Uniquegirl Abikokk 2009-02-02 21:56:51 |
Käisin täna Vapianos lõunal. Mulle väga meeldis. Võtsin pastat kalkuni ja rose-pipraga. Alguses tundus, et ports ikka väga suur aga tegelikusses täiesti paras. Magustoiduks võtsin Latte't, mis oli väga originaalsetes klaasides ning tiramisu. Viimane oli küll maitsev aga kui pool oli söödud siis tundsid, et ports vist liiga suur. Lõpuks tundsin, et ikkagi liiga rammus. Muidu koht väga meeldis ja lähen hea meelega tagasi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-15 13:23:22 |
Vapiano tähistab sel nädalal oma sünnipäeva tänaõhtuse peo ja erinevate sooduspakkumistega. | |
Tiopepe Kokaõpilane 2009-05-15 21:38:09 |
olen päris suur pastasõber ja Vapianos olnud suht sage külaline, maitsvad on olnud ka salatid ja pizzad. aga viimati, paar nädalat tagasi sai pastat söömas käidud ja rohkem ma sinna ei lähe, ok võimalik, et pizzat ja salatit lähen veel sööma, aga pastat küll ei taha. üldiselt on seal väga hea pasta olnud, aga sel korral oli see ikka jubedus kuubis. maitse oli nagu nõukogude aja makaronidel ja üle keedetud, paras kitt oli. võimalik, et säästuaeg ja hakatud kasutama mingit odavamat ja kehvemat jahu. suur pettumus. | |
Uniquegirl Abikokk 2009-05-19 10:36:58 |
Tiopepe, aga äkki asi lihtsalt "kokas". Mina olen oma lühikese elu jooksul aru saanud sellest, et restoranis, kohvikus on vaja käia kindlasti 2 korda, ka siis kui toit oli halb kuna olen tihti avastanud, et teine kord on täitsa hea olnud. Vahest ei tule hea söök ju välja ka sellepärast, et vajalike koostisaineid ei olnud ja need asendati mingi muuga. Mina käisin Vapianos suht hiljuti ja pasta oli suurepärane | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-19 10:40:17 |
Uniquegirl:
No see esimene nüüd küll vabandus pole tasulises söögikohas :D Aga minul on Vapianoga sellised lood, et enne tütre sündi käisin seal päris tihti - asukoht ju soodne. Salatit ei õnnestunud kunagi proovida - seal oli alati saba. Pastasid proovisin mitu korda, aga mitte kunagi ei jäänud rahule - küll oli kastet palju, küll vähe, küll oli pasta ise liiga pehme, küll liiga kõva :( Läksin pitsade peale üle - need maitsesid küll..
Vahest ei tule hea söök ju välja ka sellepärast, et vajalike koostisaineid ei olnud ja need asendati mingi muuga. Mina käisin Vapianos suht hiljuti ja pasta oli suurepärane |
|
Netcat Abikokk 2009-05-20 14:26:07 |
Mina sain seal millalgi alguses esimest korda käies nii perfektset pastat (no mine tea, ehk oli kõht tühi) et pole rohkem julgenud proovidagi, pärast seda, kui kõik nurisema hakkasid. Kuigi tahaks küll.
Ühe korra olen salatit ka tellinud, see ei ühtinud eriti minu arusaamaga salatist, meenutas lihtsalt kaussi visatud toormaterjali, mis ei moodustanud mingit maitsekooskõla ja tulemuseks oli peale puuduva maitseelamuse ka äkiline kõhuvalu. Nii et salatit ka ei julgeks seal enam tellida.
Pitsale pole veel jõudnud minna. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-05-22 00:34:08 |
käisin täna seal (nendel on see nädal -10% pasta ja pizza) ja sõin mereandide pastat spinati makaronidega (ei mäleta makaroni nime) ja see oli väga hea. Makaronidel oli ikka õige spinati maitse juures. Sõbranna sõi taimetoitlase pitsat ja kiitis. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-04 09:45:03 |
Me tegime õepoistele (said 6 ja 10) tänavu sellise sünnipäevakingi, et esmalt saatsime nad ema-isaga kinno "Jääaeg 3" vaatama ja pärast viisime Vapianosse pitsat sööma. Tuli tõdeda, et koht on endiselt väga populaarne, sest eile (augustikuisel esmaspäeval) kell 16 oli täitsa raske leida lauda, kuhu kuuekesi istuma mahuks. Pitsad olid head, poistele pakkus muidugi elevust see, et sai vaadata, kuidas pitsasid tehakse ning et tellimuse valmimisest andis märku võdistav-vilkuv pult. Kui nüüd norida, siis minu arust on seal mõnedel pitsadel liiga palju katet peal, piisaks ka palju vähemast (no nt tuunikalapitsal oleks võinud veidi koonerdada selle täidisega. Aga ma ilmselt imelik ses osas) :P | |
Netcat Abikokk 2009-09-23 15:18:00 |
Ma pean nentima, et olles nüüd juba mitmendat korda seal pastal käinud, olen saaduga alati väga rahul olnud. Ühel korral proovitud pizza oli üpris tavaline ega erutanud kuidagi.
Magustoidud kipuvad Vapianos aga maitselt ilmetud olema. Viimati proovisin mingit kuu eripakkumist kakaokreemi ja kirssidega - Selveri mõneteistkroonised topsimagustoidud teevad sellele pika puuga ära. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Lusikas Kokaõpilane 2009-10-23 11:40:27 |
Käisin Solarist uudistamas ning võtsin sealsest Vapianost pizza. Proovisin 125-kroonist vasikaliha ja kapparitega übervarianti, mis maitses väga hea. Et valik oli ebatabaline siis päris üks-ühele võrdlust teiste proovitud kohtadega teha ei saa, aga minu jaoks on see küll esimene minu poolt külastatud koht Tallinnas, kus saab õiget Itaalia tüüpi pizzat, krõbeda, õhukese ja selgesti õigel suurel kuumusel küpsetatud põhjaga. Pizza oli ühele igati piisava suurusega ning väga kiiresti sai valmis ka. Nii et toidu pärast tuleks sinna kindlasti tagasi. Pizzade juures on minu meelest ka hinna-suuruse-kvaliteedi suhe täitsa sobiv, kuigi pastade eest (mis ei maksa praktiliselt midagi) on 100 krooni alla käivad portsuhinnad pisut liiast. Mõnevõrra kõrged on joogihinnad - õlu 40 krooni, kõige odavam vesi 15 krooni 0,33l eest ning 0,75l Aqua Panna vesi suisa 50 krooni! Aga võib-olla on see sellest, et tippi jäetakse sellise süsteemiga kohas vähem... | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |