Sotlane

Postitusi: 6

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-01-09 19:58:13
Lambapraad Retsept selline lihtne ja ise välja mõeldud. Umbes 2 kilone lambasadul või kints, siiani sain seda Nõmme turult - Saaremaa toode. Pruunistada kergelt pannil, määrida sisse umbes poole paki SantaMaria saslõkimaitseainega ja asetada õlisele pannile lisades peotäis kadakamarju, 1 puhastatud suurem küüslauk ja näpuotsatäis rosmariini. Kasta liha maitsestamata jogurtiga. Juhul kui liha ei ole nii hea kvaliteediga kui meie saartel, võib liha panna enne küpsetamist jogurtisse marineeruma. Soovitavalt 1-2 tundi. Liha küpstades aeg ajalt kasta üle jogurtiga, piisab ühest 0,5 liitrisest pakist. Samuti kasta liha aegajalt üle pannil tekkiva kastmega, vajadusel lisada veidi kuuma vett. Ahjutemperatuur 150 kraadi, algul ja lõpus võib veidi enam. Soovitav aeg 3 tundi ja peale seda 15 min pärgamenti või fooliumisse järelküpsemisele. Kastet võib kasutada ka praekastme valmistamisel. Lisandiks piparmündimoos ja lihtsad kartulid. Head isu ja uskuge - ei mingit kasukamaitset! Eriti hea tulemus, kui saab maal puudega köetavas ahjus seda küpsetada.
2009-01-09 19:31:17
Viimasel ajal külastanud 2-l korral ja ei kahetse, kõik oli parim, mis olla võis - toit, vein, teenindus ja peakoka selgitused. Võrreldes Stenhusiga - mujal pole viimastel aegadel lihtsalt käinud nagu öö ja päev. Öö on päev ja Stenhus tume öö kogu oma kentsaka teeninduse, kallite toitude ja ebasobivate veinidega. Julgen soovitada Restorani Ö kuid arvestada tuleb üle keskmise väljaminekuga, aga sissetulek parim.
2008-10-14 17:16:36
Soovitan hankida teatmiku maailma parimatest hotellidest ja restoranidest Relais & Chateaux-relais gourmands.Siin lisaks hotellidele palju häid restorane, olen selle raamatu järgi külastanud neid kümmekond ja alati rahule jäänud. Hinna tase reeglina ei ületa Gloria taset. Raamatut saab tellida ka aadressilt 15, rue Galvani 75017 Paris-France
2008-10-14 17:04:38
Jälle väga hää koht. Sai suurema seltskonnaga proovitud seda ja teist, sushi kahjuks keskpärane, muu kõik super. Julgen soovitada, aga sushibaare on ju mujalgi ja sa ei pea seal just sushit sööma. Soovitan eelroogade valik mustal kiviplaadil ja tervelt küpsetatud kala.
2008-10-14 16:57:26
Käisin täna Vapianos kerge eelarvamusega, järjekorrad, söökla korraldus jne. Enne lugesin Nami-nami muljeid - ja tulemus hea - proovisime erinevaid pastasid ja magustoitu, pizza jääb teine kord kaasa võtmiseks. Teenindus hea, kokk tegi valmis toidud su silme all, andis soovitusi ja kommentaare, küsis lisandite taluvust. Pasta maitses imehea - rannakarpidega, rucola ravioolid, vähisabad -granchi di fiume jt.-kõik väga maitsev ja hea veinivalik, kõike sai ka klaasiga (valge vein).Vernaccia di san gimignano. Maasikad mascarpone juustu kreemiga! Mugavus jättis soovida, kuid kuldreegel-toit, seejärel jook jne. oli siin paigas. Toit maitses ülihea. Kas nii ka alati, ei tea. Julgen soovitada, kes viitsib ise toidu lauda tassida ja joogid sinna juurde.