Zapxpxau Abikokk 2009-02-22 17:47:42 |
Täna pannipõhja küürides avastasin, et mul ka Matador kodus. Pole varem tähele pannudki. Seda panni kasutame ainult omlettide, õhukeste pannkookide jms kergete asjade tarvis. Nende õhuliste roogade jaoks väga hea. | |
Zoozi Abikokk 2009-02-22 19:23:03 |
Ma täna praadisin kala Matadori pannil, tilk õli ja kala pannile. Ei jäänud kinni. Mul tavaline elektripliit. Nii et mina olen väga rahul oma ostuga :) Kuna Matador sarjal 24cm läbimõõduga panni pole, siis vaatasin Kovanaama panni. On kellelgi kogemusi sellega? | |
Pisi-Pisi Abikokk 2009-02-22 21:01:19 |
Kolasin natuke internetis ning leidsin, et Matadori sarjas on olemas 22 cm läbimõõduga praadimispann, 24 cm kastmepann ja 24 cm vokk-pann. Mitte, et mul endal neid hetkel vaja läheks, aga ehk on kellelegi abiks. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Zoozi Abikokk 2009-02-22 23:00:33 |
Pisi-Pisi:
22 cm praadimispann sobib väga hästi. Pean siis poode kammima. Tänud!
Kolasin natuke internetis ning leidsin, et Matadori sarjas on olemas 22 cm läbimõõduga praadimispann, 24 cm kastmepann ja 24 cm vokk-pann. Mitte, et mul endal neid hetkel vaja läheks, aga ehk on kellelegi abiks. |
|
Merilin Abikokk 2009-02-23 14:12:05 |
PFC'de kasutamise kohta Hackmani Ceratec kattes, millega ka Matador on kaetud, ma alles ootan vastust tootjalt, aga kuna see kate peaks taluma kuumust kuni 1500 kraadi, siis on PTFE kasutamine üsna ebatõenäoline ütleb loogika. "Teflon" üle paarisaja kraadi ei kannata ja laguneb 350 juures.
Aga kui need Matadorid teil hirmsasti kinni võtavad, siis soovitati soojalt pöörduda tootja esindaja poole ja pann välja vahetada, kuna katte koostist on muudetud ja parandatud. Tootja on vanemate pannide probleemist teadlik (enne 2008 suve toodetud).
iittala AS
Pärnu mnt. 154
11317 Tallinn
Estonia
tel +372-6 500 749
fax +372-6 500 741
Kaia.Saaren@iittala.com
www.iittala.com
Mul on sel juhul siis vedanud, sest ma ikka otsustan panni eest, mitte pann minu eest :)
Malm on hoopis pirtsakam ja liigeste surm, aga kui ma selle panniga saavutan malmpanni tulemuse sisuliselt, siis miks malmiga mässata :P Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2009-02-23 14:21:10 |
Thredahlia:
Mida!!! Niiet siis ikkagi _oli_ praakpartii... Suur-suur tänu info eest, eks ma proovin pöörduda, aga kahtlen, kas võetakse tagasi juba kasutatud pann mille kohta mul paraku tšekkigi ette näidata enam ei ole. Aga kui need Matadorid teil hirmsasti kinni võtavad, siis soovitati soojalt pöörduda tootja esindaja poole ja pann välja vahetada, kuna katte koostist on muudetud ja parandatud. Tootja on vanemate pannide probleemist teadlik (enne 2008 suve toodetud). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-23 14:28:20 |
Neile, kes soome keelt loevad: hackman matador "susiko" | |
Merilin Abikokk 2009-03-03 22:44:08 |
Tootja vastab, et Ceratec pinnakate (ka Matador'i pannidel) ei sisalda PFCsid, mille alla ka PTFE ehk tavakeeli "teflon" kuulub. Seega Matador ei sisalda "teflonit", kui lihtsalt seletada. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Fre Abikokk 2009-03-07 17:18:52 |
Thredahlia:
Aitäh, Thredahlia. Mul nüüd kodus uus Matador ja eks ma varsti raporteerin kas eelnenud ebaõnn tulenes pannist või kasutajast. Kuna pann oli ostetud veebruaris 2008 ja kasutama hakkasin alles millalgi suvel, siis ei oleks ise enam julgenud seda poodi tagasi viia. Ja kuidagi veider tundus ka minna kaebama et pann võtab kinni. Koogivormi ju ei vii tagasi kui kook ei kerki. Suhtlesin Iittalaga ja kuna mul oli tshekk alles saadeti ikkagi Stockmanni vahetama. Kuna läksin kohale nädalavahetusel, siis tekkis ülemuste-otsustajate puudusel väike sekeldus kuid lõpuks sujus kõik kenasti. Aga kui need Matadorid teil hirmsasti kinni võtavad, siis soovitati soojalt pöörduda tootja esindaja poole ja pann välja vahetada, kuna katte koostist on muudetud ja parandatud. Tootja on vanemate pannide probleemist teadlik (enne 2008 suve toodetud). iittala AS Pärnu mnt. 154 11317 Tallinn Estonia tel +372-6 500 749 fax +372-6 500 741 Kaia.Saaren@iittala.com www.iittala.com |
|
Fre Abikokk 2009-03-09 12:36:13 |
Arvake ära mis.... Töötab!!! Uus pann on täiesti OK, praadisin lapsele kanafileesid ja ükskõik mis ma tegin ei võtnud pann kusagilt otsast kinni... Oikuirahulmanüüdolen. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |