Itaalia restoran VAPIANO, erinevad asukohad, Tallinn

Netcat
Abikokk
2009-10-23 17:26:31
Lusikas:
Pizza oli ühele igati piisava suurusega
Minumeelest isegi pisut liiga suur. Võiks väiksem ja soodsam variant ka olla. Kodus ma söön sellise pikapeale muidugi üksinda ära, aga väljas lõunastades küll mitte.
Lusikas:
ning väga kiiresti sai valmis ka.
Juba rohkem sissetöötatud Hobujaama Vapianoga seoses tasub märkida, et pärast kaaslasele pizza tellimist jõudsin tellida ja lauda viia kõigepealt joogid, siis oma pasta, ja pärast mõningat kahevahel kügelemist viimase ka ära süüa, enne kui piipar pizza valmimisest lõpuks teatas.
Lusikas:
Pizzade juures on minu meelest ka hinna-suuruse-kvaliteedi suhe täitsa sobiv, kuigi pastade eest (mis ei maksa praktiliselt midagi)
Usun, et mõlema artikli puhul saavutaks umbes samasuguse kokkuhoiu, kui seda kodus ise teha.
Lusikas:
Aga võib-olla on see sellest, et tippi jäetakse sellise süsteemiga kohas vähem...
Tegu on ju iseteenindussööklaga. Kui seal kellelegi tippi anda, siis roa sinu pilgu all valmistanud kokale, aga ma pole veel avastanud, kuidas seda üldse teha saab.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Antoine
Kokaõpilane
2009-10-24 01:28:21
ei taha kyll ebaviisakas olla, aga ma ei saa yldse aru, miks see kiir-iseteenindussöökla nii palju tähelepanu saab. tahan head pastat, lähen contraventosse, söön ja kiidan. on kiire, lähen vapianosse ja ei virise. nii lihtne see ongi.
Fre
Abikokk
2010-01-15 23:46:59
Käisin eile sõbrannaga Solarise Vapianos ja nii pettunud pole peale söögikorda ammu olnud, igast välja käidud kroonist oli kahju. Võtsin pasta gorgonzolaga ja tegemist oli täiesti lödise (nagu vene ajal makarone keedeti) ja maitsetu toiduga. Kusjuures ma nägin oma silmaga et lisati suurem juustutükk - no ei saa mina aru, kuhu see maitse kadus. Istusime suuremas lauas ja panime paratamatult tähele, et ka teises servas einestanud seltskond nurises häälekalt pasta üle ja väntas soola peale keerata et mingitki maitset saada. Kaaslase Carbonara ei olnud ka suurem asi, minu pastaga võrreldes maisterikas aga eraldivõetuna polnud sõbranna selle üle kuigi rõõmus. Täna juhtus üks teine tuttav oma salatipettumust kurtma. Ei tea mis toimub?
Netcat
Abikokk
2010-01-17 21:26:36
Ma ei tea, mis toimub, aga napilt enne aastavahetust käisin maalt jõulutamast tagasi tulles kah Vapianost läbi, sellest vanemast siis, ja sain ka jubeda pettumuse osaliseks. Kaaslase tellitud vähisabade ja krevettidega pitsal polnud üldse mingit maitset. No kohe üldse, mittemingisugust maitset ei olnd. Ise jäin nende detsembri pasta eripakkumistest ilma, kuna, noh, neid lihtsalt ei olnud enam. Ja nõutult magustoiduletti silmitsedes panin tähele, et _kõik_ magustoidutopsid kandsid vähemalt 2, mõni aga isegi 3 päeva vana kuupäeva! Seda sellise külastatavusega kohas?? Jah, ma tean isegi, et hinna/kvaliteedisuhe pole neil topsimagustoitudel kuidagi paigas, aga noh, vähemalt värsked võiks nad selle hinna eest ikka olla, eks ole. Kas see kuupäev tähistab seal parim enne't või lihtsalt valmistamise kuupäeva, ei oska aimata, kuid kolm päeva vana tiramisut ei julgeks nii ehk teisiti tellida.

Kärt
Abikokk
2010-01-18 12:14:34
Ma virinakooriga ei saa kuidagi ühineda, käisin eelmise nädala reedel Hobujaama Vapianos ja võtsin speciali ehk barbecue pasta (veise filee, suhkruherned, mais, sibul, tomatikaste, terav BBQ kaste). Oli vürtsikas, liha oli väga maitsev ja pehme, kaste hästi maitsestaud. Kaaslase toscana pizza oli ka maitsev, ei oska ühtegi halba sõna öelda.

