KRINGEL: pealinna parimad kringlid - kust tellida?

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2013-08-14 20:03:00
Fre:
Pille:
Küll pealinnast väljas, nimelt Tabasalus, tegutsevad Pagaritüdrukud. Minul pole nende kooke veel maitsta õnnestunud, aga kiidetakse. Toorjuustukoogid paistavad eriti popid olevat.
Kas need Pagaritüdrukud enam ei tegutse? Veebileht ei tööta, muud infot ei leia. Jube hästi sobiks mingi kringlitellimise koht mis asub kas Rannamõisa teed pidi Tallinnast välja sõites või siis Õismäe-Mustamäe-Nõmme piirkonnas....
Pole aimugi. Aga nädalavahetusel tähistasime Harku järve kandis mu õe juures tema ja ta poegade sünnipäevi ning tellitud olid moonikringlid ja rosinakringlid Peppersackist. Kui nüüd jätta kahe silma vahele asjaolu, et kringlid kokkulepitud ajas alles ahjus kerkisid, siis maitse oli küll hea.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Postitusi: 1233
Abikokk
2013-08-14 20:38:38
See Peppersack on vist mingi vanalinna koht? Mul on tegelikult vaja sellist drive-in varianti, kus saaksin võimalikult siva reede hommikul kodunt Vääna Jõesuu poole liikuma hakates kringli kaasa haarata. Kehvema ligipääsuga kohtadest eelistaks ilmselt Narva kohvikut.
Ilse
Postitusi: 730
Abikokk
2013-08-15 16:30:15
Fre:
See Peppersack on vist mingi vanalinna koht? Mul on tegelikult vaja sellist drive-in varianti, kus saaksin võimalikult siva reede hommikul kodunt Vääna Jõesuu poole liikuma hakates kringli kaasa haarata. Kehvema ligipääsuga kohtadest eelistaks ilmselt Narva kohvikut.
Õismäel on küll üks pagariäri. Ma ei oska muidugi midagi nende toodete kohta öelda aga ma juba vanast ajast tean, et see seal on. Ju siis on kabe kraam kui kaua vastu pidanud on :D Loiri Pagari Nurmenuku Saiapood Samas, lugesin nende kringli koostist ja ei oska enam midagi öelda Kringel/stritsel Nisujahu 550, rosinad, joogivesi, margariin (taimeõli, osaliselt tahestatud taimsed rasvad, taimsed rasvad, joogivesi, emulgaator (mono-diglütseriid, E322), keedusool, happesuse regulaator E330, värvaine E160a), vanillikreem (vesi, keedukreemipulber (stabilisaator E170, paksendaja E401, toiduvärv E101, toiduvärv E160a), suhkur, muna, pärm, kakaopulber, keedusool (0,5%), jahuparendaja (emulgaator E472e, antioksüdant E300), lõhna-ja maitseaine "Combani"(paksendusaine E466, E1450), kaneel. Netokogus: vt. kleebiselt Säilitamistingimused: Toatemperatuuril (72t)

Ilse köögis

Kodumeeskokk
Postitusi: 84
Kokaõpilane
2013-08-23 19:04:04
72 tundi kringli jaoks on terve igavik ... aga see selleks. Tahan Ilse jutu peale öelda et väga-väga vähesed kohad teevad veel asju toiduainetest - enamuses kohtades on vallutanud koogimaailma pulbrid. Mugav aga samas tehislik - kõik koogid on üle linna sarnase maitsega kuna kasutavad kohupiimkreemi pulbrit( kallimad kohad kallimat pulbrit ,odavamad kohad odavamat pulbrit). Olen käinud sellistes hulgiladudes ,te naised ei kujutagi ette mis pulbrid seal kõik on - kohupiimatasku kesta pulber, kohupiimatasku täidise pulber, kõikvõimalikud kreemid jne . Küsite - miks pulbrid? Selleks et näiteks toore muna kasutamiseks peab Vet.Ameti korraldusel eraldi koguma munakoori ja täitma seirelehi ning siis need eraldi anda käitlemiseks jäätmekäitlusettevõttele ... Sellised lood siis toidukeemia mängumaalt ...
KöögiKata
Postitusi: 77
Kokaõpilane
2014-01-31 15:51:10
Viimase aja parim : Bonapart`i valge shokolaadi-vaarikakringel. Sarnaneb veidi Olümpia martsipani-pohla pärjale. See on selline kringel, et kui on kahtlus kas tort või kringel, siis kindlasti see, võib öelda et saate kaks ühe hinnaga! Välja näeb väga uhke, rikkalik täidis jätab mulje et sööte justkui mõnusat koogikest! Soovitan soojalt!
Fre
Postitusi: 1233
Abikokk
2014-03-17 20:54:40
Tellisin lapse sünnipäevale Narva kohvikust singi-juustu kringli, seda eriti ei soovita. Selline sai, mille keskosa on täidetud tonni väikeste keedusingikuubikutega, mis sealt siis vahelt välja kukkusid. Väga "mugav" lahendus laste mängutoa sünnipäevale, kõik kohad olid lihtsalt sinki täis. Pizzakiringlit ei tahtnud tellida, sest seal on sees mh ka marineeritud kurk. Ma ei saa aru millest see Eesti pizzamajanduse kurgiarmastus tekkinud on. Aga igatahes singi-juustu kringli osas oli paari aasta tagune Reval Cafe oma oluliselt parem.
Kevadsibul
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2015-02-26 16:26:00
Tere! Kas keegi on soolaseid kringleid-pirukaid tellinud ka Bibi Pagarilt või Cafe Tipost? Tulemas on lapse sünnipäev ja mõtlesin seekord lihtsamalt hakkama saada ja tellida mahlase soolase kringli ja ehk ka pirukaid ning siis kohupiimatordi. Hetkel ei teagi, kelle poole tellimusega pöörduda. Soovitused-kogemused on väga oodatud:)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >