Kristel Abikokk 2008-07-21 10:16:48 |
Kukeseene hooaja puhul tegina ka Pille kukeseenepirukat. Tuli väga maitsev aga mage, kuna retseptis on sool ainult muna-koore segus, siis tundub, et minu jaoks sellest ei piisanud. Veel lahtistest pirukatest - minu üks lemmikuimaid on Flammekuche - mis pigem kategoriseerub vist küll pannkoogi/pizza alla? Ise neid teinud ei ole, kuid ükskord õnnestus valmis-külmutatud päris õige flammekuche osta Rimi poest. Pille, kas sul on retsepti? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-21 13:46:03 |
Kristel:
Mulle täitsa piisas - nii tainas kui täidises on ju ka juustu, mis omakorda soolane. Aga eks see ole maitse asi :) Kukeseentele võib praadimise ajal samuti veidi soola peale puistata.
Kukeseene hooaja puhul tegina ka Pille kukeseenepirukat. Tuli väga maitsev aga mage, kuna retseptis on sool ainult muna-koore segus, siis tundub, et minu jaoks sellest ei piisanud. Kristel:
Kindlasti leian raamaturiiulist ja lisan peagi! Seni võid piiluda seda Melissa retsepti.
Veel lahtistest pirukatest - minu üks lemmikuimaid on Flammekuche - mis pigem kategoriseerub vist küll pannkoogi/pizza alla? Ise neid teinud ei ole, kuid ükskord õnnestus valmis-külmutatud päris õige flammekuche osta Rimi poest. Pille, kas sul on retsepti? |
|
Kairi Kokaõpilane 2008-07-21 14:36:55 |
Kristel:
Flammkuchen on pizza germaani-pärane versioon kus tomatikastme asemel kasutatakse valget kastet. Klassikaline versioon on peekoni ja sibulaga ja väga maitsev.
http://www.thelifeingermany.com/2007/08/how-to-make-flammkuchen-and-quark.html
Super on ka krevettide ja spinatiga versioon :)
Kui Saksamaale sattute siis proovige kindlasti! Veel lahtistest pirukatest - minu üks lemmikuimaid on Flammekuche - mis pigem kategoriseerub vist küll pannkoogi/pizza alla? Ise neid teinud ei ole, kuid ükskord õnnestus valmis-külmutatud päris õige flammekuche osta Rimi poest. Pille, kas sul on retsepti? |
|
Kristel Abikokk 2008-07-21 15:12:01 |
Nõus! Kuigi kõige paremad flammekuche'nid olen saanud Strasbourgis! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-22 21:25:12 |
Lihtsalt lahtine pirukas ja üldsegi mitte quiche - juustune kapsapirukas tilliga: :P | |
Maris Abikokk 2008-07-25 00:17:26 |
Mulle väga meeldivad kõik lahtised pirukad (just sellist nimetust kasutan mina kõnealuse küpsetise kohta), aga ma tahaks, et küpsetise põhi oleks võimalikult vähe ebatervislik. Milliseid tervislikke pirukapõhjasid olete teie teinud ja mida soovitaksite? | |
Eva Abikokk 2008-07-25 08:37:13 |
Maris, palun defineeri ebatervislik :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-25 08:45:32 |
Eva:
Ma arvan, et kui kasutada vähemalt osaliselt täistera- või speltanisujahu (või rukki- või odrajahu), lisada tainasse kiudainerikkaid kaerahelbeid või kliisid, siis astud ka sammukese tervislikkusele lähemale :D
Maris, palun defineeri ebatervislik :) |
|
Aurora Abikokk 2008-07-25 09:47:43 |
Pille:
selle piruka näol on tegemist mu lemmikuma kapsapirukaga. Samamoodi teen ka porgandipirukat. Tänagi hommikul võtsin kohvi kõrvale tüki. Lihtsalt lahtine pirukas ja üldsegi mitte quiche - juustune kapsapirukas tilliga: http://farm4.static.flickr.com/3279/2693479898_da097c36b5_m.jpg :P |
|
Eva Abikokk 2008-07-25 17:11:20 |
Lahtine pirukas kirsstomatite ja juustuga: Retsept SIIN. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |