Toorjuustukoogid (Cheesecakes)

Kodukana
Kokaõpilane
2009-03-05 19:51:37
tegin mojito toorjuustu kooki. tuli isegi söödav. vot tõlkimisega on nagu on, eriti eesti k ainetega. ega kuskil ei ole foorumis siin või lehel vasteid leida? a la kohupiim, vahukoor, tegin ka siit lehel mangotorti (ei ole küll otseselt nn juustukook) aga välimuselt sobib siia küll. ega seda retsepti ingl k ei ole?
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-03-05 20:40:34
Kodukana:
tegin mojito toorjuustu kooki. tuli isegi söödav. vot tõlkimisega on nagu on, eriti eesti k ainetega. ega kuskil ei ole foorumis siin või lehel vasteid leida? a la kohupiim, vahukoor,
Nami-nami kokandussõnastikust peaks ju abi olema?
Kodukana:
tegin ka siit lehel mangotorti (ei ole küll otseselt nn juustukook) aga välimuselt sobib siia küll. ega seda retsepti ingl k ei ole?
Kui Sa seda mangotorti silmas pead, siis plaanin sellest lähipäevil blogida (ja seda teen ma inglise keeles.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kodukana
Kokaõpilane
2009-03-05 21:27:55
vot jah seda ma tegin eesti keeles. mu tõlkimine on nagu ta on. midagi panin, aga noh jah... eestikeelsele ei hakanud hetkel linkima ka, ingliskeelseid olen küll kui midagi teinud otseselt
Frieda
Abikokk
2009-03-09 16:10:12
Üks võrdlemisi omapärane esindaja - kamašokolaadiga juustukook. Järgmisel päeval oli hea, kolmandal päeval läks veelgi paremaks. :)

Söömine on ainus töö, mis toidab

Infanta
Kokaõpilane
2009-03-11 10:55:52
Mul on üks praktiline küsimus. Lugesin erinevaid toorjuustukookide retsepte ja avastasin, et sageli kasutatakse seal suhteliselt väikese läbimõõduga vorme (20 cm, 23 cm). Mul on aga ainult 26 cm läbimõõduga vorm. Mis te arvate, kas ma peaksid kõiki koguseid teataval määral suurendama (kui palju?)? Või ei jää ka retseptides antud koguseid kasutades kook suuremas vormis liiga madal?
Stardust
Abikokk
2009-03-11 11:29:56
Thredahlial on selline mugav tabel koostisainete suurendamiseks/vähendamiseks vastavalt vormi suurusele. Ise tegin hiljuti Manhattani toorjuustukooki. Ainult kiidusõnad!
Eva
Abikokk
2009-03-11 12:11:41
Infanta:
Mul on üks praktiline küsimus. Lugesin erinevaid toorjuustukookide retsepte ja avastasin, et sageli kasutatakse seal suhteliselt väikese läbimõõduga vorme (20 cm, 23 cm). Mul on aga ainult 26 cm läbimõõduga vorm. Mis te arvate, kas ma peaksid kõiki koguseid teataval määral suurendama (kui palju?)? Või ei jää ka retseptides antud koguseid kasutades kook suuremas vormis liiga madal?
Kindlasti peaks koguseid suurendama (muidugi sõltuvalt retseptist, sest on üksikuid juhtumeid, kus on ette nähtud kogused kõrge koogi küpsetamiseks). Minu kogemus näitab, et kõrgema juustukoogi saamiseks standardsuurusega vormis peab toorjuustu olema vähemalt 1 kilo.

http://www.perenaine.ee/

Infanta
Kokaõpilane
2009-03-11 16:51:57
Aitäh, Eva :)
Kodukana
Kokaõpilane
2009-03-11 23:56:15
Frieda:
Üks võrdlemisi omapärane esindaja - kamašokolaadiga juustukook. Järgmisel päeval oli hea, kolmandal päeval läks veelgi paremaks. :)
mul juhtub hästi kui järgmiseks päevaks midagi jagub... kolm päeva ei säili mul ükski kook
Ragne
Abikokk
2009-04-07 22:18:12
Mina olen juba mitmendat korda teinud oivalist porgandi-juustukooki Kusjuures võtsin jälle ühe sellise koogi ahjust välja, et seda homme töökaaslase sünnipäevale viia. Hiljuti tegin aga šokolaadi juustukooki, mida samuti kiidaksin.

www.kokkama.ee

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>