KRINGEL: pealinna parimad kringlid - kust tellida?

Tziiki
Postitusi: 801
Abikokk
2009-08-27 22:43:35
nii, annan siis teada, et pöördusin oma palvega Pärnu Frens'i poole....ja super...kirjale vastati kohe, kõiki mu soove arvestati...kohe tehti hinnapakkumine ja poole tunni jooksul oli kokkulepe saavutatud. Teenindus oli väga-väga meeldiv...nii et minu poolest söögu Pagaripoisid oma torte ise, minu väikevend saab vahva koolialgustordi Frens'ist :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Kardemon
Postitusi: 493
Abikokk
2009-08-29 23:09:38
Blondie:
Mul ema tellib Rahvusraamatukogu alt kohvikust kohupiimakringlit (seal on vist Veskaru) ja ausalt, see on tõesti hea... http://www.veskaru.ee/
mina olen saanud sealt tellitud kreemikringlit! hirmus hea oli!

http://kardemon.blogspot.com

Aari
Postitusi: 16
Kokaõpilane
2009-09-04 21:16:07
Sain siit hea vihje, et kringel tasub tellida Narva kohvikust - nii tegingi ja ei pidanud pettuma. Tõepoolest - hästi mahlane ja tõeliselt kringli maitsega kringel, mis pealegi oli kättesaamisel veel soe. Ohtralt shokolaadi, mooniseemneid, rosinaid, pähkleid ja ei mingit margariini mekki, lihtsalt priima!
Ragne
Postitusi: 860
Abikokk
2009-11-26 23:45:40
No nii, minul ka proovitud järele Narva Kohviku kringel. Tellisime sealt venna sünnipäeva jaoks kreemitäidise, rosina, pähkli ja mooniseemnetega, pealt valge ja tumeda Šokolaadiga. Väga- väga hea (sõin 3 suurt tükki :)) ja glasuuriga ei oldud kohe üldse mitte koonerdatud. Pean kindlasti mainima, et kui täna kringlil järel käisin, oli rahvast seal niipalju, et esmalt kohe sisse ei pääsenudki :)

www.kokkama.ee

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-02-18 18:21:26
Pealinnas on nüüd mitu tublit kondiitrit-pagarit (mõned diplomeeritud, mõned lihtsalt tublid; mõned tegutsevad üksi, mõned mitmekesi :)) Kui kellelgi on vaja tähtpäevaks kooki-kringlit-torti tellida, siis siin väike valik: Korea päritolu ameeriklanna Heidi Park kuulsaid ameerikapäraseid kooke-torte saab degusteerida NOPis ja Rotermanni keskuses olevas HomeArt kohvikus. Mina võin isiklikult kiita Heidi Bailey's toorjuustukooki, porgandi-ingverikooki ning tõsiselt šokolaadiseid brownie-kooke. Nami-Nami aktiivse kasutaja ning Perenaine.ee eestvedaja Eva Palu kooke saab maitsta Tigu vinoteegis ning kaasa osta NOPist. Julgen väga soovitada Eva hõrku šokolaadikooki vaarikatega :P Küll pealinnast väljas, nimelt Tabasalus, tegutsevad Pagaritüdrukud. Minul pole nende kooke veel maitsta õnnestunud, aga kiidetakse. Toorjuustukoogid paistavad eriti popid olevat. Lisaks võib alati osta-tellida koogi või soolase piruka kaasa Delicato kohvikust. Mina olen nende Viimsi "osakonna" püsikülaline, aga Tartu mnt 7 on neil veidi suurem pood, kus kohapeal küpsetatakse head ja paremat. Muide, nende Tartu mnt pagari vanaisa on kuulsate Valeri küpsiste "leiutaja" ning Delicatos küpsetatakse neid just tolle originaalretsepti järgi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mann
Postitusi: 1446
Abikokk
2010-02-19 05:14:54
Ma Miale koogi tellisin nüüd Heidi käest, kohe põnevusega ootan.
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-09-20 17:22:36
Me isapoolse suguvõsa üritustel on aastaid serveeritud mingist Lasnamäe pagariärist tellitud kringlit. Tädimees keeldub täpset asukohta avalikustamast :D, aga igatahes on pagarid lahke käega lisanud alati nii kreemi, rosinaid, pähkleid kui ka šokolaadi. Mulle väga meeldib, tõsiselt traditsiooniline värk. Siin eelmisel laupäeval tehtud pildike - tähistasime mu isapoolse vanaema 91. sünnipäeva:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Brida
Postitusi: 3
Kokaõpilane
2012-10-04 15:10:28
Hea ja igitunutd Narva mnt kohvik ;)
Blondie
Postitusi: 459
Abikokk
2012-10-04 17:56:14
Brida:
Hea ja igitunutd Narva mnt kohvik ;)
Hehe jah mul oli viimati naljakas kogemus, kus ämm soovis Tartusse külla tulles kringlit Tallinnast kaasa tuua, ja mina ajasin sõrgu vastu, et pole vaja jännata, meil siin kah kringleid saada, ausõna. Aga lõpuks jäi ikkagi nii, et ta tõi kringli siiski kaasa, ja no siis ma sain muidugi aru ka, milles asi. Plaanis polnud mitte tuua kringlit, vaid SEDA kringlit - ilmselt kõige maitsvam, mida ma kunagi saanud olen. Tegu siis martsipanikringliga Narva mnt kohvikust.
Fre
Postitusi: 1233
Abikokk
2013-08-14 19:05:42
Pille:
Küll pealinnast väljas, nimelt Tabasalus, tegutsevad Pagaritüdrukud. Minul pole nende kooke veel maitsta õnnestunud, aga kiidetakse. Toorjuustukoogid paistavad eriti popid olevat.
Kas need Pagaritüdrukud enam ei tegutse? Veebileht ei tööta, muud infot ei leia. Jube hästi sobiks mingi kringlitellimise koht mis asub kas Rannamõisa teed pidi Tallinnast välja sõites või siis Õismäe-Mustamäe-Nõmme piirkonnas....
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>