Elis Abikokk 2011-03-03 12:56:05 |
Meil on pühapäeviti traditsiooniline pannkoogihommik ja tihedamini satuvad lauale sellised pannkoogid (peale traditsiooniliste ülepannikookide): kohupiimapannkoogid halvaaga kõrvitsapannkoogid pohlapannkoogid ..viimase kahe jaoks on mul sügavkülmas suisa eraldi riiul pohlade ja kõrvitsapüreega :) Soolastest on lemmikud suvikõrvitsapannkoogid, mida hooajal kõvasti küpsetatud sai. ja pisikesed kartulipliinid See nädal tuleb siis miskit uut katsetada :) | |
Hexy Abikokk 2011-03-03 13:49:27 |
Mulle see teema väga meeldib. Mu laps on suur pannkoogifänn, aga millegipärast ma pole viimasel ajal pannkoogitegemise soonele sattunud. Täna just ostsin poest Vilma Lotte pannkoogipulbri, et hea ja lihtne teha, oleks varem siia teemasse vaadanud ei oleks ostnud. Pannkoogitordid, mis Pille lisas olid väga isuäratavad ja ma plaanin nüüd oma peret mõnda aega pannkookidega ahistada :) | |
Liina Abikokk 2011-03-03 14:26:18 |
Tordi retsept siit samast nami-namist: Maasika pannkoogitort Kõrvitsa pannkoogid Kamaga pannkoogid Banaaniga pannkoogid | |
Spiidi Abikokk 2011-03-03 16:18:40 |
Täna on Eesti Ekspress ettenägelik ja Ungari köögist juttu tehes oli seal lausa kahe (või isegi kolme) pannkoogi retseptid. Üks oli nii huvitav, et seda proovin kindlasti. See oli kreekapähkli täidisega pannkook šokolaadikastmega. Mul kahjuks retsepti ei ole hetkel käepärast, kuid täidis koosnes rõõsast koorest, rummist, rosinatest, jahvatatud kreekapähklitest ja veel paarist komponendist. See tundus kohe väga huvitav. | |
Zoozi Abikokk 2011-03-03 17:09:23 |
Varem tehtud: Pannkoogid mooniseemnetega Riisikoogid Kamajahust pliinid Mustikapannkoogid Lu banaanipannkoogid vahtrasiirupiga Tai kookospannkoogid Pannkoogid suitsuräimega Tatrapliinid Peekoni-pannkoogid Õunamoosi-pannkoogid pilti ei leidnud üles Banaanipannkoogid Kõrvitsapannkoogid Kaerahelbepannkoogid | |
Lee27na Kokaõpilane 2011-03-03 17:23:42 |
Just eile tegin hakklihaga täidetuid pannkooke (küpsetasin hästi valged pannkoogid, täitsin praetud hakkliha sibula seguga, enne söömist praadisin täidetud pannkook mõlemalt poolt kuldpruuniks). Ja varem tehtud: paksud-pannkoogid jäätisega Muidu on hästi põnev teema ;) | |
Dagris Abikokk 2011-03-03 18:08:23 |
Hehe, me ka just tegime ühel õhtul pannkooke, nüüd hea põhjus veel teha ;) Ülepannikoogid Šokolaadipannkoogid Brokkolitäidisega pannkoogid | |
Kokkamas95 Abikokk 2011-03-03 18:14:50 |
Puuvilja-šokolaaditäidisega pannkoogid Ahjupannkook mustikatega | |
Koogi Kata Abikokk 2011-03-03 18:34:48 |
Magusad kodujuustu-õuna pannkoogid | |
Netcat Abikokk 2011-03-03 19:20:28 |
Oi-oi, kõigil on kohe nii palju pannkoogipilte varuks võtta. Ise olen seni vaid ühed pannkoogid pildile püüdnud, möödunud kohvikokkamise raames:
Siin ei ole täidist eriti näha, aga need on siis kohvipannkoogid aprikoosipüree ja -tükkidega, lisandiks kohvijäätis ja šokolaadist oad. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |