Hexy Abikokk 2008-06-14 10:28:46 |
mina paluksin rohelist põlle ;) nii tore | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-14 11:31:48 |
Sirliiz, Marju ja Hexy - panin te eelistused kirja!
JM:
JM, ära muretse! Kui Sa samas tempos jätkad, siis on Sul täitsa lootust :) Hetkel on 33 põlle veel täiesti 'vabad' ja kuigi käputäis naminamikaid on kohe-kohe saja kommentaarini jõudmas, siis edasi tuleb suur hulk 40-70 ringis kommentaatoreid :)
jajah-mina-ka oleks tõesti veidi ebaaus, aga see õhtusöögi teema täiesti põhjendatud. Mina saan isegi sealt aeg-ajalt inspiratsiooni..
Pagan võtaks, see põll on nii lahe noh. Tekib tahtmine igasse foorumisse midagi lihtsat ja loogilist nagu "jajah, mina ka!" kirjutada või siis tõesti iga päev vastavas teemas oma lõuna- ja õhtusöök kahe sõnaga ette kanda :P Aga see oleks ebaaus ja seda ma ometi ei tee eksole. Aga jah, sada posti on pikk tee käia. |
|
Tiina Abikokk 2008-06-14 21:10:45 |
Pille:
Kas mulle ainult tundub nii, aga Pille on Vandiste kuidagi kahe silma vahele jätnud? Nii. Hetkel on abikokki 17 Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-14 21:23:02 |
Tiina:
Sa nii tähelepanelik, Tiina! Meil on Vandistega salajane erikokkulepe :D
Pille:
Kas mulle ainult tundub nii, aga Pille on Vandiste kuidagi kahe silma vahele jätnud?Nii. Hetkel on abikokki 17 |
|
Vike Abikokk 2008-06-15 12:30:34 |
Oih kui armas, et mulle ka põlle saamise õigus antud on :), sooviks oleks must põll, sest minusugusel plökerdajal oleks vähe pikemat vaja. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-19 12:54:26 |
Viisin täna portsu põllesid tikkimisele - aga seoses jaanipäeva jms saan põlled kätte alles 28. nädalal ehk siis 7. juuliga algaval nädalal. Aga see-eest teen nüüd kõik ülejäänud põlled korraga, nii et hiljem on vaid postitamisvaev ja oodata ei tule.. | |
Qsti Abikokk 2008-06-19 19:30:21 |
Pille:
Oo, ma saan siis vist sünnipäevakingituse. :D Viisin täna portsu põllesid tikkimisele - aga seoses jaanipäeva jms saan põlled kätte alles 28. nädalal ehk siis 7. juuliga algaval nädalal. Aga see-eest teen nüüd kõik ülejäänud põlled korraga, nii et hiljem on vaid postitamisvaev ja oodata ei tule.. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-23 12:36:44 |
Hip-hip-hurraaaa! Jagasin jaanipäeva ja võidupüha auks jälle aunimetusi - Juc ja Vandiste on ka nüüd abikokad! Aitäh teile!! Ja andke siis oma põlle-eelistustest teada.. | |
Juc Abikokk 2008-06-24 16:27:45 |
Hurraaa, milline au! valin pika musta! Aga Pille, mul on aadress praegu segane, ära enne postita, kui ma uue aadressi teada annan! http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Nele Kokaõpilane 2008-06-24 21:52:01 |
Ammu juba panin nendele vahvatele põlledele silma peale. Lühikesed on eriti armsad :) Elu on ebakindel. Söö kõigepealt magustoitu. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |