Triin Abikokk 2009-05-18 10:23:01 |
Fre:
Mina panen kuivatatud puravikke mitmele poole. Nt maitsestan vahel sõira. Või tavalist lihakastet või mõnd pajarooga - hea talvine maitse.
Siit jäi ka see 9.- krooni kõrva ja mõtlesin ostma minna :). Zoozi:
Kas Sul on mõni hea mõte mida nendega teha? Ma pole varem kasutanud aga nüüs sattusin Szolnoki turul ilmselt sama toote peale (seal 10 eek pakk) ja ostsin igaksjuhuks 4 pakki....Samuti sain turult ka odavalt kuivatatud puravikke 25 g 9.- Itaalia toode, säilivus septembrini. (Keskturg) |
|
Marju Abikokk 2009-05-18 10:25:00 |
Fre:
Vau, peaks ka otsima. Sest puraviku-koorekaste pastale on suurepärane ja kartulivormi vahele olen ka pistnud.. Zoozi:
Kas Sul on mõni hea mõte mida nendega teha? Ma pole varem kasutanud aga nüüs sattusin Szolnoki turul ilmselt sama toote peale (seal 10 eek pakk) ja ostsin igaksjuhuks 4 pakki....Samuti sain turult ka odavalt kuivatatud puravikke 25 g 9.- Itaalia toode, säilivus septembrini. (Keskturg) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-18 10:25:17 |
Triin:
Lihtsalt infoks, et kuivatatud puravikud (porcini) on sellisel kujul ka eraldi otsingukomponendina Nami-Nami retseptikogus..
Fre:
Mina panen kuivatatud puravikke mitmele poole. Nt maitsestan vahel sõira. Või tavalist lihakastet või mõnd pajarooga - hea talvine maitse.
Siit jäi ka see 9.- krooni kõrva ja mõtlesin ostma minna :).Zoozi:
|
Zoozi Abikokk 2009-05-18 10:44:43 |
Fre:
Seda mille jaoks tegelikult kunagi otsisin, ma enam üles ei leia. Kuid proovisin seenepestot,mis oli täitsa maitsev ja vaatasin, et Maru raamatus on ka ühed põnevad pirukad, kuhu kuivatatud puravikke vaja - tatra-puravikupirukad, need proovin varsti ära :)
Ehee, leidsin.... tahtsin siin mingi aeg poolakate krupnikut teha.
Zoozi:
|
Tullia Abikokk 2009-05-18 11:43:42 |
Üks viimase aja hea leid veel: Kaubamaja toidumaailmast ostetud P.D.O Feta Cheese (Kreeka toode). | |
Netcat Abikokk 2009-05-18 18:13:45 |
Ma olen ühe korra proovinud kuivatatud seeni - enam ei mäleta, kas olid puravikud või kukeseened - ausalt öelda ei meenutanud värskeid seeni küll millegagi. Ei ostaks enam. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kätrin Abikokk 2009-05-19 10:35:06 |
Minu positiivne avastus on Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha. Kuna olen Figuurisõber, siis on just see kõige lahjem hakkliha ja kaasa ei saanud enne arugi, et tegemist lahjema tootega, kui seda ostukärus nägi. Varem sõi ja kiitis. Mõnusa kerge maitsega on ja seahakkliha asenduseks sobib suurepäraselt. | |
Tziiki Abikokk 2009-05-19 11:09:43 |
mina kiidaks ka ühte Rannamõisa lahjat ja mõnusat toodet. Külmsuitsu kalkunifilee lõigud. Sobivad nii snäkiks kui võileivale. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Netcat Abikokk 2009-05-20 14:21:09 |
Need kaks kalkunitoodet on minu külmkapis peaaegu püsikunded... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-05-20 14:49:01 |
Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha on ka meil tihti kasutusel, eriti pisema poja menüüs :) | |
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |