Nami-nami põlled ja abikoka austusväärne staatus

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-27 16:36:14
JM:
Pille, mul on ikka jube imelik selle abikoka tiitliga. Äkki teed soovijatele lisaks kööginarri seisuse, ma praeguse nime alt nagu ei julge enam kommenteerida nii vabalt, nagu kohustaks tarka juttu ajama. Ja täiesi tõsiselt räägin praegu :)
Põlle Sa tahtsid ja põlle Sa pead saama :) Aga kui see 'tiitel' Sind väga hirmutab, siis saad oma profiilist selle ära muuta ja asendada mõne meelepärasemaga (Isiklikud andmed - Pealkiri). Põlle saaksin sel nädalal linnas kuskil üle anda, kui Sa veel Eestis oled?
M2ngutibi:
aga kui ma ei olen liiga viimane ja ei saa seda kui preemiat abikokka staatusesse tõusmise eest. siis kuidas seda põlle veel saaks? Mulle väga meelidb see roheline põll.
M2ngutibi, põlle esialgu niisama osta ei saa, nii et tuleb välja teenida :) Pärnakas Ragne on end aga vaid kuu ajaga abikoka staatusesse tõstnud - väga tubli tulemus! Aitäh Sulle ja palju õnne! Millist põlle soovid?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Katja
Abikokk
2008-07-27 22:58:12
tulin folgimaratonilt koju ja postkastis suur juba aimatava sisuga ümbrik :) panin põlle ette ja poeg vaatas, talle meeldis, mees vaatas ja oli suisa kade :D ärgitasin siis meespoolt ka nami-namisse piiluma aga ta vastas seepeale, et oskab ainult leiba rösterisse, liha marinaadi ja hapukoort heeringale panna. köök ikka minu pärusmaa ja põll täitsa ehteks köögis. suured tänud!

http://koogel-moogel.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2008-07-28 11:58:28
Minu põll jõudis ka kohale, suured tänud! :)
JM
Abikokk
2008-07-28 16:51:51
Pille:
Põlle Sa tahtsid ja põlle Sa pead saama :) Aga kui see 'tiitel' Sind väga hirmutab, siis saad oma profiilist selle ära muuta ja asendada mõne meelepärasemaga (Isiklikud andmed - Pealkiri). Põlle saaksin sel nädalal linnas kuskil üle anda, kui Sa veel Eestis oled?
Oi ei saa ära muuta, see on vist sinusuguste superadministraatorite eelis neid asju muuta.. pead vist mulle selle pisikese teene tegema :) Ma sügisest saan nüüd päris perenaiseseisusesse, siis nõutan endale ka korraliku köögi ja elu hakkab namisemalt maitsma, äkki kunagi teenin oma pagunid ka välja, sinnamaani liikleksin kokandusmaastikul pigem puutumatu idioodi staatusega. Kui väga hästi planeerida siis ma suudaksin Eestis järgmist korda füüsiliselt kohtuda ja aitäh naeratada 25. augustil :) See roheline põll tegelikult meeldis küll jah mulle päris palju, ei hakka tagasi ajama. Must ja pikk põll on mul juba logoga olemas, PÖFF ühel aastal kasutas neid vabatahtlike univormina, väga seksikad hilbud tõesti, pean tunnistama, et näppasin noorte käest ühe endale..

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-28 16:59:22
JM:
Pille:
Oi ei saa ära muuta, see on vist sinusuguste superadministraatorite eelis neid asju muuta.. pead vist mulle selle pisikese teene tegema :)
Kompromisslahendus :)

JM
Abikokk
2008-07-28 17:15:17
Juhei :P

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Marju
Abikokk
2008-07-28 18:32:56
JM:
Juhei :P
:) õnnitlused!
Ragne
Abikokk
2008-07-28 19:13:27
Pille:
JM:
Pille, mul on ikka jube imelik selle abikoka tiitliga. Äkki teed soovijatele lisaks kööginarri seisuse, ma praeguse nime alt nagu ei julge enam kommenteerida nii vabalt, nagu kohustaks tarka juttu ajama. Ja täiesi tõsiselt räägin praegu :)
Põlle Sa tahtsid ja põlle Sa pead saama :) Aga kui see 'tiitel' Sind väga hirmutab, siis saad oma profiilist selle ära muuta ja asendada mõne meelepärasemaga (Isiklikud andmed - Pealkiri). Põlle saaksin sel nädalal linnas kuskil üle anda, kui Sa veel Eestis oled? Pärnakas Ragne on end aga vaid kuu ajaga abikoka staatusesse tõstnud - väga tubli tulemus! Aitäh Sulle ja palju õnne! Millist põlle soovid?
Tänud tiitli eest :) See roheline põll tundub hirmus armas ;)

www.kokkama.ee

Tullia
Abikokk
2008-07-28 22:17:10
Põll käes, väga kaunis, kaunim veel, kui pildil :) Innustab veelgi enam kokkama :)

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-30 10:09:42
Olen homme Tartus! Kuna siin foorumis on palju kordi mainitud-kiidetud vinoteek NOIRi, siis pakungi välja, et olen kella 16 ajal seal umbes poolteist tundi (ehk siis poole kuueni). Kui mõni Tartus või lähiümbruses paiknev nami-namikas soovib oma abikoka kena põlle kätte saada või niisama kohvitada, siis andke teada - võtan põlled kaasa! (Põlledest andke teada tänase päeva jooksul, sest homme on start varahommikul).

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>