Amööb Abikokk 2008-09-18 12:31:30 |
Mina kirjutasin oma muljetest blogis Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Krista Kokaõpilane 2008-10-01 20:25:28 |
Ütlen ausalt, et tegemist on meie pere hetke vaieldamatult lemmikkohaga. Ma ei valeta kui ma ütle, et ma olen seal vist juba 20 korda vähemalt käinud :) Me sattusime sinna vist kohe alguses ja kui esimene mulje on hea, siis nii ta läheb..... 9 juhul 10-st käime seal koos lastega ja nemad tunnevad end seal küll nagu kodus (lapsed siis 1 ja 3 :). Samal ajal kui meie mehega seisame erinevates järjekordades jookseb üks niisama sihitult ringi ja teine kogub klaasid, kahvlid ja muu vajaliku lauale. Kusjuures tellimiseks on seal olemas isegi väike trepp, et ka laps näeks söögitegemist. Mees sööb tavaliselt salatit ja on sealt igasuguseid erinevaid kunsttükke tellinud. Nii neid, mis menüüs, kui ka omaloomingut... Mina siis koos lastega pizzat või mõnel heal päeval saan endale oma pasta. Pasta kohta ütleks küll, et üks väheseid kohti Tallinnas, kes päriselt ka teab, mida al dente tähendab. Kuna suuri kunstükke lapsed pizzale ei taha, siis meie pere lemmik on margarita singilisandiga kokku 65.- :) Lahke teenindaja soovitas, et nii on odavam :) Magustoitudega on nii, et suve algul kui oli just avatud ja maasika hooaeg, siis oli maasikaid maasikamagustoidus ikka hulgi...ja see kogus järjest vähenes. Šokolaadikooki olen ma saanud nii suussulavat kui ka kuiva puru... ja oma lemmik pizzameister, salatitegija ja pastakeetja on meil seal ka ;) Siseinfo järgi, ei pidanud seal vist mitte ühelgi toiduvalmistajal kokapabereid olema...sest olgem ausad, kui raske saab siis olla, retsepti järgi kindlate ettenähtud ainete kokku segamine. Algul sõime me nii, et tellisime pasta ja pizza korraga...sõime terve perega ühe pasta ära ja selle ajaga sai pizza valmis. Kokkuvõte....me lähme sinna veel...ja veel... ja lastele tehakse oma pasta kui küsida ;)....poole vähem pastat ja vist oli 3 erinevat kastet.. Kusjuures esialgse eufooria ja suurte arvetega, on ka meie arved nüüd juba täitsa inimlikesse piiridese jõudnud ;) | |
Eva Abikokk 2008-10-13 15:32:44 |
Minul ka käidud. Elavas järjekorras ei olnud mahti seista, seetõttu piirdusin riisipudinguga, mis oli aus kraam, koorene ja kubises väikestest vanillikaunaseemnetest. Koht jättis küll hea mulje, kuid kuna on küllalt lärmakas ja närviline, väga sinna tagasi ei kipu. | |
Sotlane Kokaõpilane 2008-10-14 16:57:26 |
Käisin täna Vapianos kerge eelarvamusega, järjekorrad, söökla korraldus jne. Enne lugesin Nami-nami muljeid - ja tulemus hea - proovisime erinevaid pastasid ja magustoitu, pizza jääb teine kord kaasa võtmiseks. Teenindus hea, kokk tegi valmis toidud su silme all, andis soovitusi ja kommentaare, küsis lisandite taluvust. Pasta maitses imehea - rannakarpidega, rucola ravioolid, vähisabad -granchi di fiume jt.-kõik väga maitsev ja hea veinivalik, kõike sai ka klaasiga (valge vein).Vernaccia di san gimignano. Maasikad mascarpone juustu kreemiga! Mugavus jättis soovida, kuid kuldreegel-toit, seejärel jook jne. oli siin paigas. Toit maitses ülihea. Kas nii ka alati, ei tea. Julgen soovitada, kes viitsib ise toidu lauda tassida ja joogid sinna juurde. | |
Pulavik Abikokk 2008-11-03 15:26:26 |
Käidud. Jube palju rahvast, kuigi üllatuslikult ei olnudki vähemalt istudes väga "silgud-pütis-tunnet". Pastat pidi küll jube kaua ootama, jalad väsisid ära ja tüdimus tuli peale lõpuks ja nii väga hea see pasta polnudki kokkuvõttes. Samas Caesari salat maitses väga ja samuti ka panna cotta- nende pärast võiks küll tagasi minna, eriti kuna salatisabas polnudki palju rahvast. Eks seal põhiliselt pasta pärast vist käiakse, tundub. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-13 21:31:12 |
Käisin üle tüki aja kinos ja traditsiooniliselt siis enne Vapianos kõhtu täitmas. Võtsin penne makaronid seenekastmega, mis olid kuidagi tuimad ja vintsked ja jäid taldrikusse alles :( Järgmine kord võtan jälle pitsat, sest see on seal igati hea olnud. (Salatileti ääres on alati väga pikk saba, nii et need on mul siiani proovimata).. Muide, Vapianos on väga kaval hinnatõus toimunud. Kui koht suvel avati, siis olid pastaroad hinnakirjas 50-75-100-125 krooni. Hinnad on endiselt selles ajavahemikus, aga nüüd on numbrijada järgmine: 50-80-105-125. Kaval, kas pole :P | |
Sirliiz Abikokk 2008-11-13 22:30:37 |
Mulle on ka Vapianost traditsiooniline kinoeelne peatuskoht saanud :) Seda hinnatõusu märkasin ka esmaspäeval, kui Bondi-eelselt einet ja veini nautisime. Mulle enamasti nende pastad siiski maitsevad, pitsad muidugi ka. Salati portsjonid on isegi minusuguse õgardi jaoks suured, aga oh kui head. Aga Mann, meie kunagisest kobisemisest kokteilide teemal on vist kasu olnud, Mojito täitsa joogikaardil olemas neil nüüd :) Esimesel korral seal käies oli küll väga põlastav pilk, mis mulle selle küsimise peale heideti :D | |
Mann Abikokk 2008-11-14 12:45:16 |
Sirliiz:
Moodne :) Nüüd tuleb vaid uus film välja mõelda, mida vaatama minna. Aga Mann, meie kunagisest kobisemisest kokteilide teemal on vist kasu olnud, Mojito täitsa joogikaardil olemas neil nüüd :) Esimesel korral seal käies oli küll väga põlastav pilk, mis mulle selle küsimise peale heideti :D |
|
Spiidi Abikokk 2008-11-28 10:31:39 |
Pille:
Vaatasin just Vapiano kodulehte ning oh üllatust, nad on tunduvalt oma hindu tõstnud :) Minu lemmik Nizza salat on nüüd 75.- asemel 95.-
Muide, Vapianos on väga kaval hinnatõus toimunud. Kui koht suvel avati, siis olid pastaroad hinnakirjas 50-75-100-125 krooni. Hinnad on endiselt selles ajavahemikus, aga nüüd on numbrijada järgmine: 50-80-105-125. Kaval, kas pole :P |
|
Proua Simpson Abikokk 2008-12-15 21:27:41 |
Pille:
Olen nüüd mõned korrad käinud ja siiani alati pastat võtnud. Pean ütlema, et minu makaronid jäävad alati taldrikusse alles. Võibolla sõltub see kokast, aga ikka on kas liiga vesine või liiga õline. Väisasin Vapianot nädalakest-paar tagasi ka Saksamaal ja seal sama lugu. Samas tundub, et Vapiano pitsat kiidetakse nii siin- kui sealpool piiri. Seda peaks siis ilmselt proovima... Käisin üle tüki aja kinos ja traditsiooniliselt siis enne Vapianos kõhtu täitmas. Võtsin penne makaronid seenekastmega, mis olid kuidagi tuimad ja vintsked ja jäid taldrikusse alles :( Järgmine kord võtan jälle pitsat, sest see on seal igati hea olnud. (Salatileti ääres on alati väga pikk saba, nii et need on mul siiani proovimata). |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |