Sõstar: punased sõstrad, mustsõstrad, valged sõstrad

Toidujutud
Postitusi: 5
Kokaõpilane
2014-07-22 13:19:09
Suvine punasesõstrakook

Toidujutud

Frieda
Postitusi: 309
Abikokk
2014-07-29 21:49:04
Seda beseekooki teen tavaliselt mustade sõstardega, aga kui vahel juhtuvad käepärast olema punased, siis hakkan alati mõtlema, et kas punastega mitte isegi parem pole...

Söömine on ainus töö, mis toidab

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2014-07-31 12:38:27
Tegin selle aasta esimese sõstrakoogi selle retsepti eeskujul. Kasutasin 26 cm ümmargust vormi, puru tegin sama koguse, põhja pool kogust tainast. Kadus laualt kui võluväel :)

Jazzino. teen. naudin.

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2014-08-11 19:51:24
Tegin rabarberimuffinite retsepti järgi sõstramuffineid, sain 15 tükki, minu (suhteliselt nõrgas) ahjus küpsesid 25 min.

Jazzino. teen. naudin.

Liisi
Postitusi: 955
Abikokk
2015-08-19 15:37:09

Nostalgiline mannavaht punastest sõstardest

Liisi Blogi

Sassakene
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2017-03-07 18:26:05

Üks küsimus - tegin suve lõpus mustsõstra likööri. Kui liköör talvel valmis sai, jäi sealt üle suur hulk viinas ligunenud musti sõstraid. Suskasin need karpi ja panin sügavkülma, nüüd aga ei oska nendega midagi ette võtta. Pudru/jäätise vms asjade sisse väga ei taha panna, sest alkoholimaitse üsna tugev. Kas küpsetades kaob alkoholimaitse ära? Mida võiks neid kasutades küpsetada?

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2017-03-09 11:44:04

Sassakene:
Mida võiks neid kasutades küpsetada?

Hei Sassakene! Võid nendest näiteks moosi keeta, alkohol ise aurustub ära, aga väike maik võib juurde jääda. Näiteks lihtsad viini lootsikud võivad selle moosiga päris mõnusad jääda - lehttainaribadele moositriip, mille kõrval triip vaniljekreemi, mm.. :)

Jazzino. teen. naudin.

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2017-03-10 13:56:15

Rebane:

 

Sassakene:
Mida võiks neid kasutades küpsetada?

 

Hei Sassakene! Võid nendest näiteks moosi keeta, alkohol ise aurustub ära, aga väike maik võib juurde jääda. Näiteks lihtsad viini lootsikud võivad selle moosiga päris mõnusad jääda - lehttainaribadele moositriip, mille kõrval triip vaniljekreemi, mm.. :)

Jazzino. teen. naudin.

Rebase nõuanded on head, aga lihtsalt jäätisele või mõne lihtsama keeksi kõrvale lusikatäis oleks täitsa tore. Põhimõtteliselt võib ju läheneda nagu Rumtopfile, et vedelat jood ja paksu sööd :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >