Terves kehas terve vaim: Liikumissari "KÄI JALA!"

Nipitiri
Abikokk
2008-05-28 09:23:18
Pille:
Proovin lennukis siiski mitte samme koguma hakata, visatakse veel pole sõidu peale välja :O
Vastupidi, pikkadel lendudel suisa tulebki kõndida, et trombiohtu vähendada. Mõnikord stjuuardessid isegi innustavat seda tegema (või kohapeal võimlema, mis aga sammuarvestuses arvesse ei lähe...)
Vandiste
Abikokk
2008-05-30 16:59:35
Oh, mul oli nii hea eelmine nädal olla, et kärutasin lausa topelt koguse. Nüüd aga on (vist) broniit kallal - kõriseb seest ja mingi pisike palavik on ka - et võib väljaskäimisest üldse suu puhtaks pühkida. See nüüd läks küll halamiseks kätte.
Pillepv
Kokaõpilane
2008-05-30 22:57:00
Nuttu ja hala ka natuke. Üle-eile polnud aega külaliste ja tihedalt täis pikitud päeva kõrvale rohkem kui 3000 sammu astuda ja siis läks tuju pahaks ja nagu üldse ei tahtnud midagi teha ega kuidagi ollagi. Nüüd kui sammud jälle kogunevad hakkab tuju ka paremaks minema. Igatahes ei jõua ma lähiajal vist usinamate kõndijate ridadesse, kuid eks ise tubli olemine on ka oluline. Oeh ühesõnaga.
Proua Simpson
Abikokk
2008-05-31 21:15:36
Kel vaja rohkem kõndida, soovitan julgelt ühte tuuri Tallinna loomaaeda. Kui pole kaua käinud, on tõeline elamus: nagu naksti olete 5 tundi ühtejutti jalgel :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-12 00:04:28
Täna (ehk siis 12. juuni) on Käi Jala tervisekõnni kampaania viimane päev, nii et olgem täna eriti püüdlikud ja sportlikud ja tublid, eks!? :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Aari
Kokaõpilane
2008-06-12 00:44:21
Tõesti, Pille, juba ongi Käi Jala viimane päev! See aeg on küll kiirelt läinud ja ma olen nami-namikatele südamest tänulik, et asja ette võtsite ja kamba kokku panite. Sammulugeja on äärmiselt motiveeriv ja põhiline võistlus käib ju iseendaga - tekib lausa hasart, et kas täna läheb paremini kui eile ja homme paremini kui täna. Minu sammurekord sündis igatahes Pärnus - lihtsalt nii mõnus oli suvepealinnas promeneerida. Olen tänu sellele võistlusele (ja osalt kindlasti ka üha varasemale päikesetõusule) hakanud praktiliselt igal hommikul ca 40 minutilist kõnni-ringi tegema- lisaboonus on see, et saab kõik hommikused uudised nö käigu-pealt kätte ning kella seitsmeks on juba selge, mis ilmas sünnib :) Sügisel jälle? Igatahes!
Vandiste
Abikokk
2008-06-12 12:05:10
Pille:
Täna (ehk siis 12. juuni) on Käi Jala tervisekõnni kampaania viimane päev, nii et olgem täna eriti püüdlikud ja sportlikud ja tublid, eks!? :D
Nu jah, mul just täna asjaajamiste päev - osteopaat ja hambaarst. Eks ma katsun õhtu poole tublim olla. Ausalt öeldes on see käimine täitsa väsitav olnud :). Aga nüüd ma tean, et mulle meeldib liikuda (eriti siis, kui ei pea lapsevankrit lükkama). Avastasin, et tavaline päev eriti üle 6000 sammu ei andud - ikka tuleb ekstra minna kõndima. Ja õhtune perega jalutuskäik annab lõdvalt 6000 sammu juurde. Kõige rohkem rõõmustan selle üle, et mu selg ja jalad on kõndimisega tunduvalt tugevamaks läinud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-06 12:55:04
Tuletan meelde, et kõigil kampaanias osalenutel oli stardipakis tasuta pääse Viru Keskuse spordiklubisse. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis aegub see pääse sel reedel (8.augustil), nii et ruttu sporti tegema!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Metsvaarikas
Abikokk
2008-08-08 07:56:31
Kas nami-namikad ka sügisvõistlusest (15 september – 15 oktoober 2008) kavatsevad osa võtta?
Kajakas
Abikokk
2008-08-25 08:12:11
Nuh naised-kõndijad, kas liitume ka sügisüritusega? Minu meelest võiks küll!

proua söögisõltlane

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>