Vandiste Abikokk 2008-07-10 14:09:40 |
Kohtumine? Siis saaks kõik ka nägupidi tuttavaks :) | |
Marju Abikokk 2008-07-12 17:33:10 |
Nüüd on nii, et panin põlle ette ja enam ära ei saa. No nii ilus on. Aitäh veel kord! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-12 17:36:55 |
Vandiste:
Vandiste, aga põllesaajaid on Tallinnas-Tartus-Kehras-Pärnumaal-Saaremaal jne. Vaevalt, et kõik pealinna kohvile raatsivad-saavad tulla.
Aga järgmisel nädalal viibin ma ööpäeva Muhu saarel ja 2-3 päeva Pärnus, nii et mõned põlled saaksin ehk selle reisi käigus laiali jagada?
Kohtumine? Siis saaks kõik ka nägupidi tuttavaks :) Marju:
Nii tore, et meeldib, Marju!
Nüüd on nii, et panin põlle ette ja enam ära ei saa. No nii ilus on. Aitäh veel kord! |
|
Vandiste Abikokk 2008-07-12 20:04:15 |
Pille:
Eks ta kahjuks nii ongi. Aga tegelikult oleks ju tore kohtuda. Kas või siis portaali aastapäeval.
Vandiste, aga põllesaajaid on Tallinnas-Tartus-Kehras-Pärnumaal-Saaremaal jne. Vaevalt, et kõik pealinna kohvile raatsivad-saavad tulla. Pille:
Saame Pärnus kokku ;) Loodan, et see päev teisipäev ei ole, siis oleme siit kandist ära. Aga järgmisel nädalal viibin ma ööpäeva Muhu saarel ja 2-3 päeva Pärnus, nii et mõned põlled saaksin ehk selle reisi käigus laiali jagada? |
|
Kärt Abikokk 2008-07-13 01:30:53 |
Aitäh! Mul pole ka muud targemat mõtet kui kokku saada .. | |
Zapxpxau Abikokk 2008-07-13 15:44:40 |
Nii, küsimus siis selline, kas põll mahub suurde ümbrikusse ära? Näiteks A4 suuruses mulliümbrik? Kui jah, siis kõik, kes ise kohale minna ei saa, võtavad suurema ümbriku, kirjutavad oma aadressi peale, kleebivad piisavalt marke kah peale (soovitav on ennem postkontorist küsida, kui palju peaks panema, et Pillel ei tekiks sekeldusi ja pakid talle tagasi saadetakse) ja saadavad selle ümbriku teise ümbriku sees Pillele. See on parim lahendus, mis mul praeguseni pähe on tulnud. Teine asi on nii, et näiteks need kes ise saavad kohale minna, võtavad kaasa ka nende inimeste põlled, kes tema piirkonnas elavad ja siis võivad omavahel kokku saada või lihtsalt postkasti pista. See variant on muidugi aeganõudvam ja nii. | |
Qsti Abikokk 2008-07-13 23:05:19 |
Zapxpxau:
Minu jaoks oleks see variant vähe komplitseeritud, eesti marke mulle siit ei müüda :P . Aga postikulu kannaks Pillele hea meelega arvele ja siis jääks põllekest ootama. :) Kui jah, siis kõik, kes ise kohale minna ei saa, võtavad suurema ümbriku, kirjutavad oma aadressi peale, kleebivad piisavalt marke kah peale (soovitav on ennem postkontorist küsida, kui palju peaks panema, et Pillel ei tekiks sekeldusi ja pakid talle tagasi saadetakse) ja saadavad selle ümbriku teise ümbriku sees Pillele. See on parim lahendus, mis mul praeguseni pähe on tulnud. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-14 09:41:51 |
Nii keeruline, nii keeruline. Ma võin need niisama ka posti pista - A4 ümbrikusse mahub kenasti (olen seni neid mulliümbrikke kasutanud). | |
Kika Abikokk 2008-07-14 14:49:40 |
oi, mis meeldiv üllatus! suur tänu abikoka tiitli eest. põlledest meeldib mulle pikk must põll. kätte toimetamiseks sobiks mulle kas Eesti Post või kohtumine. sellel nädalal olen Pärnus, siis sõidan edasi Viljandimaale. Tallinnas tagasi arvatavasti augusti lõpuks. kuidas sulle, Pille, paremini sobib, kas postiga või augusti lõpp Tallinnas? | |
Hexy Abikokk 2008-07-14 16:45:03 |
ma kardan, et mina saan põlle kätte ainult postiteel. tallinnasse hetkel tulemist ei plaani (jalaluu katki). postikulu kannan suurima heameelega pille kontole. aga kui on muid ettepanekuid, siis kuulan | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |