Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Zapxpxau
Abikokk
2008-10-17 19:11:34
Fre:
K...t ma enam ei või. Mul on kergemat sorti Kadarbiku mahlade ja nn smuutide sõltuvus. Smuutid hakkasid raseduse ajal hirmsaid kõrvetisi põhjustama ja siis leidsin uue lemmiku porgandi-õunamahla näol. Aga see sinder on alatasa käärinud, tavaliselt järgmise-ülejärgmise päeva kuupäevaga ei hakka ostmagi. Vanade plastpudelitega harrastasin seda, et keerasin kohe poes lahti kui ära maksin ja valdavalt tagastasin infoletti. Nüüd siis uus pakend ja olen seda sinisilmselt usaldanud. Täna jälle tüng maas - õuna-maasika mahl, homse kuupäevaga. Ilmselt mingi probleem säilitustemperatuuri pidamisega vms. Igaljuhul mul vist hakkab mõõt täis saama nüüd.
Olen seda isegi kogenud, mõni pood hoiab neid liiga soojas. Nendel varasematel Kadarbiku plastpudelitel oli aru saada kui ikka väga kääris, sest pudeli põhi oli siis kergelt kumer (kummis). Uue pakendi kohta ei tea öelda, pole jupp aega ostnud sest suvisel ajal sain oma aiast tehtud kraamist smuutit teha, aga ju varsti näeb. Parem osta sealt poest kus neid smuutisid hoitakse ikka kindlalt külmas.

Zap*

Põrnikas
Abikokk
2008-10-17 21:43:28
Fre:
K...t ma enam ei või. Mul on kergemat sorti Kadarbiku mahlade ja nn smuutide sõltuvus. Smuutid hakkasid raseduse ajal hirmsaid kõrvetisi põhjustama ja siis leidsin uue lemmiku porgandi-õunamahla näol. Aga see sinder on alatasa käärinud, tavaliselt järgmise-ülejärgmise päeva kuupäevaga ei hakka ostmagi. Vanade plastpudelitega harrastasin seda, et keerasin kohe poes lahti kui ära maksin ja valdavalt tagastasin infoletti. Nüüd siis uus pakend ja olen seda sinisilmselt usaldanud. Täna jälle tüng maas - õuna-maasika mahl, homse kuupäevaga. Ilmselt mingi probleem säilitustemperatuuri pidamisega vms. Igaljuhul mul vist hakkab mõõt täis saama nüüd.
tean mida sa tunned ...aga ostan ikkagi :( smuutidega reeglina olukord parem kui porgandimahlaga..
Qsti
Abikokk
2008-10-17 21:51:43
Piper21:
Kingadraakon:
Ussicke:
Rama Creme Bonjour mädarõikaga Oluline on siinkohal rõhutada, et ma mitte mingi mömm ega magedasöödik pole - krehvtised söögid mulle maitsevad. Ma söön süldi ja sealiha kõrvale päris kodutehtud mädarõigast, ma söön korra aastas sinepiga viinereid, ma topin sinepit kartulisalati kastmesse ja ma olen isuga söönud võileibu Esxquisa mädarõika-toorjuustuga - aga seekord ei olnud poes Exquisat. Ostsin siis tolle Rama. APPI! Iga juuksekarva otsast pillub sädemeid ja pisar ka silmas juba. Selle karbi ma lennutan küll elu ja tervise huvides otseteed prügikasti.
mulle ka ei meeldinud. kasutasin selle vist kuskil püreesupis tavalise toorjuustuga pooleks siiski ära, aga uuesti ei osta.
Ma vist väärastunud maitsemeelega, aga mulle just see mädarõikaga Rama Creme Bonjour maitseb. Päästab ka kehvema maitsega vorstitoote või singi. Kasutan teda hea meelega või asemel, aga ega liiga paksu kihti ei tohi panna, see on küll kindel.
Mulle ka meeldib, vanemate juures käies alati ikka söön, nad ostavad aga keegi peale ema seda ei söö. Praegu tuli siuke isu peale aga krt, valel maal olen ju!
Fre
Abikokk
2008-10-17 22:24:02
Zapxpxau:
Parem osta sealt poest kus neid smuutisid hoitakse ikka kindlalt külmas.
Ostsin Magistrali Rimist, kus Kadarbiku asjad olid sootuks piimatoodetega ühes külmikus - peaks küll kindel variant olema. Külmik siis, mitte Magistrali Rimi, mis iseenesest veider koht.
Gegegerda
Abikokk
2008-10-18 09:31:48
Mul on tunne, et meil ei lenda vist küll midagi otse prügikasti. See mädarõika Rama Creme Bojour ei maitsenud ka meie peres kellelegi kuni emps sellest maitsva kastme valmistas...

www.gegegerda.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2008-10-28 02:22:49
Fre:
Zapxpxau:
Parem osta sealt poest kus neid smuutisid hoitakse ikka kindlalt külmas.
Ostsin Magistrali Rimist, kus Kadarbiku asjad olid sootuks piimatoodetega ühes külmikus - peaks küll kindel variant olema. Külmik siis, mitte Magistrali Rimi, mis iseenesest veider koht.
Rimi ei ole millegi ostmiseks kindel variant ja need 2 Sõpruse puiestee Rimit on justkui vaeste aegunud toiduainete varjupaik. Mitte midagi ei või korvi panna ilma seda kordi pihus keerutamata, üle nuusutamata ja kuupäevi kontrollimata.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2008-10-28 02:29:17
Ussicke:
Mis on ometi lahti kombinatsiooniga mina + majonees? Noore ja rohelise piimatalumatuna kõnnin ja otsin salatikastmeks hapukoore alternatiivi... no majonees näiteks sobiks mõne salati puhul. Loen silte poes. Majonees on minu teada munakollane+õli+äädikas+maitsestajad? Miks on sellisel juhul vaja näiteks jahu ja lõssipulbrit? Hunnik E-sid on ilmselt vältimatu tänapäeva tehnikasajandi tingimustes. Leidsin ühe, Formeer Kerge majoneesi, kus ei ole piimasodi sees. Aga no sellist maitset ma küll ei oodanud... mõru nagu teise inimese kõhurohi :S Prügikasti!
Minul läks jogurtimajonees prügikasti. No ei olnud keegi nõus seda sööma, noh. Küsiti kohe, et kas Hellmansi enam ei olnud poes, et sellist sodi tõid. Aga mis jahusse puutub, siis see on jah mingi selle aasta development. Ma varem tarvitasin päris palju Lehtsala majoneesi. Siis sai mingi vahe üsna harva majoneesi tarvitatud ja hoitud seetõttu Hellmansi kapis tema säilivusaja tõttu nn. valvemajoneesina. Siis ostsin korra jälle Lehtsalat ja purgis oli mingi kallerdunud jahusoust. Sõna otseses mõttes - jahusoust, nagu vanaema seda vanasti tegi. Jahu maitse j a puha. loen pakendilt - ongi jahu! Olen valmis kihla vedama, et varem neil jahu majoneesis ei olnud, see oli ilus, vedelapoolne, voolav... Paar korda olen selle aasta jooksul veel hiilinud Lehtsala majoneeside pakendit lugema - ja kõigil neil on jahu sees.. :(

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Ragne
Abikokk
2008-11-18 09:52:52
No minu jaoks on õudus kuubis Mervaigu juust Kreeka Pähklitega. Kusjuures ostsin selle kogemata, tegelikult soovisin osta oma lemmikut Merevaigu toorjuustu krevettidega, aga kogemata hajameelsusest võtsin vale :( Nüüd pean mingi koogi kokku soperdama, et juust ära kasutada.

www.kokkama.ee

Seenekas
Abikokk
2008-11-18 10:40:10
Ragne:
No minu jaoks on õudus kuubis Mervaigu juust Kreeka Pähklitega. Kusjuures ostsin selle kogemata, tegelikult soovisin osta oma lemmikut Merevaigu toorjuustu krevettidega, aga kogemata hajameelsusest võtsin vale :( Nüüd pean mingi koogi kokku soperdama, et juust ära kasutada.
Kreeka pähklitega Merevaigu juust - öakk! Samas ära ei saa loopida, mees sööb ja ostab juurdegi. Prr...
Riinyke
Kokaõpilane
2008-11-30 02:06:03
Poe salatid on üldiselt kõik ebameeldivad. Kiiruga tuleb kord kuus ehk selline ost sooritada. Kõige hullemad on salatid kus on pandud meeletult palju majoneesi või äädikat, on ülesoolatud või on komponente liiga vähe. Iga kord kui olen sellise ligase majoneesi käkerdise otsa sattunud, olen pidanud kahetsema. Parem juba saiakesi süüa.

Keegi pole patrioot tühja kõhuga.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>