Sõstar: punased sõstrad, mustsõstrad, valged sõstrad

Netcat
Abikokk
2009-08-05 00:29:29
Eva:
Ragne:
Muidugi hoiatan üle söömise eest. ... Kindlasti teen veel mingi muu lisandiga!
Ülesöömise oht on täiesti olemas :) Mul oli ka plaanis teiste marjadega katsetada, eks näis kuidas õnnestub!
Ee.. kui suurt anumat selle jaoks vaja on?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Ragne
Abikokk
2009-08-05 07:46:17
Netcat:
Eva:
Ragne:
Ülesöömise oht on täiesti olemas :) Mul oli ka plaanis teiste marjadega katsetada, eks näis kuidas õnnestub!
No hommikul ei tule see anuma mahu arvutamine välja, aga mul oli nõu mõõtudega 17x17cm, kõrgusega 6cm. Sobis ideaalselt.

www.kokkama.ee

Eva
Abikokk
2009-08-05 08:06:53
Netcat:
Eva:
Ragne:
Mina panin üldse kahte anumasse - täpselt nii suured nagu kodust leidsin.

http://www.perenaine.ee/

Frieda
Abikokk
2009-08-05 22:50:59
See mustasõstrajäätis näeb selline välja, et paneb isegi minusuguse peaaegu-jäätisevihkaja mõtlema, et ehk võiks ikka proovida - äkki hakkab meeldima... Vahepeal aga tegin mustasõstra-juustukooki.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-06 08:03:35
Frieda:
See mustasõstrajäätis näeb selline välja, et paneb isegi minusuguse peaaegu-jäätisevihkaja mõtlema, et ehk võiks ikka proovida - äkki hakkab meeldima...
Mul on ka see algne BBC retsept silme ees juba tükk aega, Eva kiitus ainud kinnitab, et peab ruttu proovima :D Ise sõime eile kakao-sõstrakooki vähese vahukoorega. Väga mõnus kook - kakao ja sõstrad täiendasid kenasti teineteist, lisaks kaerahelbekatte krõbedus.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kaneelikang
Kokaõpilane
2009-08-06 18:43:18
Eva:
Seda mustasõstrajäätist soovitan julgesti:
Tegin täna selle retsepti põhjal jäätist (tõsi küll, mustsõstrad asendasin vaarikatoormoosiga) ja karta on et tuleb võrratu värk. Kontrollreid külmiku ukse vahel ei tahtnud kuidagi lõppeda......
Hexy
Abikokk
2009-08-13 19:46:39
Tegin meie pere suure lemmiku mustsõstra beseekoogi ja homme valmib mustsõstra kohupiimakook ja kindlasti proovin ära mustsõstrajäätise.

Hexy asjatab

Marju
Abikokk
2009-08-13 20:39:08
Julgen väga soojalt soovitada seda mustikakooki hoopis mustade ja punaste sõstardega. Olude sunnil tegin ja soojalt oli ikka nii imeliselt hõrk, et ohohhohooo :)
Hexy
Abikokk
2009-08-24 14:00:43
Eva:
Seda mustasõstrajäätist soovitan julgesti: http://farm4.static.flickr.com/3510/3784395444_eaa351f2f9_m.jpg Tehtud ilma jäätisemasinata.
Tegin ka seda jäätist, aga meie pere jaoks liiga magus ja rammus, õnneks läksime samal õhtul onule külla ja sai temale külakostiks kaasa võtta. mustikajäätis oli ikka palju mõnusam

Hexy asjatab

Spiidi
Abikokk
2009-09-02 20:23:15
Tegin kõigi väga kiidetud sõstra besee kooki. Liitun kiitjatega! Kasutasin mustikaid ja punaseid sõstraid. Tuleb tunnistada, et tegin kooki kaks päeva järjest. Esimesel korral jäi hapukoore täidis täiesti vedel (ära sõin ikka :)). Teisel korral eelküpsetasin täidist 15 minutit enne kui besee peale panin. See pilt on teisest õnnestunud korrast.

le D?ner

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>