JM Abikokk 2008-06-15 13:55:40 |
Ma tegin reedel ka toorjuustukooki. Proovisin meepõhjaga versiooni mis tegelikult tuli päris hea välja.
Pille käis mind juba blogis emalikult nõustamas :D et jaa, nii palju mett on ikka jube palju, võib-olla vähemaga ei tuleks nii magus. Aga mumeelest mesimagus on natuke teine asi kui suhkrumagus ja nii ongi hea.
Vormi külge kleebib ennast nagu sinder, kätte ei saa, lahtise äärega vormi peab endale sebima. Samas, erinevalt ülejäänud päevatööst panustan ma köögis pigem sisule ja maitsele, välimus ei olegi nii tähtis, ega ma teda turule ei vii :)
An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Veronika Abikokk 2008-06-16 22:20:09 |
Mulle meeldib kõige rohkem New York'i cheesecake, mille retsept ilmus esmakordselt BBC Good Food'i ajakirjas ning seejärel ka viimase netiväljaandes. Täpse retsepti leiad siit: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2869/new-york-cheesecake. Olen küll teinud ka teisi juustkooke, kuid see on jäänud lemmikuks :) | |
Tullia Abikokk 2008-06-16 22:29:04 |
Veronika:
See juustukook on ka minu vaieldamatu lemmik.
Mulle meeldib kõige rohkem New York'i cheesecake, mille retsept ilmus esmakordselt BBC Good Food'i ajakirjas ning seejärel ka viimase netiväljaandes. Täpse retsepti leiad siit: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2869/new-york-cheesecake. Olen küll teinud ka teisi juustkooke, kuid see on jäänud lemmikuks :) |
|
Liiseli Abikokk 2008-07-23 22:21:37 |
Tegin oma esimese juustukoogi Thredahlia retsepti järgi. Tuli tõesti kreemine ja loomulikult ka rammus :) Maamunad andsid ilusa värvi. Kõige raskem oli ootamine, et kook ära jahtuks ja sööma saaks hakata :D | |
Dee Abikokk 2008-07-23 23:58:34 |
No nii, nüüd jookseb suu vett nii mustikate kui juustukoogi järele :D:D Kell kaksteist öösel õnneks mul pole toorainet kuskilt võtta, muidu vist isegi hakkaks meisterdama kohe... Pakun omalt poolt Tyler Florence retsepti lingi. See kook on olnud meil kodus lemmik juba mitu head aastat: Tyler's Ultimate Cheesecake | |
Põrnikas Abikokk 2008-08-14 22:14:41 |
tegin mehe sünnipäeva puhul Guinessi toorjuustukooki. põhja peale panin kihi maasikaid ja peale riivisin tsiba šokolaadi. Tulemus igati mõnus tuli. lapsed küll keeldusid söömast, aga täiskasvanutele (eriti õllegurmaanidest meestele) vägagi meeldis. | |
Spiidi Abikokk 2008-08-15 10:03:24 |
Toorjuustukoogi tegemisest selle söömise juurde :) Millise firma/kohviku (Tallinnas) toorjuustukook on parim? Sooviksin pühapäeval külla minnes toorjuustukoogi kaasa osta (ise tegemiseks kahjuks aega ei jää). | |
Mann Abikokk 2008-10-26 09:40:01 |
Tegin Cook with Jamie raamatust "Bloomin' easy vanilla cheesecake", mõnus oli. | |
Frieda Abikokk 2008-10-28 19:23:42 |
Nami-namist avastasin tõeliselt peenemaitselise ja hõrgu toorjuustuga siidritordi. Jumalik! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-23 10:36:26 |
Frieda:
Frieda, aitäh, et vana head kooki meelde tuletasid! Tegin seda ammu-ammu :)
Eile tegin ühte hästi jõulust toorjuustukooki, nimelt piparkoogi-toorjuustukooki. Nii et kui mõni suur toorjuustukoogisõber ei suuda jõulude ajal oma lemmikkoogist loobuda, võib seda proovida :P
Nami-namist avastasin tõeliselt peenemaitselise ja hõrgu toorjuustuga siidritordi. Jumalik! http://farm3.static.flickr.com/2135/2981077687_5e6abf594a_m.jpg Spiidi 15.8.2008:
Spiidi, küllaminekuks see Sind enam ei aita muidugi :) Aga kui nüüd järele mõelda, siis ega ma ei suudagi meenutada ühtegi toorjuustukooki, mis oleks kustumatu mulje jätnud. Isegi paljukiidetud Mojito cheesecake, mille ma viimati Mercadost kaasa ostsin, jättis mind suht-koht külmaks.. Pead ikka ise küpsetama :D
Toorjuustukoogi tegemisest selle söömise juurde :) Millise firma/kohviku (Tallinnas) toorjuustukook on parim? Sooviksin pühapäeval külla minnes toorjuustukoogi kaasa osta (ise tegemiseks kahjuks aega ei jää). Pille 17.4.2008:
Update: 36 toorjuustukoogi retsepti :P
Vaatasin just, et Nami-namis on hetkel 27 (!!!) toorjuustukoogi retsepti, nii et oleks vist õige aeg veel mõni retsept läbi proovida :p |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |