Hexy Abikokk 2008-05-03 18:01:57 |
ma millegipärast aimasin juba ette, et järgmiseks teeme panna cottat ;) püüan ka kunagi neid retsepte uurida ja poes ära käia. hetkel veel veidi tõbine olek ja rohkem magax, a väga ilusad ja isuäratavad on teie panna cottad küll | |
Qsti Abikokk 2008-05-03 19:24:34 |
Niisiis, minu panna cottaks sai see pistaatsia-vaarikavariant. Vaarikatega (sügavkülmutatud) tegin sellise asja, et lisasin natuke suhkrut, sutsu balsamveiniäädikat ja lasin seista ning siis surusin marjad kahvliga katki. Maitse oli fantastiline nagu arvata oligi, pähklid-vaarikad-kreemjas koor, kõik sobisid omavahel ideaalselt kokku. Rohkem justkui ei oskagi kommenteerida. Kui irisema peaks siis natuke iriseks selle kallal, et pähklipuru vajus vormi põhja aga...ma ei hakka irisema. :P Oh, tahaks veel... | |
Mann Abikokk 2008-05-03 19:29:53 |
Ohh, nii ilusad need valminud variandid. Ma ei jaksa ära oodata, millal mu omad piisavalt külmkapis olnud. See Jamie kaste igaljuhul maitseb ka ilma panna cottata hea. | |
Kärt Abikokk 2008-05-03 21:34:13 |
Noh, võin öelda ausalt, et tõesti ei lugenud foorumit enne kui täna, juba siis, kui kookosetarretised juba külmkapis ootasid söömist. Nimelt leidsin retsepti uuest GoodFoodist. Kõlab juba natuke tüütult, aga tegin samamoodi nagu Pille ja Thredahlia, rabarberimoosiga. Rabarberite ees tänu mu kallitele töökaaslastele, kes mind iga aasta värskete rabakatega meelsasti varustavad :) Muidu oli kõik väga hea, aga tarretis oli minu jaoks liiga pehme, pigem nagu puding. Järgmine kord lisan kindlasti rohkem želatiini, et oleks tarretisesem. | |
Mann Abikokk 2008-05-04 10:01:19 |
Niipea kui teema lahti läks, olin ma suht kindel, et Jamie Oliveri variandi proovin ära. Oma aia rabarber oli juba suht kaunid mõõdud võtnud. Jäin rahule, ja tahan veel. Pikemalt blogis. | |
Liiz17 Abikokk 2008-05-04 10:29:11 |
Mina katsetasin siis kookospiimatarretise retsepti, kuna koostisosad olid just külmkapis olemas :rolleyes: Tulemus oli hästi mõnus kreemjas ja kindlasti tulevikus katsetan ka teisi variante. Täpsemalt minu blogis PS Avastasin selle koostegemise foorumi osa alles hiljaaegu ja loodan et võib veel liituda, teie meeldiva seltskonnaga ;) | |
Vike Abikokk 2008-05-04 10:51:40 |
Mnjaa, ei tohi jätta ühtegi päeva vahele nami-namis käimisel. Ma olen siin nädalavahetusel mõelnud just et mida magusat teha, aga täna enam poodi minema vist ei hakka.... aga nu siis homme tuleb panna cotta ette võtta. | |
Gegegerda Abikokk 2008-05-04 15:19:07 |
Wow, nii ilusad ja nii ilusasti kaunistatud. Pean ka ikka kohe tegema hakkama :) www.gegegerda.blogspot.com |
|
Gegegerda Abikokk 2008-05-04 16:07:44 |
Nii, esimene kord läks ikka puusse :(
Proovisin teha seda mustikaga varianti ja dessertveini asemel tahtsin oma "targa" peaga külma kompotivedelikku, aga siis läks segu tükki. Kahju küll. Teisipäeval proovin äkki uuesti. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Hexy Abikokk 2008-05-04 20:22:17 |
mina tegin hapukoorepannacotta suvemarjadega, marjade asemel kasutasin jääkapist võetud mustikaid. ma ei tea kas viga oli minus a jäi selline pudingi taoline, a maitse oli hea ja eriti hästi sobisid juurde marjad. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |