Juku

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-07-24 04:36:05
Öine aeg ja kõrge iga...ilmselt kõik mida vaja mõningaseks torisemiseks. Millegipärast on meil juhtunud nii, et täielikust naudingust on natttukkenne... (kui te aru saate , mida ma öelda tahan :)) puudu jäänud. Kas on eelroog hea ja pearoog mitte eriti või jälle eelroog mitte eriti ja pearoog väga hea. Ehk siis saba kinni ja nokk lahti ja pärast jälle täpselt vastupidi. 10 p. tunne õnnestus saavutada 1 x. Kui eelroaks olid rannakarbid tai (või oli se bangkoki-) päraselt ja põhiroaks tiigerkrevetid sealtsamast eelroogade nimekirjast. Kusjuures krevetid olid niivõrd nami-namid, et õnnestus ka ilma midagi suitsetamata taimaa silme ette manada. Järgmine kord ennast korrates olid karbid endiselt head aga krevetid oli kellegi kuri käsi nii kõvasti koore külge kinni kõrvetanud, et kõige söödava kättesaamine oleks eeldanud teatavaid meditsiinilisi käsitööoskusi koos selleks vajaliku instrumentaariumiga. Seega järgmine kord külalistega õhtustades langesid krevetid automaatselt nimekirjast. Meie õnnetuseks oli aga selle päeva menüüs ka angerjas(baski- või siis andaluusiapäraselt vist?) mida me siis ka huviga tellisime. Paraku jäi aga nimetatud roog meile eelkõige meelde kui peente luude ja hapu tomatikastme ebatavaliselt kõrge kontsentratsiooniga segu. Informeerisime sellest ka ettekandjat, kes suhtus asjasse neutraalselt, ehk siis mitte kuidagi. Et siis juba kõik teomured korraga südame pealt ära rääkida, sooviks mainida veel kommunikatsiooniprobleemi. Nimelt saatsin pärast üht meeldivalt meeldejäävat külastust sinna emaili, milles palusin võimaluse korral avaldada mulle nende bangkokipäraste merekarpide retsept, kuna nad meile kõigile meeletult maitsesid. See juhtus millalgi eelmine aasta - ei viitsi nüüd öösel oma outboxi täpsema kuupäeva asjus tuustima hakata - aga vastust ootan tänini. Mingil järgmisel külaskäigul sai asjast ka ettekandjaga vesteldud, kas lubas siis lahkelt minu soovi ka perenaisele edastada. Seoses sellega on ka tekkinud juba väike trots - pole ilmselt harjunud, et meilile vastamine võiks niipalju aega võtta - et ega enne sinna uuesti ei lähegi, kui vastust ei saa. HEAD INIMESED TIGUST, KES TE SEDA LOETE - RÄÄKIGE INIMESTEGA, SEST KA EITAV VASTUS ON VASTUS. Kindlasti tekib paljudel lugejatel palju küsimusi, et mis kamm on? Et mis see k-õpilane siin viriseb? Ega ühest vastust võibolla polegi. Eelkõige vist ikkagi sellepärast, et see koht mulle niiväga meeldib ja tahaks oma naiivsuses, et kusagil millalgi miski võiks olla ka täiuslik. Ok, võibolla siiski liiga suur sõna - pigem "väga hea". Kuigi, "from the other hand" - kui täiuslikkust ei ihka siis head ära looda.
2010-07-24 03:21:48
Olles korduvalt(mis ei tähenda küll kohustuslikku 10x, nagu kusagil foorumis silma jäi) külastanud restorani Ö, ei suuda kahjuks tuua mingit põhjendust saavutatud edetabelikohale. Kas võiks olla tegu minu, minu pere ja minu tuttavate ning äripartnerite rikutud(kreenis) maitses?
2010-07-23 18:27:44
Vapianot võib kutsuda restoraniks samadel alustel McDonaldsiga. Käidud 3 x ja midagi meeldejäävat(kas kahjuks või õnneks, kui lugeda eelmisi postitusi) ei ole. Viimati üritasime carpacciot süüa, kuid olenemata kõikide vedelike ja maitseainete lisamisest, mis saada õnnestus, siis mingit maitset sealt välja meelitada me ei suutnud.