Hackmani pann Matador

Kirsike
Abikokk
2009-04-14 12:36:17
Suurimad tänud info eest! Mul jõuluks saadud matadori wok töötab imeliselt ja vana matador on rohkem üks nutt ja hala. Rääkisin nüüd Iitala esindajaga ja bingo - vahetavad ringi esinduses :):)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-14 12:45:13
Läksin ka mina reklaami õnge ning juba teist nädalat on meie köögis uus Matadori pann. Eelmine pann oli samuti Hackmanni oma (mitte küll Matador), aga pooleteise aastaga hakkas kattekiht lagunema ja ka kinni võtma. Uus Matador töötab esialgu küll igati viisakalt :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2009-04-14 21:37:53
Matadori update - mu aastane masinapurustajast poiss lõi Matadori servast mõlki. Nomaivõi, just hakkas hästi minema. Õnneks esialgu on pinnakate vaid veidi välimisest äärest katki ja loodan et see niipea toiduga kokkupuutuvatele aladele ei laiene. Aga no niuke ebaõnn...
Sirliiz
Abikokk
2009-04-15 19:54:01
Meie köögis elab ka juba paar nädalat Matador pann :) Ma olen ülimalt rahul, pole minul enne paremat olnud, eelmine Tefal oli ka küll kallimat sorti aga põhi kulunud ja keskelt kummis. Kestis mõned aastad.
Kirsike
Abikokk
2009-06-02 13:30:14
Kirsike:
Suurimad tänud info eest! Mul jõuluks saadud matadori wok töötab imeliselt ja vana matador on rohkem üks nutt ja hala. Rääkisin nüüd Iitala esindajaga ja bingo - vahetavad ringi esinduses :):)
Raporteeriks kah, et mul lõpuks vanad pannid välja vahetatud Iitala esinduses. Tuli välja, et mu jõuluks saadud vokpann ka vana kattega ja kuigi mul pretensioone selle panni kohta ei olnud, vahetati ka see pann lahkelt uue vastu välja. Ja mõlemad pannid töötavad imeliselt (ptüiptüiptüi :) )

Lindude toitmine

Tullia
Abikokk
2009-08-03 11:36:13
Meie koju kolis ka Matador. Eelkõige seepärast, et sobib induktsioonpliidile. Täna läheb katsetamiseks, kuidas sellega ringi käia.

Tullia jutukesed

Ullike
Abikokk
2009-09-08 08:49:13
Viisin eile ka oma Matadorid + sõbranna omad Iitalasse. Natuke imelik jutt oli - nagu kõhklev. Ei lubatud konkreetselt midagi, samas ise ta leidis, et jah - on vana versiooni pannid ja on ka toitu kinni võtnud. Tegelikult need vanad matadorid võtavad kinni mitte ainult toitu vaid ka puhastusvahendeid =D. Eks ma siis ootan....

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Ullike
Abikokk
2009-09-26 09:52:51
Raporteerin - saime eile oma uued pannid kätte. Esimene (veel kasutamata) mulje on, et uue panni käepide ei tundu peos nii mugav, kui oli vanal. Loodan, et panni põhitegevuses on asjad just vastupidi :D

Kärt
Abikokk
2009-11-23 23:15:17
Rääkige palun, kas Matadoril on ka sang metallist või plastist? Tahaks uut panni aga sellist, mida saaks ka ahju susata.

Kahekesi Kalamaja köögis

Ullike
Abikokk
2009-11-24 07:36:30
Vähemalt minu Matadoril (wok) on sang plastist (keskel peenike metallriba). Samas - Matadori sarjas on ka nn. ahjupanne - kahe sangaga. Kahjuks ei mäleta nende materjali. Aga mine vaata Hackmanni kodulehelt - neil on praegu suisa mingi kampaania-mäng käsil (oli vist aadress www.hackmann.ee - aga võin ka eksida).

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>