RABARBER!

Spiidi
Abikokk
2010-03-05 20:42:53
Poes oli müügil Eesti rabarberit. Kuidas nii :o Märtsi alguses.

le D?ner

Netcat
Abikokk
2010-03-05 20:48:04
Kasvuhoone?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Spiidi
Abikokk
2010-03-05 21:01:09
Netcat:
Kasvuhoone?
Ilmselt. Täitsa hea nägi välja.

le D?ner

Ragne
Abikokk
2010-05-01 10:21:03
Minul oli eile avalöök rabarberikookide hooajale, Alustasin koogiga, kus katteks rabarberid ja vanillipuding;) sältuvust tektavad on ikka mahlased rabarberikoogid..

www.kokkama.ee

Liilia
Abikokk
2010-05-03 22:29:41
minu selle kevade esimestest rabarbeitest valmis mõnus kook kohupiimakattega ja kaerajahust põhjal.

Köögitoimkond

Anu
Abikokk
2010-05-03 23:58:39
Täna turul Intsu talu tomateid ostmas käies avastasime, et rabarberid on ka kenasti müügil. 40-60 krooni kilo. Mõnus. Tegin kevadist rabarbri-plaadikooki, Sille toidublogist purukookil ja rabarbrikisselli (kuhu pidin ka õunu lisama, kuna enamik rabarberitest läksid kookidesse. Hea sai siiski.). Kevadine plaadikook on lihtsalt suus-sulav.. Oleks võinud võib-olla rohkem kardemoni lisada. Järgmine kord igatahes proovin nii. Aga sellest olenemata lihtsalt suurepärane ja lihtne kook. Lisaks mulle väga meeldib, et mune selles kasutama ei pea, kuna pole abikaasaga kumbki väga munasõber ja nii neid tihtipeale kodus ei leidugi.. Sille purukook on samuti üks lemmikkooke juba pikemat aega. Endale mulle väga purukoogid ei meeldi, kuid mu (toiduga ülimalt pirtsakas) mees igatahes jumaldab seda. Nii õunte kui moosi kui rabarbritega. Nüüd vaikselt loodab, et maasikaid saaks kuskilt - maasika-rabarbipurukook pidavat suu vett jooksma ajama. Plaanin veel teha: Rabarbri-kohvikooki ning juustukooki rabarbri-maasika glasuuriga. Moosidest tahaks katsetada vaarikatega, õuntega ning maasikatega. Arvatavasti teen sel hooajal kindlasti ka neid: Rabarberi-juustukooki Qsti blogist; rabarbi-jogurtidesserti, traditsiooniks saanud rabarbrimuffineid.
Kirsike
Abikokk
2010-05-04 09:00:09
Meie pere uus lemmik rabarbrikook, tegin seda korra juba talvel, aga esimesel vabal päeval sel nädalal avan pidulikult rabarbrihooaja just selle koogiga :)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-05 15:03:58
Meil ka rabarbrihooaeg avatud - esialgu küll turult ostetud kodumaistest rabarbritest. Alustuseks tegin loomulikult oma rabarbrimuffineid. Kuna valget jahu kodus polnud, kasutasin spelta täisterajahu (sõre) - väga mõnusad ja maitsvad olid, kuigi veidi tihkemad muidugi. Pilti teha ei jõudnud, sest naabrinaine ja -poiss sõid kärmelt kolm tükki ära, me enda 1 a 3 k neli muffinit (2+2) ja siis sai Kristjan veel veidi :D Siis tegin rabarbri-apelsinikooki, kus minu jaoks oli kohutavalt palju võid, aga Kristjanile maitses väga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Juc
Abikokk
2010-05-05 22:04:11
Minul ka rabarberihooaeg avatud, sel aastal valge šokolaadi-rabarberi sufleega. Oleks muidugi tahtnud, et ta üldse ei vajuks, aga arvestades, et see oli mu esimene sufleetegu, jäin rahule. Ja maitsega jäin loomulikult äärmiselt rahule, kuidas saabki rabarber, valge šokolaad ja vanill suflee sees mitte hästi maitsta!

http://jucjaco.blogspot.com/

Mari-Liis
Abikokk
2010-05-05 23:30:18
Minu selle hooaja esimeseks rabarbrikoogiks sai kondenspiima ja toorjuustuga kook. Tegin ka väikseid koogikesi, mis täidetud toorjuustu-vahukoorekreemi ja siirupis kuumutatud rabarbriga (mis oli paraku väga roheline, mulle meeldib punane). Täna sõime rabarbrisorbetti.

Siit nurgast ja sealt nurgast

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>