SUVISED KÜLMSUPID

Sussukas
Abikokk
2008-07-23 14:30:58
Mina täna palava ilmaga ka valmis kokkasin sellise supi Vaja läks: 1 purk tomateid omas mahlas- purustasin saumiksriga 4 kulbitäit keedetud jahutatud riisi 0,5l puljongit viinereid tükeldatult hapukoort Segasin kokku kõik ja oligi valmis koos poeskäiguga tomatite järgi läks umbes 45 minutit. Lapsed sõid- natuke imelik/harjumatu neile oli, aga päris välja ei sülitanud. Kaunistamise alal ma veel algaja, nii et ei tulnud see lill nii palju välja, kui oleksin tahtnud. Aga eks ma harjuta. See esimene kord üldse oli ja lastele see "kunst" meeldis. Järgmiseks korraks telliti auto supi peale.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Dots
Abikokk
2008-07-23 15:35:09
:D Aga lillega supp on ka väga ahvatlev.
Heleen
Abikokk
2008-07-23 15:44:33
Minul on selline küsimus, et kui ma teen külmsupi, kas siis sinna kõrvale sobiks täidetud lavaširullid, mis on ahjus küpsetatud ehk siis soojad??

Armastus käib kõhu kaudu :)

Kiilike
Abikokk
2008-07-23 22:24:54
mina jõdsin siis ka täna külma supi tegemiseni :) ja selleks oli Šaltibarščiai. Retsept võetud chefkoch.de lehelt PS: kuna meil vedelaid suppe ei sööda siis suuredasin nii kurgi kui peedi kogust - viimasese poolt põhjustatud ka tugevam lilla värvus. Maitselt oli päris hea!

kiilikese köögikatsetused

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-24 09:52:14
Heleen:
Minul on selline küsimus, et kui ma teen külmsupi, kas siis sinna kõrvale sobiks täidetud lavaširullid, mis on ahjus küpsetatud ehk siis soojad??
Kindlasti! Kiilike ja Sussukas - väga toredad supid!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Põrnikas
Abikokk
2008-07-24 10:41:13
minu suhe külmadesse suppidesse on siiani üsnagi äraolev olnud. elukaaslane tegi juba eelmisel suvel igasugu gazpacho suunalisi vihjeid, aga suvi sai enne otsa kui minul tegemistuhin peale tuli. See suvi olen jälle mõelnud, et peaks ikka ära proovima. Ja nüüd siis seline teema mulle südametunnistusele koputamas :D
Kait
Abikokk
2008-07-24 15:42:21
meil järjekordne telkimine plaanis nädalavahetusel ja vaja mõelda, mida sinna süüa kaasa võtta. Külmsupp on täiesti hea variant ju! Ise poleks selle peale tulnudki. Vaja vaid läbi mõelda, mis kraami kaasa osta tarvis ja kohapeal saaks supi valmis segada. Mulle endale tundub hetkel mõni kaljasupp sellise ahvatleva variandina, kahtlen ainult, kas meespool seda söödavaks tunnistab. P.S. küsimus ka siit kohe, et supi jaoks sobib vist ainult naturaalselt kääritatud kali, mitte need ekstaktidest tehtud, mis lihtsalt kaljamaitselised limonaadid on? Kas peale tanheuseri (pole aimugi, kuidas õige kirjapilt on) oma on meil ainus saadaolev "päris kali"?

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

Kait
Abikokk
2008-07-24 15:48:16
Ja veel: lugedes nüüd retsepte on igal pool rõhutatud, et serveerida tuleb seda suppi hästi külmana. Loodetavasti ajab looduses autokülmik asja ära ja jahutab suppi piisavalt. Võibolla olekski mõttekam supp juba kodus valmis segada ja siis lihtsalt autokülmikus külmana hoida ja kohale jõudes kohe nahka pista... Kuidas nende kaljasuppidega on, et kui kaua valmis supp seista võib?

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

Sussukas
Abikokk
2008-07-24 17:49:09
Ma kaljasuppi pole 2-3 aastat küll saanud. Aga mäletan, et minu issi tegi seda laadakaljast. Võttis selle reisule kaasa ja no... külm ta ju ei olnud, sihuke autosoe supp :D Aga otsa ta sai päris kiiresti. Nii, et arvan autokülmiku külmast piisavana olevat.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Hexy
Abikokk
2008-07-25 13:27:49
tegin ka külmsupi valmis, käin rannas ära siis pärast panen pildi ja räägin täpsemalt

Hexy asjatab

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>