Netcat Abikokk 2009-11-24 09:49:33 |
Hackman, ühe 'n'-ga.
Pika sabaga pannidel on vars plastist, jah. Ahju panemiseks mina valiks ikkagi kas siis emaileeritud malmpanni või üleni roostevaba panni. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kopsik Kokaõpilane 2010-12-30 20:27:23 |
Uuendan teemat oma kogemusega. Suvel ostsin Matadori panni ja alguses olin sellega rahul. Kuna kasutan panni suhteliselt vähe(kord nädalas), siis panni vead ilmnesid alles nüüd. Nimelt on pann hakanud jubedalt kinni võtma ja puhast panni nurga all vaadeldes on keraamilise pinna all näha heledamad tuhmid ca 4mm laiad jooned. Otse peale vaadates on pann ilus ja ühtlane. Olen kasutanud ainult puidust pannilabidaid ja enne pesemist lasknud pannil maha jahtuda. Tundub, et sattusin reklaami ohvriks ja selle raha eest oleksin võinud osta kaks Tefali panni. Ei soovita Hackman Matadori panni! | |
Fre Abikokk 2010-12-30 21:39:18 |
Kusjuures see tuletas mulle meelde, et minu uuemat sorti Matadorid on ka hakanud hiljem kinni võtma ja osutunud suht mõttetuteks. | |
Kiilike Abikokk 2010-12-30 22:25:36 |
Fre:
Olen see "imelik " kes on rahul siiani selle panniga. Oma esimese vahetasin välja sest koorus kate maha .
Eelmisel suvel kui panni ümber vahetamas käisin rääkis naisterahvas kes mu panni välja vahetas paar nippi, kui pann on ikka väga määrdunud siis: 1.leotab panni nii et ajab vee soojaks pannil 2. peseb Cifiga ja küürib korralikult :S - mõte cifist ei meeldi mulle aga toimib! Panni põhi peab niiskena pärast sädelema nagu uuel pannil.
Ise olen avastanud, et peale sellist pesu peab panni rasvaga - kasutan searasva- sisse määrima, õli ei toimi siin nii nagu vaja. Ja peale ravaga määrimist ja kuumutamist toimib pann suurepäraselt .
Praen nende pannidega(2 tk) nii liha,kala kui pannkooke ja muna. Aeg ajalt suudan panni üle kuumutada ja seepäast ei peaks teflon mu köögis kuigi kaua vastu ..
Kusjuures see tuletas mulle meelde, et minu uuemat sorti Matadorid on ka hakanud hiljem kinni võtma ja osutunud suht mõttetuteks. |
|
Kärt Abikokk 2010-12-31 00:37:07 |
Sain jõulukingiks Matadori panni. Fre, mis see hiljem tähendab? Kuu, kaks, rohkem? Praegu töötab küll minu oma veel eeskujulikult, muna libiseb pannil lustlikult ringi, kotletid jm ka. Hakka või kartma :P | |
Profa Abikokk 2010-12-31 10:13:31 |
Kui üks kindel pann pakub nii palju jutuainest, kas ei oleks siis kergem muuta firmaeelistust? | |
Netcat Abikokk 2010-12-31 13:01:48 |
Adonay:
Einoh, Iittala esindaja ju ise ütles mingis leheintervjuus, et Matador peab sõltuvalt kasutustihedusest jm asjaoludest vastu pidama 1 kuni 5 aastat, mitte rohkem. Seda ka siis, kui teda õigesti kohelda.
Kui nüüd mõelda, et sama raha eest võite malm- või metallpanni pärandada oma lastelastele, siis on hapu lugu küll. Sain jõulukingiks Matadori panni. Fre, mis see hiljem tähendab? Kuu, kaks, rohkem? Praegu töötab küll minu oma veel eeskujulikult, muna libiseb pannil lustlikult ringi, kotletid jm ka. Hakka või kartma :P Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kärt Abikokk 2010-12-31 14:10:58 |
Netcat:
Tõsi.
Kui nüüd mõelda, et sama raha eest võite malm- või metallpanni pärandada oma lastelastele, siis on hapu lugu küll. |
|
Cousinella Kokaõpilane 2011-10-15 13:39:31 |
Ostsin Selverist allahindluse ajal Matadori panni eelmisel aastal (26 euri vist). Alguses tundus väga hea, viimasel ajal on aga hakanud hirmsasti kinni võtma. Aitab see, kui pann põhjalikult puhtaks pesta. Kui pärast pesemist jääb kerge valge kiht kuival pannil näha, jääb kinni ka.
(Panni kasutusjuhendis on ka kirjas, et pärast igat kasutust tuleb pesta!)
Mõtlesin, et pann ongi nüüd nässus, aga mõned korrad on nüüd õnnestunud jälle normaalselt panni kasutada, sh omletti ja pannkooke teha. (Kõige paremad suured pannkoogid tulevadki selle panniga!) Nii et olen seda usku, et kui õigesti teha, saab selle panniga ka hakkama.
Olen veel tähele pannud, et kui pliidil kuumus maha keerata, kuumutab pann toitu ikka veel edasi, nagu mingi induktsiooneffekt oleks. http://cousinella.blogspot.com/ |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |