Aaloemahl Abikokk 2010-10-03 16:44:01 |
Silx:
Proovisin ka seda espressoga- mulle maitses. Kohvi kõrvale väga mõnus.
Latte oma oli ka täitsa saadaval, aga piirdusin seekord ühe šokolaadiga. Küllap kuangi proovin ka latte ära.
Kalevi uus tume šokolaad espressoga (Desiree oli vist nimeks). Suurepärane. Noh, peris laktoosivaba ei ole, sest sisaldab ka sellist kraami, aga lääget piimamaitset ei omanud ja oli mõnusalt mõru ja kohvine. :) Pidi olema ka latte maitseline.. küllap hullem piimakas. |
|
Tiina Abikokk 2010-10-03 17:47:25 |
Sussi:
Ma proovisin mõlemaid. Tugeva kohvi maitsega, mõnusalt mõru. Kohvi kõrvale päris hea. Silx:
Proovisin ka seda espressoga- mulle maitses. Kohvi kõrvale väga mõnus.
Latte oma oli ka täitsa saadaval, aga piirdusin seekord ühe šokolaadiga. Küllap kuangi proovin ka latte ära.Kalevi uus tume šokolaad espressoga (Desiree oli vist nimeks). Suurepärane. Noh, peris laktoosivaba ei ole, sest sisaldab ka sellist kraami, aga lääget piimamaitset ei omanud ja oli mõnusalt mõru ja kohvine. :) Pidi olema ka latte maitseline.. küllap hullem piimakas. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Liiseli Abikokk 2010-10-09 17:00:15 |
Rõngu aia ja Polli aiandi õunamahlad suurtes (2,5 l ja 2 l) plastmasskanistrites. Tõeliselt maitsvad ja magusad mahlad. Rõngu mahla oli Bauhofis, Polli oma Selveris. | |
Silx Abikokk 2010-10-12 22:53:42 |
Jätkame šokolaadi lainel. Pärnu mnt Kalevi kommipoest saab osta kaaluga lahtist 75%-list musta šokolaadi - nii puhast kui ka kaneeliga vürtsitatud. Viimane on hää ja tsutt jõulune ja sobib eriti hästi hea musta kohvi juurde sombusel sügishommikul. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kärt Abikokk 2010-10-13 13:11:13 |
Oi kui põnev! Lähen uurin ka. | |
Enely Abikokk 2010-10-19 19:56:02 |
Ma loodan, et see postitus tuleb ikka õigesse kohta, sest proovinud veel ei ole, aga loodan, et on head :). Ostsin täna Vilma piparkoogijahu, mingi uus toode ja mõtlesin et proovin ära-peale laupäeva saan maitse kohta ka miskit öelda. Ja teine asi mida varem ostnud ei ole, on Valio sulatatud juust Kaval Ants (vist oli)-hind oli päris hea ja mõtlesin et proovin-arvatavasti siis peale homset saab juba natuke täpsemalt kirjeldada :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Redfox Abikokk 2010-10-19 22:29:58 |
Balti Jaama Hullumajas ehk endises lähirongide ootesaalis asuvas ühes letis - grillkana poolt sisse minna vasakut kätt leluautomaadi vastas - on väga head 70% apelsinimaitselist ja sarnast piimašokoladi 6 EEKI tahvel. sellised lehekestega kartongümbrised sinine ja oranž. Piparkoogijahu? jestas. ei taha. aga mõtlen küll et jõule ma ei seedi aga piparkoogitaigent võiks kuskilt osta küll juba tulevi nädali. nii novembri alul ... | |
Enely Abikokk 2010-10-21 11:10:23 |
Jah eks ta vara ole, aga mõtlesingi et see rohkem selline katse-eksitusmeetod, sest tavaliselt ma neid valmis jahusid(pannkoogi-, pitsapõhjajahu jne) ei kasuta. Aga Kavala Antsu sulatatud juust on küll hea :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Jaanikaant Abikokk 2010-11-01 22:28:44 |
Mulle meeldib väga Calvo tuunikalapasteet. Selverist olen mina ostnud. Kõige odavam ta just ei ole, aga maitseb küll hästi. | |
Netcat Abikokk 2010-11-02 11:01:37 |
Jaanikaant:
Calvo tuunikala ja isegi tuunikalasalat on päris head, aga selle pasteediga on mul küll halb kogemus. Ostsin seda 0-rasvaprotsendilist, rõõmustades, et näe, tervislik pasteet, aga tuunikala ei meenutanud selle juures küll miski, peale värvi võibolla. Pigem nagu kartulipüree, kalalõhnaline ainult. Mulle meeldib väga Calvo tuunikalapasteet. Selverist olen mina ostnud. Kõige odavam ta just ei ole, aga maitseb küll hästi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 > >> |