Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-20 10:34:12 |
Pirukas marineeritud peedi ja sinihallitusjuustuga: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-20 07:48:55 |
Tegin üleeile lahtist pirukat kukeseentest ja porganditest. Ühtegi retsepti eeskujuks polnud - tahtsin ära kasutada olemasolevad seened-porgandid ning teha midagi kerget (st ilma juustuta). Meile igatahes väga maitses - kukeseente kukeseenesus ja porgandite magusus sobisid kenasti. Lisasin retsepti ka. | |
Ragne Abikokk 2009-07-21 08:46:24 |
Minul valmis ka eile kukeseenepirukas. Sõin seda niipalju, et siiani on kõht täis :D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-11 11:11:36 |
Pille:
No aega võttis (tervelt 2 aastat), aga asja sai: Flammeküche e. Flammkuchen e. tarte flambée
Tegin laupäeval külla kaasa ja eile uuesti külla tulnud sõpradele. Maitses neile ja maitses meile, väga mõnus oli!! :P
Kristel:
Kindlasti leian raamaturiiulist ja lisan peagi! Seni võid piiluda seda Melissa retsepti.Veel lahtistest pirukatest - minu üks lemmikuimaid on Flammekuche - mis pigem kategoriseerub vist küll pannkoogi/pizza alla? Ise neid teinud ei ole, kuid ükskord õnnestus valmis-külmutatud päris õige flammekuche osta Rimi poest. Pille, kas sul on retsepti? |
|
Jaanikaant Abikokk 2010-08-11 11:27:20 |
Minu üks lemmikpirukaid on suitsukana pirukas, mida ikka ja jälle külalistele küpsetan. | |
Jaanikaant Abikokk 2010-08-11 11:31:16 |
Veel olen teinud kukeseenepirukat ja parmesaniga kukeseenepirukat | |
Jaanikaant Abikokk 2010-08-11 11:32:54 |
Viimase aja üks maitsvamaid leide on tuunikalapirukas. | |
Fre Abikokk 2010-08-20 23:03:20 |
Mul on selline küsimus, et kas mõni quiche tüüpi pirukas on sobiv ka külmalt serveerimiseks? Ise kodus söön muiudgi vahest mõne algselt soojana serveeritud piruka jäägid külmalt ära... Aga seekord oleks vaja kaugemale külla minnes midagi kaasa võtta, just soolast. | |
Annuzhka Kokaõpilane 2010-08-20 23:10:36 |
Ma poel asjatundja, aga, mulle kunagi sõber küpsetas ühe imehea quiche paprika ja kanaga ning see serveeriti kül külmalt. Või noh nii külmalt, kui ta jahtuda jõudis. Oleks aega olnud oleks täitsa maha jahutanud. It´s all about seasoning! |
|
Zoozi Abikokk 2010-08-20 23:15:47 |
Fre:
See pirukas nt ongi mõeldud jahtunult söömiseks. Olen korra teinud ja mulle ja külalistele meeldis :).
Ka see on maitsev!
Mul on selline küsimus, et kas mõni quiche tüüpi pirukas on sobiv ka külmalt serveerimiseks? Ise kodus söön muiudgi vahest mõne algselt soojana serveeritud piruka jäägid külmalt ära... Aga seekord oleks vaja kaugemale külla minnes midagi kaasa võtta, just soolast. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |