Aaloemahl Abikokk 2008-09-01 23:26:35 |
Minul on pannkookidega mingi eriline värk :) Nt Norras pidin alati näpuga retseptiraamatust järge ajama, muidu lihtsalt ei tulnud midagi välja. Eestis on teine asi. Teen umbes ja tundega. Tavaliselt alati õnnestuvad ;) Kui teen magusaid, siis panen kindlasti vanillisuhkrut. | |
Tiugu Kokaõpilane 2008-09-01 23:34:01 |
Iial ei vaata seda retseptiraamatust -aga üks on kindel et õli segan taigna hulka ja praen teflonpannil ja ilma rasvata-koogid mõnusad-krõbedad aga samas mitterasvased. Kui tahan magusaid-panen suhkur+vanillsuhkur, kui soolaseid, siis mitte :) | |
Kairit Abikokk 2009-05-22 16:23:48 |
Mina küpsetasin täna pannkooke ja lisasin taignale riivitud porgandit- ülimaitsvad, paksud ja mõnusad pannukad tulid. Ja kõige tähtsam, lastele meeldis ka ;) | |
Juc Abikokk 2009-08-22 04:01:15 |
Õnnestus endale ajutiselt hea suur köök saada ja sain võimaluse küpsetada banaanipannkooke vahtrasiirupiga, mille retsepti juba alates Rio de Janeirost kaasas olin kandnud. Väga maitsvad ja õnnestuvad isegi minusugusel pannkoogivusserdajal.
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Fre Abikokk 2009-08-22 15:22:10 |
Mina olen tõeline pannkoogiorbit, kellel peab alati pannkoogiteoks Vilma täpiline kapis olema. Ükskord oli täpiline otsas aga koogid lastele lubatud. Ei tulnudkui väga jubedad, natuke nagu olid "kummised" aga see on ikka parem kui seest lödid. Aga. Mul on nüüd selline küsimus et kui teha "tavalisi" pannkooke, siis mis võiks olla selline rusikareegel-vahekord (oplaa, mis väljend)? Mitu muna + kuipalju vedelikku + kuipalju jahu? No stiilis nagu biskviidil on 1 muna, 1 sl suhkrut ja 1 sl jahu. Igakord ei jaksa retsepti otsida ja retsepides on tihti mingi eriline komponent lisaks mida ei pruugi kodus olla. | |
Zoozi Abikokk 2009-08-22 15:52:34 |
Mina teen nt ülepannipannkooke selle retsepti järgi -2 muna, 1 kl jahu, 2 kl piima, soola, suhkrut. Muna klopin suhkru ja soolaga vahule, lisan jahu, siis piima. Kui lisan piima enne, siis võib tükki minna. Lasta tainal kuni pool tundi paisuda, siis lisan tainasse sorts õli ja praen ilma õlita. Tulevad kenasti välja, siiani on alati tulnud :) Hapupiimapannkooke teen tunde järgi - 1 l petti/keefiri/hapupiima, 4 muna, suhkrut, soola, 1 tl soodat, jahu nii palju, et tuleb selline paksem tainas. Võib teha ühe prooviks, kui ei anna hästi ümber keerata, siis lisada jahu. Olen oma pannkookide eest mitmeid korda kiita saanud :) Aga kui aus olla, siis mõni aasta tagasi ei osanud ma üldse pannkooke teha - mees tegi kogu aeg :) | |
Redfox Abikokk 2009-08-22 17:53:37 |
väkk... tegelt suurt vahet pole kas omlett või pannkoogid. siiani ei ole eriti olnud pannkoogisõber. aga võibolla et mingi tatra soja ja müsli ja rukkivariandid tulevad kõne alla. ma lihtsalt pole üritanudki pannkoogi südant mõista. nii et mu oma süü kui pean neid vormituks ja inetuks plörakaks eksju. | |
Mantragirl Kokaõpilane 2009-08-23 18:28:12 |
Mulle tehti aga täna hommikul pannkooke, mille sisse oli kookoshelbeid puistatud... imemaitsvad said minu arust! :) | |
Kristel Abikokk 2009-10-15 10:03:13 |
Pille, kas avaldad oma (Kristjani?) hapupiima- ja kohupiimapannkookide retseptid? Minu ema teeb ka ainult hapupiima omasid aga tahaks teada, kas need ongi need, mida sulle pidevalt serveeritakse. | |
Uniquegirl Abikokk 2009-10-16 02:21:18 |
mina olen avastanud enda jaoks pannkoogid, mille tainasse läheb kodujuust ja riivitud õun. Pannkoogid tulevad õhulisemad ja mahlasemad. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |