Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-02 20:00:52 |
Väga toredaid suppe olete teinud!!
Zapxpxau:
Aga pilt tuli imeilus :D
Ise proovisin täna ühte uut gazpacho retsepti ja jäin väga-väga rahule. Kodumaised tomatid on praegu niiii aromaatsed ja maitsvad, patt oleks neid mitte külmsupiks teha :) Retsept on siin ja foto ka:
(Vahetasin ühe vanema gazpacho retsepti välja).
Suhkrut panin vähem kui retseptis öeldud, aga ikka oli väääga magus, minu jaoks liigagi magus, kordamisele see ei lähe. |
|
Merle Abikokk 2008-08-03 15:39:27 |
Lisan siia ka pildiklõpsu abikaasa tehtud keefiriga külmsupist, mis maitses kuumal suvepäeval ülihää. Retsepti võttis ta mingist 100 roa raamatust :) | |
Liiseli Abikokk 2008-08-04 00:13:57 |
Sai valmistatud üks keefiriga külmsupp, kuhu läks sisse erinevat kraami aiast ja külmkapist (värsket ja haput kurki, herneid, keedetud kartulit, peeti, mune, erinevat rohelist). Ei olnud just Aasta Maitseelamus... Õnneks õhtune lambapraad taastas minu hea maine :D | |
Kajakas Abikokk 2008-08-04 15:47:32 |
tegin saaremaal oma maitse viimasest numbrist kurgi-kreveti külmsuppi. Mulle maitses väga. proua söögisõltlane |
|
Kardemon Abikokk 2008-08-05 14:53:22 |
tegin kah ilusa värvi pärast peediga suppi :) suvalise oma retsepti järgi. tahaks aga kindlasti millalgi mingit "päris retsepti" järgi teha. kindlasti ka gazpachot....
või siis jällegi järjest tahaks kõiki eelpool näidatud suppe teha. isuäratavad! http://kardemon.blogspot.com |
|
Kika Abikokk 2008-08-05 18:57:21 |
ma tegin mõned nädalad tagasi gazpachot. lõikasin tomatid, kurgid, paprika, sellerivarred, sibula ja küüslaugu väikesteks tükkideks ja panin oliivõli-veiniäädikakastmega mõneks tunniks seisma. siis purustasin segu saumiksriga, lisasin tomatimahla, basiilikut ja punet. väga maitsev supp oli. pilti ei jõudnudki kahjuks teha, enne sai supp otsa ;) | |
Proua Simpson Abikokk 2008-08-06 11:01:38 |
Jõudsin ka peale pikka suve esimest korda siia ja nii palju häid ideid. Hakkan kohe täna meisterdama :) Selle poola Chlodniku peaks ära proovima. Ma vaatan, et mõned on juba okroškat ka teinud. Kalja lisamise mõte võtab esialgu kõhedaks (aga järele mõeldes: mis see siis lõppude lõpuks hullem peaks olema kui hiinlaste kokakoolas keedetud kanakoivad?)... | |
Nipitiri Abikokk 2008-08-07 22:02:15 |
Täna polnud küll päriselt külmsupi ilm, aga vaja ka järje peale saada - läksin kergema vastupanu teed ja valisin viimatiste retseptide hulgast Sopa de Aguacate. Supp enne külmkappi minekut ja enne söömist: Pildid on tavapärase kvaliteediga, aga supi värv oligi pärast seismist umbes selline... khakivärvi. Maitses nagu avokaado laimi ja pipraga. Kirglikele avokaadosõpradele peaks sobima, ise vist ei kipu teist korda tegema. | |
Vike Abikokk 2008-08-08 23:57:43 |
Minu külmsupp on täiesti retseptivaba - ehk siis mis olemas oli, see sisse läks | |
Zapxpxau Abikokk 2008-08-09 16:29:09 |
Kurgi-avokaado bisque. Värv oli ilus rohekas, väga palju rohelist toorainet (põhiainetest münt, murulauk, kurk, laim, avokaado), kerge suvise maitsega. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |