhkruga sellises vahvas kilepakendis (keeratava korgiga veidi nagu tuubi süsteemiga pakend, osad majoneesid on ka sellises pakis). Hea maitsega, nagu ikka... ja jube mugav kasutada :) Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Tiina Abikokk 2010-09-19 11:09:00 |
Eestis Nondora OÜ valmistatud kookospallid. Valged ja pruunid ja pähkli- ja vaarikamaitselised. Olen saanud neid laatadelt, viimati eile Kristiine sügislaadalt. Ütlesid, et neid on ka Tallinnas Pärnu mnt Kalevi kommipoes müügil. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Silx Abikokk 2010-09-20 13:08:24 |
Kalevi uus tume šokolaad espressoga (Desiree oli vist nimeks). Suurepärane. Noh, peris laktoosivaba ei ole, sest sisaldab ka sellist kraami, aga lääget piimamaitset ei omanud ja oli mõnusalt mõru ja kohvine. :)
Pidi olema ka latte maitseline.. küllap hullem piimakas. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-10-03 13:41:03 |
Ma olen sel näadal olnud täiesti verivorstidieedil - nimelt Saaremaa Lihatööstuse "Saaremaa advendivorstike", täitsa minu maitse järgi, väga hea naturaalse verivorsti maitsega, ei mingit kehva tooraine peitmist liigsete lisanditega. Ja hamba alla ei jää ka mingeid kahtlaseid kummiseid mügaraid, nagu vahel vorstidega juhtub, et vorstitäidises on kelmed ja need kõige kehvemad rupskid. | |
<< < 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 > >> |