Kahekesi Kalamaja köögis

Miumiu
Kokaõpilane
2010-02-17 20:57:33
Käisin hiljuti Vapianos lõunat söömas ja valisin lõunadiili salat+pasta+vesi mis tegi kokku 50 krooni. Üsna mõistlik, ma ütleks. Salatiks oli väike juurviljasalat, pasta sain ise valida - võtsin carbonara. Portsjonid olid küll väiksemad, kuid kõhu sai ikka täis. Pasta oli nagu ikka maitsev.
Kingadraakon
Abikokk
2010-02-17 22:37:14
vapiano on koht, mis mulle üldse ei meeldi. viimane külastus päädis kogu öö kestnud kõhuvaluga -- sõin krevettidega caesari salatit. ainus toit, mis seal meeldib, on kummikarukesed ukse juures :)
Netcat
Abikokk
2010-07-13 10:33:59
Huvitav on see, et ainus kord, kui mina olen Vapianos salatit võtnud, lõppes seegi kõhuvaluga. Rohkem ei ole julgenud proovida. Aga mitte sellest ei tahtnud praegu rääkida. Tahtsin eile maasikatega kanapastat, mille retsept oli eelmises Arteris, aga koduse palavuse tõttu ei suuda kätt pliidi käivitamiseks tõsta, seega tuli hull mõte võtta Vapianost kanaga pasta kaasa, lasta maha jahtuda ja segada kodus maasikad sisse. Ei olnud eriti hea mõte. Mahajahtunud peast ei maitse Vapiano pasta üldse nii hästi. Ja koorekaste ikka ei sobi sellisele roale. Aga ka mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Vaid et kui te Vapianost toitu kaasa ostate, siis tuleb välja, see pannakse hiiiglasliku valge punase kaanega plastmasskausi sisse. Sellise, mis üldse kuumakindel välja ei näe. Kellele pluss, muidugi - saate suure, kaanega kausi pealekauba - aga mina pole harjunud, et tulikuuma toitu tavalise plasti sisse pannakse. Ja muidugi kui te seda kaussi alles hoida ei soovi, siis milline raiskamine ja looduse saastamine.

Ullike
Abikokk
2010-07-14 13:03:37
Netcat:
Huvitav on see, et ainus kord, kui mina olen Vapianos salatit võtnud, lõppes seegi kõhuvaluga. Rohkem ei ole julgenud proovida. Aga mitte sellest ei tahtnud praegu rääkida. Tahtsin eile maasikatega kanapastat, mille retsept oli eelmises Arteris, aga koduse palavuse tõttu ei suuda kätt pliidi käivitamiseks tõsta, seega tuli hull mõte võtta Vapianost kanaga pasta kaasa, lasta maha jahtuda ja segada kodus maasikad sisse. Ei olnud eriti hea mõte. Mahajahtunud peast ei maitse Vapiano pasta üldse nii hästi. Ja koorekaste ikka ei sobi sellisele roale. Aga ka mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Vaid et kui te Vapianost toitu kaasa ostate, siis tuleb välja, see pannakse hiiiglasliku valge punase kaanega plastmasskausi sisse. Sellise, mis üldse kuumakindel välja ei näe. Kellele pluss, muidugi - saate suure, kaanega kausi pealekauba - aga mina pole harjunud, et tulikuuma toitu tavalise plasti sisse pannakse. Ja muidugi kui te seda kaussi alles hoida ei soovi, siis milline raiskamine ja looduse saastamine.
Minu viimane külaskäi Vapianosse lõppes samuti suure-suure kõhuvalu ja täiesti ilmse toidumürgitusega. Kohe nii uhkelt, et järgminegi tööpäev läks selle nahka. Ja sõin pastat seenekastmega (või mis seenteks saab šampinjone pidada?)... Ehkki olen ka varem nende juures käinud ja kunagi enne sellist "tulemust" ei saavutanud, siis edaspidi mina oma jalga sinna siiski ei tõsta...selles võib ikka päris kindel olla.

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Juku
Kokaõpilane
2010-07-23 18:27:44
Vapianot võib kutsuda restoraniks samadel alustel McDonaldsiga. Käidud 3 x ja midagi meeldejäävat(kas kahjuks või õnneks, kui lugeda eelmisi postitusi) ei ole. Viimati üritasime carpacciot süüa, kuid olenemata kõikide vedelike ja maitseainete lisamisest, mis saada õnnestus, siis mingit maitset sealt välja meelitada me ei suutnud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>