Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Marju
Abikokk
2009-05-16 13:23:46
Ostsin lapsele Rannarootsi Laste toorvorstikesi, kuhu on peale kirjutatud "E-ainete vaba!" Täitsa sümpaatne. Laps ütles, et väga hea.
Ullike
Abikokk
2009-05-16 14:04:23
Leidsin omale jogurti! Farmi Koorene jogurt mustade kirssidega - no on nämm!=D Olen aastaid Eestis korralike koorejogurteid igatsenud - aga seni miskipärast pole sattunud ühelegi, mis magu karjuma ei paneks. Vat SEE jogurt ei tee mulle haiget. Ja nii siidine elik koorene siis! Soovitan soojalt! Samas - minu lemmikmarjadega mustikatega - oli ikkagi veidi hapukas...

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Enely100
Abikokk
2009-05-16 20:07:18
Ullike:
Leidsin omale jogurti! Farmi Koorene jogurt mustade kirssidega - no on nämm!=D Olen aastaid Eestis korralike koorejogurteid igatsenud - aga seni miskipärast pole sattunud ühelegi, mis magu karjuma ei paneks. Vat SEE jogurt ei tee mulle haiget. Ja nii siidine elik koorene siis! Soovitan soojalt! Samas - minu lemmikmarjadega mustikatega - oli ikkagi veidi hapukas...
Olen sinuga täitsa nõus! Ka vaarikatega oli üsna hapu, aga esimest korda tõeline vaarikamaitse nagu vaarikatoormoosi oleks jogurti sees.
Gegegerda
Abikokk
2009-05-17 10:18:20
Ullike:
Jaa, see on ka minu lemmik. Nii hea!

www.gegegerda.blogspot.com

Anu
Abikokk
2009-05-17 13:23:05
Felixi sinepi-mee kaste. Imehea. Farmi Koorene jogurt mustade kirssidega on mu lemmik. Vaarika oma on kuidagi tavaline.
Nipitiri
Abikokk
2009-05-17 15:02:03
Testitud - Farmi uus naturaalne toorjuust sobib juustukoogiks väga hästi. Mõnus Philadelphia-laadne hapukas maitse.
Seenekas
Abikokk
2009-05-17 20:56:41
Ostsin Prismast ürtidega maitsestatud passeeritud tomati nimelise tomatipasta. Itaalia toode, ei sisalda säilitusaineid. Ürtidest sisaldab basiilikut ja oreganot. Selline vürtsikas.
Tullia
Abikokk
2009-05-18 09:48:21
Nopril on nüüd 35% rõõskkoor. Vahustades jääb värv kollakas, nagu ikka vanasti vahukoortel. (Alma vahukoor muutub vahustades nt lumivalgeks miskipärast.) Nopri vahukoor maitses ka väga hea. Nopri taluvõi oli ka müügil, agas seda pole veel proovinud.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-18 09:55:21
Tullia:
Nopril on nüüd 35% rõõskkoor. Vahustades jääb värv kollakas, nagu ikka vanasti vahukoortel. [...] Nopri vahukoor maitses ka väga hea. Nopri taluvõi oli ka müügil, agas seda pole veel proovinud.
Nopri talovõi proovisime juba paar nädalat tagasi ära (müügil nt NOPis ja tervitus.ee kaudu). Kapis hetkel ootel Nopri 35% koor ning talukohupiim (ostetud kohalikust Co-Marketist) - olen igatahes väga põnevil :) Mul on nii hea meel, et väiketootjad suurtööstuste kõrval kanda on kinnitama hakanud :) Ülalmainitud Farmi koorejogurtit kirssidega proovisime ka - maitses täitsa mõnusalt. Aga ehtsa 'kreeklase' vastu ikka ei saa :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2009-05-18 10:14:04
Zoozi:
Samuti sain turult ka odavalt kuivatatud puravikke 25 g 9.- Itaalia toode, säilivus septembrini. (Keskturg)
Kas Sul on mõni hea mõte mida nendega teha? Ma pole varem kasutanud aga nüüs sattusin Szolnoki turul ilmselt sama toote peale (seal 10 eek pakk) ja ostsin igaksjuhuks 4 pakki....
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>