Blondie![]() Abikokk 2011-01-18 17:05:35 |
Küsiti siin enne, kuidas kogust arvutada. Avaldan oma valemi ülepannikookideks ka - tuleb täitsa täpselt: Taigna kogus sõltuvalt sööjate arvust n n+1 muna n/2 spl suhkrut vanillisuhkrut Vispeldada läbi, lisada jahu nii kaua, kuni vispliga normaalselt segada kannatab ja sega ühtlaseks. Lisada vähehaaval piima, samal ajal vispliga segades, kuni tainas on umbes kondenspiima sarnane (seistes pakseneb veidi) (Kogus sobib pühapäevahommikuks - st eeldusel, et sööjatel on kõht tühi - koos moosi või muu lisandiga. Nii tehes ei tule tükke ka sisse.) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-01-19 09:30:37 |
Blondie:
Oh, kui armas valem :)
Küsiti siin enne, kuidas kogust arvutada. Avaldan oma valemi ülepannikookideks ka - tuleb täitsa täpselt: Taigna kogus sõltuvalt sööjate arvust n n+1 muna n/2 spl suhkrut vanillisuhkrut Vispeldada läbi, lisada jahu nii kaua, kuni vispliga normaalselt segada kannatab ja sega ühtlaseks. Lisada vähehaaval piima, samal ajal vispliga segades, kuni tainas on umbes kondenspiima sarnane (seistes pakseneb veidi) (Kogus sobib pühapäevahommikuks - st eeldusel, et sööjatel on kõht tühi - koos moosi või muu lisandiga. Nii tehes ei tule tükke ka sisse.) |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-02-06 14:49:07 |
Teistmoodi pannkoogid | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-03-03 11:11:10 |
KOKKAME KOOS # 34: põnevad pannkoogid (sh täidetud pannkoogid ja pannkoogitordid). Järgmisel teisipäeval tähistavad paljud inimesed pannkoogiteisipäeva ning seega teeme ka ühe lühikese pannkoogiteemalise kooskokkamise :) Oodatud on veidi erilisemad pannkoogid - kas siis kenasti või põnevalt täidetud (olgu siis soolase või magusa täidisega) või lausa pannkoogitordid (Ilsu, Sa võid oma pähklikaunistusega tordi uuesti esitada :)) Teeme lühidalt - kuni järgmise pühapäevani (13. 3). Siis loosin kõikide osalejate vahel välja ühe Lavazza espressotasside komplekti ning Angeelika Kangi raamatu "Maailma parimad magustoidud"* * Courtesy of Vernanda ------------------------------------------------- Kooskokkamise reeglitest ja ideest saate lugeda siit. NB! Väike lisapalve neile nami-namikatele, kes ka blogivad. Kui te selle kooskokkamise raames tehtud roogadest ka oma blogides kirjutate, siis pange palun väike viide siia konkreetsele Nami-nami ühiskokkamise teemale. Aitäh!! NB! Kui kooskokkamisel osalenud foto lisatakse mõne uue või vana Nami-Nami retseptikogus oleva retsepti juurde, siis osaleb foto automaatselt ka Nami-Nami fotokampaanias! | |
Zoozi![]() Abikokk 2011-03-03 11:14:46 |
Pille:
Oi, ma olen nüüd kurb, sest mu tubli sööja on ära ja lapsed söövad ainult tavalisi pannkooke. Kes tahaks külla tulla erilisi pannkooke sööma :) Saaksin siis ka kooskokkamises osaleda :)
KOKKAME KOOS # 34: põnevad pannkoogid (sh täidetud pannkoogid ja pannkoogitordid). Järgmisel teisipäeval tähistavad paljud inimesed pannkoogiteisipäeva ning seega teeme ka ühe lühikese pannkoogiteemalise kooskokkamise :) Oodatud on veidi erilisemad pannkoogid - kas siis kenasti või põnevalt täidetud (olgu siis soolase või magusa täidisega) või lausa pannkoogitordid (Ilsu, Sa võid oma pähklikaunistusega tordi uuesti esitada :)) Teeme lühidalt - kuni järgmise pühapäevani (13. 3). Siis loosin kõikide osalejate vahel välja ühe Lavazza espressotasside komplekti ning Angeelika Kangi raamatu "Maailma parimad magustoidud"* * Courtesy of Vernanda |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-03-03 11:24:06 |
Inspiratsiooni pannkoogitortide tegemiseks:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kirsike![]() Abikokk 2011-03-03 11:42:31 |
Minevikust: kalamarja-pannkoogitort
|
|
Tullia![]() Abikokk 2011-03-03 12:08:52 |
Laps varem pannkooke ei söönud, kuid nüüd on hakanud tallegi meeldima. Seetõttu olen viimasel ajal päris palju pannkooke küpsetanud. Pildil odrajahupannkoogid ja sõrnikud.
![]() ![]() ![]() |
|
Triin![]() Abikokk 2011-03-03 12:09:45 |
Meie laste konkurentsitult lemmik toit tuunitoru.
2 dl jahu
5 dl piima
2 muna
soola
ca 0,5 dl õli
Segan kõik ained kokku (panen korraga kaussi ja lasen miksriga läbi). Panen suurele ahjuplaadile küpsetuspaberi ja valan taina peale. Sellest kogusest tuleb just üks suur toru. Ja panen ahju. Küpsetan kuniks pealt on pruun.
Täidiseks võtan veega tuunikalakonservi, nõrutan ja segan hapukoorega.
Kui kook ahjust väjas, keeran ringi, panen keskele tuunikala ja tõstan servad üle ja ongi valmis. Võib süüa salatiga vm.
![]() |
|
Merit![]() Kokaõpilane 2011-03-03 12:24:49 |
Ma ei ole kuigi suur pannkoogivalmistaja, sest minu jaoks on tegemist üsna tülika ettevõtmisega - hommikul unisena ja tühja kõhuga eelistaks pigem kohvitass näpus kohe laua taha istuda mitte tainast valmistma ja kooke praadima hakata:) Need kaks retsepti on aga nii maitsvad, et vahel ikka võtan selle tembu ette.
Mõlemad pannkoogid on väikesed ja paksud, just nagu mulle kõige enam meeldivad!
Kohevad peti-ricotta pannkoogid
![]() ![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |