Nami-nami põlled ja abikoka austusväärne staatus

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-14 16:59:56
Teeme siis nii, et need, kes tahavad posti teel oma põlle kätte saada, saadavad mulle meili peale oma postiaadressi. Küll me siis pärast sehkeldame nende postikuludega. Need, kes on sel kolmap-neljap Pärnus, saatke mulle oma telefoninumber meili peale. Alates reedest olen taas Tallinnas ja millalgi järgmisel nädalal võin vabalt nt Kadrioru pargis korra kokku saada ja põllesid jagada :D Augustis satun väga suure tõenäosusega ka korra Tartusse paariks päevaks. Siis võib Tartus kohvitada. Aadress siis endiselt info@nami-nami.ee

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marju
Abikokk
2008-07-15 11:47:04
Ja mina sõidan ju pidevalt Tallinna-Tartu-Otepää ja kohati ka Võru (ja tegelikult sealt edasi ka Rõuge ja Krabi ja Hintsiko :)) vahet...ja üldse üsna palju ja juuli lõpus korra Helsingisse. Et kui midagi üldse kuhugi on vaja saata... Noh, Tallinnast hummust tellida või põllesid saata või... (Lihtsalt igaks juhuks jällegi ütlen, sest kogu aeg selgub, et nii kui oma murest kellelegi räägid, selgub, et juhuslikult just keegi saab aidata...äkki siis mina antud juhul?) Aga tunda on, et mingi kokkusaamise idee (mitte ainult põllede mõttes) on õhus ja see tundub mõnus ;)
Proua Simpson
Abikokk
2008-07-16 21:39:23
Pille:
Alates reedest olen taas Tallinnas ja millalgi järgmisel nädalal võin vabalt nt Kadrioru pargis korra kokku saada ja põllesid jagada :D
Kadriorg poleks paha. 22.07 on ju ka järgmine tasuta kontsert luigetiigil.
Vandiste
Abikokk
2008-07-18 15:09:37
Täna lõuna ajal oli tore kohtumine - Pille oli ju Pärnus. Võtsime Lime Lounge's kerge eine ning lobisesime maast ja ilmast. Pille on mõnus, nagu oleks vana head tuttavat kohanud ;). Tänud ja lehvitused veelkord.
Gegegerda
Abikokk
2008-07-18 22:37:23
Pille:
Teeme siis nii, et need, kes tahavad posti teel oma põlle kätte saada, saadavad mulle meili peale oma postiaadressi. Küll me siis pärast sehkeldame nende postikuludega.
Kardan, et see võimalus on minu jaoks hetkel kõige sobivam, sest homme lähen jälle laagrisse ja kes teab, millal mul jälle vaba aega on niiet..

www.gegegerda.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-21 13:29:40
Kaks asja: 1) abikoka staatusesse on tõstetud Betty (liitus 5.2), JM (liitus 28.4), Kiilike (liitus 7.6), Metsvaarikas (liitus 16.6) ja Tullia (liitus 15.4). Aitäh teile ja palju-palju õnne! Andke oma põllesoovidest teada! 2) sel kolmapäeval, 23. juulil kell 15.30-16.30 olen koos portsu põlledega Kadriorus Park Cafés (kui vähegi võimalik, siis terrassil). Nii et väikene nami-namikate kohting-kohvitamine :) Kui Sul on võimalus sel ajal Kadriorgu kohvile põigata, anna palun teada enne kolmapäeva keskpäeva (12.00) - siis võtan Sulle põlle kaasa ja saad kohvikus kätte. (Võid siia vastusse jätta või meilile kirjutada info@nami-nami.ee ).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tullia
Abikokk
2008-07-21 14:53:37
Aitäh uue tiitli eest!. Mulle väga-väga meeldib see must põll ja seda just tahaksingi.

Tullia jutukesed

Betty
Abikokk
2008-07-21 20:54:38
Tänud samuti tiitli eest ning sooviksin musta põlle. Pille - kas augustis plaan Tartusse tulla on ikka veel jõus ;) ?
Kiilike
Abikokk
2008-07-21 22:35:49
Esmalt aitähh sellise austusväärse nimetuse eest! Ja valiks musta põlle, sest pikemate põllede vastu on täielik nõrkus. (siiani meeldib käia Saksamaale sattudes ühes kohvikus, sest sealsed teenindajad kannavad musti peaaegu maani põllesid- no on kiiks aga üle sellest ei saa :cool: )

kiilikese köögikatsetused

Vernanda
Abikokk
2008-07-21 23:38:06
kohvile tuleks küll, kuigi põlleks asja pole, aga ma emigreerun saarde ära. ehk tuleb ikka mõni kord veel?;)

Da Vahtra Residence

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>