Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-23 09:22:07 |
Vernanda:
Kindlasti tuleb, Vernanda :)
Kas ma saan õigesti aru, et täna pean Park Cafésse kaasa võtma vaid Juci põlle? Kui keegi veel on kohvikusse tulemas ja täna põlle tahab kätte saada, siis andke kindlasti hiljemalt kella 12ks teada!
Osad põlled panen täna posti, ehk saate nädalavahetuseks kätte. Gegegerda - kas saaksid mulle oma postiaadressi saata?
kohvile tuleks küll, kuigi põlleks asja pole, aga ma emigreerun saarde ära. ehk tuleb ikka mõni kord veel?;) |
|
Metsvaarikas Abikokk 2008-07-23 11:37:19 |
Tänan tiitli eest! Minu rohelise köögiga sobib roheline põll. Kahjuks ma hetkel puhkusel ja viibin rohkem Viljandis ning mujal ringi sõites kui kodulinnas. | |
Vike Abikokk 2008-07-23 11:58:23 |
Pille, mina tuleks ka hea meelega läbi. Siiski pean ütlema, et enne kella 4 pole mul lootustki kohale jõuda. Kui hilineda lubatakse, siis kohtume peale kella 4 :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-23 12:45:41 |
Vike:
Vike, tule siis niiiii ruttu, kui võimalik. Pean kell 17 olema Pirital laeva peal, mis mind teatrisse viib, nii et hiljemalt pool viis pean lahkuma. Aga võtan Su põlle siis kaasa!!
Pille, mina tuleks ka hea meelega läbi. Siiski pean ütlema, et enne kella 4 pole mul lootustki kohale jõuda. Kui hilineda lubatakse, siis kohtume peale kella 4 :) |
|
JM Abikokk 2008-07-24 01:33:03 |
Pille, mul on ikka jube imelik selle abikoka tiitliga. Äkki teed soovijatele lisaks kööginarri seisuse, ma praeguse nime alt nagu ei julge enam kommenteerida nii vabalt, nagu kohustaks tarka juttu ajama. Ja täiesi tõsiselt räägin praegu :)
Selle nänni ja värgiga olen suht välismaal praegu, läheb suti keeruliseks... An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Hexy Abikokk 2008-07-24 16:12:54 |
ma sain oma põlle täna kätte. AITÄHHHHHHHHHHHH!!!!!!! JUBE ILUS ON terve päeva kandsin ;) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-24 16:33:01 |
Hexy:
Tore, et meeldis! :D
Ja siinkohal peaks vist kiitma Eesti Posti - panin põlled posti eile kella 14 ajal, Tallinna Peapostkontorist. Ja juba kohal!?!
ma sain oma põlle täna kätte. AITÄHHHHHHHHHHHH!!!!!!! JUBE ILUS ON terve päeva kandsin ;) |
|
Kiilike Abikokk 2008-07-24 16:41:23 |
Hexy:
minul täpselt samad sõnad :) Tähhhhhhh!!!!!!!!!!!!! ka minu poolt.
Täienduseks: hommikul kell 10 oli mul ees juba :)
ma sain oma põlle täna kätte. AITÄHHHHHHHHHHHH!!!!!!! JUBE ILUS ON terve päeva kandsin ;) |
|
Kärt Abikokk 2008-07-25 17:46:46 |
Jaa, mina sain ka eile kätte, väga kena ja tore põll. Suured tänud! | |
M2ngutibi Kokaõpilane 2008-07-27 08:24:24 |
aga kui ma ei olen liiga viimane ja ei saa seda kui preemiat abikokka staatusesse tõusmise eest. siis kuidas seda põlle veel saaks? Mulle väga meelidb see roheline põll. | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |