Netcat Abikokk 2010-07-23 19:53:09 |
Minu jaoks on Vapianol üks hea omadus. See on üks vähestest kohtadest Tallinnas, kus ei ole imelik üksi süüa.
Muide seda kaussi kodus lähemalt uurides tuli välja, et kellegi arvates seda mikros kasutada kõlbab, vms. Et miskitpidi siis ikkagi kuuma toidu jaoks sertifitseeritud. Aga pannilt võetud kuumast pastast igastahes piisas, et kauss ajutiselt pehmeks teha ja plastiku lõhn välja meelitada, niiet teist korda sooja toitu sealt kaasa küll ei telliks. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-23 14:12:36 |
Netcat:
Nõus :) Käisin ka ca 3 nädalat tagasi Hobujaama Vapianos üksinda lõunat söömas ja ma polnud ainus sooloeinestaja :) Pasta oli maitsev, konkreetset rooga enam kahjuks ei mäleta. Magusat vms sel korral ei võtnud, nii et ei tea kommenteerida, kas panna cotta tekstuur on paranenud või mitte (vanasti oli hirmus kummine).
Minu jaoks on Vapianol üks hea omadus. See on üks vähestest kohtadest Tallinnas, kus ei ole imelik üksi süüa. |
|
Tiina Abikokk 2012-11-04 23:41:57 |
Loen seda hirmsat kriitikat siin, mis küll pärit kahe aasta tagusest ajast ja ei saa ka nõustuda. Ma ei ole küll Vapianos eriti tihti käinud, aga need korrad on kõik ok olnud. Olen söönud salateid ja pizzat, mis on küll kallivõitu, aga maitsenud alati hästi.
Rahvast täis on ta ka alati olnud. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |