Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-06-28 18:25:50
Hiiumaal ostsime kaasa sealse Hiiu Pagari leiba ja saia. Nende Kohvilähkri sai oli väga mõnus - meenutas veidi briošši. Seda ostaks teinekordki..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pulavik
Abikokk
2009-07-10 09:17:50
Mulle muidu ketšup eriti ei maitse, aga mõni päev tagasi avastasin sellise toote nagu Felixi tomatikaste purustatud tomatitest ja see on küll hää kraam..
Netcat
Abikokk
2009-07-10 12:55:58
Spidur:
Peale kamapallide ja neljaviljakrõbuskite pole leida midagi normaalse hinnaga, mis poleks tapvalt magusad ja absurdselt kallid.
Rimi kliihelbed rosinatega ~40 krooni suur pakk (aga rosinaid on nii vähe, et kellele meeldib, tuleb ise juurde panna). Kõige lähedasem meilt saadav asi Raisin Bran'ile mis on ainuke krõbuskisegu peale müsli mida ma olen nõus tarbima. Ehtsat Raisin Brani on võimalik veel osta Stockist aga no kuulge, maksta ligi 100 krooni hommikukrõbuski paki eest...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Anu
Abikokk
2009-07-10 16:55:12
Pajumäe talu Miksiko (Võin nimes eksida. Aga põhimõtteliselt hapukoore asendaja) on kõige positiivsem ost, mida ma viimastel aastatel teinud olen. Parim asi, millest dipikastet teha näiteks või mida niisama lusikaga otse topsist süüa.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-10 17:03:03
Pille:
Thredahlia:
Naturaalne kaelakarbonaad küüslauguga, Oskar LT 5+ Mõnus küüslaugune, värv- ja säilitusainevaba :)
Tänu Thredahliale olen minagi seda nüüd paar korda ostnud, nagu ka selle 'venda' naturaalset kaelakarbonaadi ürtidega. Mõlemad on mõnusad.
Kas keegi on seda viilutatud naturaalset kaelakarbonaadi kuskil viimasel ajal näinud? Või elan ma kohas, kus ma olin ainuke, kes seda toodet ostis ja seetõttu tõmmati kaubanimekirjast maha? :O
Anu:
Pajumäe talu Miksiko (Võin nimes eksida. Aga põhimõtteliselt hapukoore asendaja) on kõige positiivsem ost, mida ma viimastel aastatel teinud olen. Parim asi, millest dipikastet teha näiteks või mida niisama lusikaga otse topsist süüa.
Ma hakkan seda täna degusteerima :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2009-07-10 17:30:18
Pille:
Pille:
Thredahlia:
Naturaalne kaelakarbonaad küüslauguga, Oskar LT 5+ Mõnus küüslaugune, värv- ja säilitusainevaba :)
Tänu Thredahliale olen minagi seda nüüd paar korda ostnud, nagu ka selle 'venda' naturaalset kaelakarbonaadi ürtidega. Mõlemad on mõnusad.
Kas keegi on seda viilutatud naturaalset kaelakarbonaadi kuskil viimasel ajal näinud? Või elan ma kohas, kus ma olin ainuke, kes seda toodet ostis ja seetõttu tõmmati kaubanimekirjast maha? :O
Mu meelest viimati ostsime Ülemiste Rimist.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Tiina
Abikokk
2009-07-10 17:46:49
Thredahlia:
Pille:
Pille:
Mu meelest viimati ostsime Ülemiste Rimist.
See on hetkel Selveris Laadapäevade sooduspakkumises :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Zoozi
Abikokk
2009-07-17 23:03:45
Pärnus puhates ostsin turult Pajumäe talu uut toodet Miksiko hapukoore asemel 6% (koostis: pastöriseeritud täispiimast jogurt 70% ja kohupiim 30%, juuretis, laap). Väga mõnus ja maitsev.

Zoozi tegemised

Cracilis
Abikokk
2009-07-18 20:31:05
See pole ostetud küll poest, aga Hansapäevadel müüsid mingid Peipsi kalamehed suitsulatikat. Vot see oli küll imehea. Rõhk sõnal oli. :D
Tiina
Abikokk
2009-07-19 22:06:03
Polegi siia kirjutanud, kui hea on Valio Võru Havarti juust. Me peale selle müügiletulekut ei ole mingisugust muud juustu enam ostnudki.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>