Heleen Abikokk 2009-02-12 22:18:31 |
Katjes-i jogurtikommid. Õudus kuubis. Jäledad. Mina küll neid süüa ei suutnud. Ja pakile oli kleebitud silt, et rasvavabad (mida ma ei uskunud isegi hetkeks). Ja siis kodus vaatasin, et näe 0,4g rasvu. :)
Üldse rämpsu ei tohiks ikka osta poest. Raha kulutamine ja tervise rikkumine :D Närigem porgandeid parem! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Eneli Kokaõpilane 2009-02-13 09:06:30 |
Heleen:
Minu arust on kõik sedalaadi kommid üsna jubedad. Porgandite närimine on ka kasulik muidugi :), aga kui mul kommiisu peale tuleb, võtan kuivatatud aprikoosid, leotan neid kas mahlas või likööris ning siis kastan tumeda sulashokolaadi sisse. Pärast hoian külmkapis ja nii head on :) Katjes-i jogurtikommid. Õudus kuubis. Jäledad. Mina küll neid süüa ei suutnud. Ja pakile oli kleebitud silt, et rasvavabad(mida ma ei uskunud isegi hetkeks). Ja siis kodus vaatasin, et näe 0,4g rasvu. :) Üldse rämpsu ei tohiks ikka osta poest. Raha kulutamine ja tervise rikkumine :D Närigem porgandeid parem! |
|
Enely100 Abikokk 2009-02-13 10:34:25 |
Heleen:
Ja ma juba arvasin, et olen ainuke, kes Katjesi kommidest nii arvab - just nende jogurti omadest! :P Katjes-i jogurtikommid. Õudus kuubis. Jäledad. Mina küll neid süüa ei suutnud. Ja pakile oli kleebitud silt, et rasvavabad(mida ma ei uskunud isegi hetkeks). Ja siis kodus vaatasin, et näe 0,4g rasvu. :) Üldse rämpsu ei tohiks ikka osta poest. Raha kulutamine ja tervise rikkumine :D Närigem porgandeid parem! |
|
Stardust Abikokk 2009-02-13 22:21:07 |
See Katjesi rasvavähesus on muidugi mõnus müüginipp. Tõsiasi on aga see, et kummikommides enamasti polegi rasva, ainult ohtralt süsivesikuid (st suhkrut). | |
Fre Abikokk 2009-02-14 17:11:44 |
Stardust:
Mulle selles mõttes väga imponeerivad need jõledad siirupid mida poes müüakse - peal on et "ei sisalda säilitusaineid" aga kuna tegemist on sisuliselt keemiatootega, siis pole sinna ju säilitusaineid vajagi. Need mürkrohelised pirnisiirupid jms odavad asjad. See Katjesi rasvavähesus on muidugi mõnus müüginipp. Tõsiasi on aga see, et kummikommides enamasti polegi rasva, ainult ohtralt süsivesikuid (st suhkrut). |
|
Nipitiri Abikokk 2009-02-23 12:29:32 |
Ostsin hiljuti tavapärase Axa maasikamüsli asemel Rimi (paar krooni odavama) maasikamüsli. Alles hiljem lugesin karbilt E-de loetelu ja paki avamisel selgus, et müsli lõhnab ja maitseb täpselt nagu nõuk-aegne maasikaseep. | |
Mantragirl Kokaõpilane 2009-03-05 16:12:41 |
Paar nädalat tagasi ostsin Pajumäe maheda maitsestamata jogurit ja segasin kodus maarikatoormoosiga... ja jube hää sai! Nii hea oma kodutehtud maasikajogurt! Täna siis kaupsis jäi pihku Taarapõllu talu maasikapüree ja tekkis taas kodujogurti isu. Läksin siis kähku haarasin piimaosakonnast Mumuu maitsestamata jogurti... sest Pajumäe jogurteid kaupsi ei too. Ja pidin kodus šoki saama.... lugesin kõrvalt ajalehte ja samal ajal püüdsin topsist jogurtit klaasi sisse valada. Ja mõtlen et mis värk on, et klaas tühi ja ei miskit ei tule... ja siis avastasingi sealt topsi seest selle paksu limaja massi, mida tahetakse jogurti pähe müüa. Hakkasin lugema siis koostisaineid, ja loomulikult mingeid stabilisaatoreid, emulgaatoreid ja želatiini täis pakitud! No kuramus küll... miks on seda jama jogurti sisse vaja. Ja miks jogurt peaks olema paks kui 30% hapukoor!!?! Panin siis ikka lusikaga klaasi sisse ja moosi peale... aga maitse oli ka täielikult jura... kuigi tärklist vist päris sees ei olnud siis maitse oli küll siuke tärklisene ja vastik. Kas eesti poodidest tõesti enam ei saa normaalset toidukaupa ilma et peaks luubiga kõik pakendid läbi lugema! Ei usalda enam üldse neid toidutootjaid... :( | |
Tiina Abikokk 2009-03-05 16:50:58 |
Mantragirl:
Oh jah, see maitsestamata jogurt... Ainuke, mida suurtootjate poolt tehtust tavapoest osta kõlbab, on Farmi naturaalne jogurt. Ei ole sees tärklist ega želatiini, mõnusalt paks ja maitsev ka. Kas eesti poodidest tõesti enam ei saa normaalset toidukaupa ilma et peaks luubiga kõik pakendid läbi lugema! Ei usalda enam üldse neid toidutootjaid... :( Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2009-03-05 16:58:37 |
Päris jogurt ongi ju paks, mitte nagu mingi keefir? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Anu Abikokk 2009-03-05 17:11:46 |
Netcat:
Paksul ja paksul on vahe ju ka. Päris jogurt ongi ju paks, mitte nagu mingi keefir? |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |