Täpik Abikokk 2008-08-12 14:33:10 |
Pille:
Olen ka gaspachot teinud, peasmiselt Andaluusia reisi järel u kuu tagasi. Koju jõudes kirjutan pikemalt.Kahjuks tuleb tõdeda,et "oma" päikseküpsetest tomatitest saab supp värvivaesem kui purgi purustatud tomatite ja poetomatimahlaga.
Atraktiivsem punane tekib kahjuks poe kraamiga, ei tea kas on parem tomat või on miskit juurde pandud, ilma et silt seda kajastaks.... Ise proovisin täna ühte uut gazpacho retsepti ja jäin väga-väga rahule. Kodumaised tomatid on praegu niiii aromaatsed ja maitsvad, patt oleks neid mitte külmsupiks teha |
|
Frieda Abikokk 2008-08-13 19:05:15 |
Minu esimene valik langes magusale supile, virsikutega petisupile. Jätsin suhkru välja ja kasutasin värskeid virsikuid. Tulemus oli päris maitsev. Soolane külmsupp on ka kindlasti plaanis. | |
Dots Abikokk 2008-08-14 16:46:14 |
Meil külmsupi austajaid napib. Tänane supitegu lõppes hoopis külma kastmega. ;) Ilmselt sellega ma siin teemas ei kvalifitseeru. :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-14 19:50:19 |
No ilmad on ka ära keeranud (praegult on niiiiiiiiiiiii tugev tuul õues :O), et ma kuulutan homme midagi uut ja soojemat välja :) | |
Sinisilm Kokaõpilane 2008-08-14 22:05:01 |
Mina tegin täna Petisuppi küpsistega. Kuna mees selle eriline fänn pole, siis poole kogusest (2 munakollast, 3 spl suhkurt, 4dl petti,vanillisuhkurt, pool pakki küpsist ja peoga tikreid) Jätsin mõnusalt suured küpsisetükid, kuid tikrid olid liiga ülevalminud ja kergelt käärima läinud juba, oleks võinud sõstraid panna. Pilte näeb siit ExpressCafe's see nädal on ka petisupp menüüs ! | |
Põrnikas Abikokk 2008-08-14 22:07:26 |
ja mina sain just täna oma elu esimese külmsupi tehtud (tartus oli täitsa soe ilm kohe). tegin gazpacho, lähtusin enam-vähem anni arro "sepamaa taluköögis" olevast retseptist, ainult et kasutasin kollaseid tomateid. sai välimuselt selline mõnus päikeseline. maitse oli selline...noh... kuna ma pole külmsuppidega harjunud, tundus veits kummaline, aga mehele, kes neid fännab, jälle meeldis. | |
Vernanda Abikokk 2008-08-16 21:46:47 |
enne kui uus teema tuleb: idee Kajakapesast/Oma maitsest - külm kurgisupp krevettidega. nagu nägin, nii olin kindel, et teen, sest okroshkalaadseid asju olen juba varem proovinud, tahtsin midagi uut. köögiviljapuljongi asemele panin kalafondi, maitsestamata jogurt jäi tehnilistel põhjustel välja, krevettidele lisaks uhasin juurde natuke kuumsuitsulõhe tükke. söömisega oli kiire, mistõttu tulem oli pisut leige, aga söömise käigus jahtus maha küll :) | |
Kiilike Abikokk 2008-08-17 15:12:40 |
Pille:
uuuu, uus teema :P
No ilmad on ka ära keeranud (praegult on niiiiiiiiiiiii tugev tuul õues :O), et ma kuulutan homme midagi uut ja soojemat välja :) |
|
Täpik Abikokk 2008-08-17 15:41:38 |
Tänane soe päev on küll nagu külmsupiks loodud..... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-17 18:53:19 |
Kiilike:
Kuulutasin välja seitsmenda kooskokkamise teema, milleks on Clafoutis jms ahjupannkoogid.
Külmsupi-ideid ja pilte võib siin aga loomulikult ka edaspidi jagada!
Pille:
uuuu, uus teema :PNo ilmad on ka ära keeranud (praegult on niiiiiiiiiiiii tugev tuul õues :O), et ma kuulutan homme midagi uut ja soojemat välja :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |