Spiidi Abikokk 2009-03-19 11:38:03 |
Positiivne avastus: poes võib Fazeri leivaletist küsida ciabatta külmutatud kujul ja see kodus 200C ahjus 10 minutiga valmis küpsetada. Saab ahjusooja ciabatta :) | |
Netcat Abikokk 2009-03-20 18:39:11 |
Spiidi:
Kas need tavalised või need kus oliivid jms stuff sees on?
Mul on nende viimaste vastu tugev sõltuvus.. aga kahjuks on minu kohapealses Rimis need enamasti kõvad... Positiivne avastus: poes võib Fazeri leivaletist küsida ciabatta külmutatud kujul ja see kodus 200C ahjus 10 minutiga valmis küpsetada. Saab ahjusooja ciabatta :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Spiidi Abikokk 2009-03-20 21:36:16 |
Netcat:
Ma arvan, et ka need. Ise olen küsinud ainult tavalist ciabattat aga ma julgen eeldada, et need tuuakse neile kõik sama moodi :) Ja nad annavad hea meelega kuna neil ju vahet ei ole, kas sai on juba küpsetatud või mitte.
Spiidi:
Kas need tavalised või need kus oliivid jms stuff sees on?
Mul on nende viimaste vastu tugev sõltuvus.. aga kahjuks on minu kohapealses Rimis need enamasti kõvad...Positiivne avastus: poes võib Fazeri leivaletist küsida ciabatta külmutatud kujul ja see kodus 200C ahjus 10 minutiga valmis küpsetada. Saab ahjusooja ciabatta :) |
|
Dee Abikokk 2009-03-21 14:20:31 |
Kiidan 2 kaubaartiklit, mis omavahel hästi sobivad: Leiburi must seemneleib ja A-Vorsti maasuitsusink. :) | |
Tiina Abikokk 2009-03-22 16:42:20 |
Paadi pagari vormileib. Ja sai. Mis lõhnab nagu sai :) Aga seda Tallinnast ei saa :( Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Fre Abikokk 2009-03-24 10:50:25 |
Ostsin ükspäev Selverist suuremaid ühekordseid fooliumist ahjuvorme sest plaanis olid mõned kingituseks minevad koogid ja muidu oleks olnud neid raske kohale toimetada ja siis veel oma koogivormi tagasi saamist ootama jääda. Näidiseks oli kaasas üks ülisuur Look küpsetuskott. Kuna mu malmpott minuga viimasel ajal eriti ei mängi (määrib kõi toidud halliks-mustaks) siis otsustasin lapse sünnipäevaks planeeritud ahjuprae kotis küpsetada. Olen super-hüper-rahul. ülimahlane ja maitsev, kõik kiitsid. Lisaks ei mingeid plägaseid nõusid - kotinurka lõigatud august praeleem kastmenõusse, praad vaagnale ja kott prügikasti. | |
Tiina Abikokk 2009-03-28 15:10:44 |
Ekstra võideluks - müüakse klaapurgis ja sisuks on või, rapsiõli (ehk võideks) ja maitseroheline. Meil juba mitmes purk läheb peale selle avastamist :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Marit Abikokk 2009-04-04 12:08:53 |
Ostsin Stockmannist Nopri talu marjajogurtit ja ei saanud pidama, sõin kõik korraga ära ja järgmine päev ostsin uue topsi, nii hea ja naturaalne jogurt, soovitan! Veel sõin Nopri talu küüslauguvõiet, ka väga maitsev! | |
Frieda Abikokk 2009-04-12 13:50:10 |
Kõlleste kommimeistrite kadakamarjatahvel. Šokolaadi ja kadakamarjade kooslus on uskumatult mõnus. | |
Ussicke Abikokk 2009-04-18 15:35:16 |
Frieda:
Riivleivatahvel on parem :P Vot see on šokolaad, mis Šokolaadi nime väärib! (Loe: ei pea maitse tundmiseks tervet tahvlit keresse keerama, piisab 2 ruudukesest korraga) Kõlleste kommimeistrite kadakamarjatahvel. Šokolaadi ja kadakamarjade kooslus on uskumatult mõnus. |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |