Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-09-06 17:54:37 |
[b]SUUR LEIVARAAMAT
Maire Suitsu[/b]
|
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-09-06 17:58:24 |
[b]NAISED, TÖÖ JA ELAMISE KUNST
Mireille Guiliano[/b]
|
|
Jaanikaant![]() Abikokk 2010-09-06 23:28:28 |
Vaatasin, et "Kuldne šokolaadiraamat" ilmub nüüd septembris Varrakult kordustrükis, et kui kellelgi soetamata on, aga sooviks, ja samast sarjast ilmub veel "Kuldne magustoiduraamat". Minule, kui suurele maiasmokale on see hea uudis :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-10-15 12:08:10 |
Varraku üllitatud Maire Suitsu raamatud "Suur õunaraamat" ja "Suur leivaraamat" on Nami-Nami fotokampaania oktoobrikuu auhindadeks (mõlemaid 3 tk, kokku seega 6 auhinda) :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-10-20 12:00:00 |
Pille:
Kuna "Kuldne šokolaadiraamat" osutus väga populaarseks, siis on ilmunud selle kordustrükk. Loe lähemalt siit.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-10-20 12:01:50 |
|
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-10-28 21:21:31 |
SUUR KOKARAAMAT. Maailma tippkokkade retseptid ja üksikasjalikud õpetused
Inglise keelest tõlkinud Marju Taukar
648 lk, kõva köide, formaat 227x275 cm
|
|
Marju![]() Abikokk 2010-10-29 12:01:00 |
Pille:
:) Jah, nii et kõik konstruktiivsed küsimused ja pretensioonid sõnastuse ja terminite osas võib otse mulle esitada :)
Aga raamatut ise võin vabalt taevani kiita. Olen sealt tõlkimise ajal palju katsetanud ja vähemalt mulle on need õpetused väga hästi sobinud. Hästi selged ja täpsed ja kõik on alati õnnestunud. SUUR KOKARAAMAT. Maailma tippkokkade retseptid ja üksikasjalikud õpetused Inglise keelest tõlkinud Marju Taukar 648 lk, kõva köide, formaat 227x275 cm http://www.varrak.ee/files/4/8321 See mahukas ja põhjalik kokaraamat vahendab meile maailma tippkokkade maitseid ja kulinaarseid avastusi, tutvustab nende töövõtteid ja valikroogi, mis on mitmelgi juhul pärit koka kodusest restoraniköögist. Paljud retseptid on üsna klassikalised, kuid igaühes on ka tänapäevane ja uuenduslik külg. Tulemuseks on usaldusväärne teatmeteos, mis on omal kohal nii peakoka kui ka iga köögikunstist huvitatud asjaarmastaja riiulil. „Suur kokaraamat“ algab kokakunsti alustalade, kastmete ning lihtsate ja klassikaliste puljongite tutvustamisega ning liigub edasi läbi kogu toiduvalmistamistraditsiooni alates lihast ja köögiviljatoitudest kuni küpsetiste ja magustoitudeni. Samuti heidetakse pilt Lähis-Ida, India, Tai, Jaapani ja Ladina-Ameerika köökidesse. Ilmunud oktoobris 2010 Mina olen olnud selle raamatu ingliskeelse originaali tänulik kasutaja juba aastaid. Ääretult põhjalik ja rikkalikult illustreeritud, väga palju on sellest abi olnud. Ja tõlkijaks on meie endi Marju :)) |
|
Fre![]() Abikokk 2010-10-29 16:00:33 |
Pille:
Märkasin just täna lehesabas raamatu tutvustust. Olen iseenda kokanduskäitumist jälgides avastanud, et sellistest suurtest raamatutest retsepti otsimist võtan harva ette aga mine tea, äkki peaks uuesti proovima. Ja kuna muude raamatute ostmisel/lugemise olen sageli (vahelduseks) tõlkijast lähtunud siis miks mitte ka kokanduses. Tundub põnev. Äkki saaks selle nami-namis mingite tiritammede eest auhinnaks anda. Lähen juba harjutama ;) SUUR KOKARAAMAT. Maailma tippkokkade retseptid ja üksikasjalikud õpetused Inglise keelest tõlkinud Marju Taukar Mina olen olnud selle raamatu ingliskeelse originaali tänulik kasutaja juba aastaid. Ääretult põhjalik ja rikkalikult illustreeritud, väga palju on sellest abi olnud. Ja tõlkijaks on meie endi Marju :)) |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-10-29 17:49:16 |
Fre:
See peab üks suur tiritamm olema, Fre, sest mul anti ainult üks eksemplar seda. Ma ise ei kandideeri, kuna ingliskeelne on olemas :)
Hetkel ma mõtlen selle tiritammi peale, nii et lootus püsib :)
Pille:
Märkasin just täna lehesabas raamatu tutvustust. Olen iseenda kokanduskäitumist jälgides avastanud, et sellistest suurtest raamatutest retsepti otsimist võtan harva ette aga mine tea, äkki peaks uuesti proovima. Ja kuna muude raamatute ostmisel/lugemise olen sageli (vahelduseks) tõlkijast lähtunud siis miks mitte ka kokanduses. Tundub põnev. Äkki saaks selle nami-namis mingite tiritammede eest auhinnaks anda. Lähen juba harjutama ;)SUUR KOKARAAMAT. Maailma tippkokkade retseptid ja üksikasjalikud õpetused Inglise keelest tõlkinud Marju Taukar Mina olen olnud selle raamatu ingliskeelse originaali tänulik kasutaja juba aastaid. Ääretult põhjalik ja rikkalikult illustreeritud, väga palju on sellest abi olnud. Ja tõlkijaks on meie endi Marju :)) |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |