KRINGEL: pealinna parimad kringlid - kust tellida?

Blondie
Abikokk
2008-07-22 16:35:19
Mul ema tellib Rahvusraamatukogu alt kohvikust kohupiimakringlit (seal on vist Veskaru) ja ausalt, see on tõesti hea... http://www.veskaru.ee/
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-06 16:28:33
Arvestades kõiki neid kiidusõnu Narva kohvikule (ning hinnates reaalselt enda ajalisi võimalusi), tellisin täna Narva kohvikust neli kringlit. Neist kaks ühekilost (juustu- ja šokolaadikringel) on laupäevaseks õe sünnipäevapeoks ning kaks kahekilost (pitsa- ja kohupiimakringel) on pühapäevaseks õe sünnipäevapeoks. Kätte saan kõik laupäeva pealelõunal. Loodan, et on maitsvad :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Dots
Abikokk
2008-08-07 16:42:32
Pärnus soovitaks Aara pagari kringlit õunte ja kaneeliga. Ellenis tehakse maitsavat juustu- või pitsakringlit.
Marit
Abikokk
2008-08-13 19:48:00
Pille, kuidas kringlid maitsesid?

Magusad fotod

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-13 19:56:28
Marit:
Pille, kuidas kringlid maitsesid?
Ahjusoe juustukringel oli igati maitsev (aga kardan, et jahtunult oleks kuivavõitu). Klassikalises šokolaadikringlis oli rosin rosinas kinni, lisaks veel kreemi ja ohtralt mooniseemneid. Šokolaadiglasuuriga ei olnud ka pagar-kondiitrid koonerdanud :) Õde kiitis ka pitsakringlit - laste sünnipäevapeol olevat hästi peale (alla?) läinud :)

Sirliiz
Abikokk
2008-08-13 21:16:27
Narva kohvikust on mu pikaaegne lemmik valgešokolaadi-martsipani kringel, eriti kui on soe - keele viib alla :)
Vernanda
Abikokk
2008-08-16 21:19:43
Mulle meeldivad Olümpia omad, mis sest, et kallid, aga iga päev ju ei telli ka

Da Vahtra Residence

Ussicke
Abikokk
2008-08-29 00:10:06
Minu lemmik Tallinnas on OÜ Hr Magus, asukohaga Marja poe hoones (eraldi sissekäik maja tagant; maksta saab ainult sularahas). Esiteks - tegijad! Aastaid pesitsesid Nurmenuku poe ruumides, aga kui see imeasutus remonti läks, kadusid kuhugi ja ma jõudsin tõsiselt kurvastada, kuni leidsin nad mingi imelise juhuse läbi uuesti üles. Teiseks - magus kringel on pehme, rosinaid paksult täis, peal PÄRIS šokolaad, mitte mingi piim-kakao-suhkur sodi ja ehtsad pähklid kah, kui soovi on. Soolane kringel oli veel ülejärgmisel päeval ka pehme nagu kassi kõht ja parajalt maitsestatud ka. Kolmandaks - hind ei tapa; tähtajad sobivad - isegi homseks-ülehomseks on võimalik tellida, samal ajal kui nt Pihlaka kondiitrid laiutasid käsi, et esimene võimalus on kahe nädala pärast (kooliaasta alguse aeg möödunud aastal). Ja teenindus on ka VÕRRATU. Aadress: Mustamäe tee 45 Tel: 674 96 14
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-24 09:24:50
Tziiki 23.8.2008:
tortide-kringlite tellimine siia võiks siis infot üles panna selle kohta, kust tellida nt erikujundusega pulma- või sünnipäevatorte või nt toitlustamise teenust... Alustan-kes on tellinud ja oskab soovitada-just maitsvuse poolest-kas tellida tort Frens catering'ist või pagaripoistest...tahaks tellida kohupiimatorti...
Zoozi 24.8.2009:
Olen tellinud nii Pagaripoistest kui ka Frens catering'ist. Ise eelistan Frensi. Pagaripoiste tordid minu jaoks liiga magusad-lääged ning päris mitu korda on olnud nii, et ei pea kokkuleppest kinni, st tordi suurus, kuju, pilt jne. Frens catering'i teenust kasutasin kunagi oma pulmas. Tort oli ka nendelt tellitud. Jäime tol korral küll väga rahule, kuigi jah, hind oli neil teistega võrreldes kõrgem.
Tõstsin siia üle.

Tziiki
Abikokk
2009-08-24 10:52:50
aitäh Pille... ma aru ei saa, kuidas ma küll ise kunagi neid õigeid teemasid üles ei leia :$ aga praegu olen küll pettunud...saatsin Pagaripoistesse kirja-neil infopäringuks meiliaadress kodulehel üleval-ja sain suurtes tähtedes (mis ju tähendab karjumist!?!) vastuse, et kui tahate Pärnust torti, siis kobige sinna tellima (tahtsin oma väikest venda 1.sept. puhul üllatada, et tellin talle sinna tordi...) kuigi ma ju otseselt ei tellinud, vaid uurisin, kas antud töö oleks teostatav ja et mis maksaks...tuju läks kohe ära...aga noh-ju nad siis ei vaja minu tellimust...ja otsin mõne abivalmima koha...ega mu vend sellepärast veel 1.sept tordist ilma ei jää :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>