Nami-nami põlled ja abikoka austusväärne staatus

Qsti
Abikokk
2008-04-29 19:15:06
Ma vaatasin põllesid, üks meeldib väga ja teine samapalju. Ilusad!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-02 16:52:50
Tatttaatttaaaa, tatttaattaaaa (see pidi nüüd fanfaarihüüd olema :D ) Abikoka kauni põlle on auga välja teeninud KAJAKAS! Palju õnne! Aga mul on tunne, et lähipäevil saan ma veel 2 põllesaajat välja kuulutada ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-05 22:16:03
Qsti:
Ka QSTI on auga välja teeninud abikoka tiitli ja kuuma põlle. Aitäh Sulle aktiivne olemine eest! :) Aga millist põlle soovid? Pikka taskuteta musta või lühikest taskutega rohelist või lühikest taskutega musta?

Kajakas
Abikokk
2008-05-05 22:34:36
Pille:
Tatttaatttaaaa, tatttaattaaaa (see pidi nüüd fanfaarihüüd olema :D ) Abikoka kauni põlle on auga välja teeninud KAJAKAS! Palju õnne!
Oo, ma tänan :)

proua söögisõltlane

Qsti
Abikokk
2008-05-07 15:02:57
Pille:
Qsti:
Ka QSTI on auga välja teeninud abikoka tiitli ja kuuma põlle. Aitäh Sulle aktiivne olemine eest! :) Aga millist põlle soovid? Pikka taskuteta musta või lühikest taskutega rohelist või lühikest taskutega musta?
Aitäh meeldiva võimaluse eest aktiivne olla! Põlledest meeldiks mulle kõige rohkem lühikene taskutega roheline. :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-09 17:39:41
Qsti:
Põlledest meeldiks mulle kõige rohkem lühikene taskutega roheline. :)
Panen kirja! Uute roheliste põllede tarneaeg on kuni paar nädalat, aga suviseks grillhooajaks on käes. Ja meie üks noorimaid liikmeid, Gegegerda, on samuti väga tubli olnud ning abikoka tiitli ning põlle auga välja teeninud :D Millist soovid?

Gegegerda
Abikokk
2008-05-09 18:11:19
Pille:
Ja meie üks noorimaid liikmeid, Gegegerda, on samuti väga tubli olnud ning abikoka tiitli ning põlle auga välja teeninud :D Millist soovid?
Ossa, nii armas. See ei ole küll üldse raske olnud, sest foorum on väga sisukas ja pidevalt uuenev, mistõttu jään kindlasti ka edaspidi siia. Tahaksin ka seda lühikest rohelist põlle, mis on minumeelest väga armas :)

www.gegegerda.blogspot.com

Pillepv
Kokaõpilane
2008-05-13 12:33:02
Aga Pille, vaikid maha ju teiste hea algatuse, mis suisa nõuab reaktsiooni :) Mõtlen see, et tahaksin ka toetada foorumit soetamaks uusi ja huvitavaid Nami-Nami kauni sümboolikaga köögitekstiile. Nõuame :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-21 10:39:51
Pillepv:
Aga Pille, vaikid maha ju teiste hea algatuse, mis suisa nõuab reaktsiooni :) Mõtlen see, et tahaksin ka toetada foorumit soetamaks uusi ja huvitavaid Nami-Nami kauni sümboolikaga köögitekstiile. Nõuame :)
Pillepv, põllede omahind on üsna krõbe, nii et kui Nami-nami foorumi toetuse hind veel otsa lisada, oleks see üks väga eksklusiivne põll :D Uurime, ehk saame põlled kuidagi soodsamalt tootjalt kätte, siis oleks see kindlasti väärt idee! Ühtlasi annan teada, et Nipitiri on ületatud abikokaks :D Palju õnne!! Anna teada, mis põll Sulle kõige enam meeldiks, eks! Korjan siin põllesoovid kokku ja siis ostan-logotan need korraga ära. Järgmisel nädalal sõidan natukeseks Ameerikamaale, aga juuni keskel saate oma põlled kätte..

Nipitiri
Abikokk
2008-05-21 16:47:58
Pille:
Ühtlasi annan teada, et Nipitiri on ületatud abikokaks :D Palju õnne!! Anna teada, mis põll Sulle kõige enam meeldiks, eks!
Aitäh, tore uudis! Must sobiks hästi!
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>