Betty Abikokk 2008-05-12 11:34:04 |
Pille:
Sain õnneks korda :) Betty, loodetavasti on Sul nüüd ligipääs treeningpäevikule? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-12 11:37:24 |
Proua Simpson:
Kahjuks on nüüd tõesti hilja, Proua Simpson :( Aga muidugi võid Sa meile kaasa elada ja siin alateemas oma innustavaid sammunumbreid jagada :D
Ega enam vist liituda ei saa? Tjah, kahju, et maha magasin. Olen üsna kõva käija. Autoga liigun vaid kohtadesse, kuhu muidu ei saa. Igaljuhul jõudu ja head käimist. Tõmbab sääred siredaks :) Vandiste:
Vandiste, päris öösel vast jalutama ei pea minema, aga kui õmblusega ühele poole saad, siis kõnnid topelt :D
Ma vaatan, et üle 6000 tuleb päevas igal juhul ära, aga praegu on üks tellimus(õmblus)töö vaja lõpetada ja see viib ikka sammude arvu alla. Oh, vaja öötundidest lisa võtta ja rutem valmis saada, nii kaunite ilmade ja rohelusega on ju patuasi toas istuda. Betty:
Tore!!
Pille:
Sain õnneks korda :)Betty, loodetavasti on Sul nüüd ligipääs treeningpäevikule? |
|
Merilin Abikokk 2008-05-12 11:39:18 |
Pille:
Mul on tööle üks ots ca 6000 sammu, tagasi sama ja pudi-padi vahepeal - seega, kui vihma ei saja, siis pole probleemi :P
Probleem oli hoopis nädalavahetusel. Külastasime küll matkaradu ja müttasime metsas, aga seal kulub pigem aeg ja pehmel maastikul ka kalorid, aga samme eriti ei saa. Tühiasi võrreldes sellega, kui raske on need 10000 sammu täis saada siis, kui saad hommikul autoga tööle, istud päev otsa laua taga ja õhtul autoga koju!!! Karm :( Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-12 11:42:29 |
Thredahlia:
No kui ma bussiga tuleks-läheks, siis oleks 2x2000 sammu kohe lisaks. Aga samas oleks minust inetu lasta kallil sohvril üksi liiklusummikus istuda ;)
Me müttasime laupäeval metsas-aias - pügasin viljapuid ja otsisime mürkleid - õhtuks olid sammud kenasti täis!
Pille:
Mul on tööle üks ots ca 6000 sammu, tagasi sama ja pudi-padi vahepeal - seega, kui vihma ei saja, siis pole probleemi :P
Probleem oli hoopis nädalavahetusel. Külastasime küll matkaradu ja müttasime metsas, aga seal kulub pigem aeg ja pehmel maastikul ka kalorid, aga samme eriti ei saa.Tühiasi võrreldes sellega, kui raske on need 10000 sammu täis saada siis, kui saad hommikul autoga tööle, istud päev otsa laua taga ja õhtul autoga koju!!! Karm :( |
|
Betty Abikokk 2008-05-12 13:56:23 |
Thredahlia:
Mul tööle 5000 sammu ja saan ka edasi-tagasi käimisega sammud täis. Eelmisel teisipäeval sebisin kontoris ka 3000 sammu :)
Mul küssa, kas sisesaalides tehtav sport läheb ka arvesse? Pille:
Mul on tööle üks ots ca 6000 sammu, tagasi sama ja pudi-padi vahepeal - seega, kui vihma ei saja, siis pole probleemi :PTühiasi võrreldes sellega, kui raske on need 10000 sammu täis saada siis, kui saad hommikul autoga tööle, istud päev otsa laua taga ja õhtul autoga koju!!! Karm :( |
|
Dots Abikokk 2008-05-12 15:08:15 |
Täna käisin tööl 6300 sammu :) Tööle- koju teekond on umbes 4500. | |
Marju Abikokk 2008-05-12 23:06:08 |
Oi...inimene on naljaks, nähes sõnu Tele ja 2 ja sari...lükkasin selle teema automaatselt kõrvale, et kuidagi mingi telekavärk :) Nüüd lõpuks lugesin ja hoplaa, hoopis teine teema. Jalutan koeraga igal hommikul umbes tund aega ja mõnikord käin veel lapsel ka lasteaias jalgsi järel, mis on ka päris pikk maa. Ja siis, eks ole, harjumusest, lähen Tallinnas olles ka mustamäelt jalgsi linna :) ... Aga lahe, et sellise asja ette võtsite ja jõudu! (aga ma ütlen teile, see kõndimine...see tekitab sõltuvust :)) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-13 08:18:24 |
Betty:
Ikka läheb!
Mul küssa, kas sisesaalides tehtav sport läheb ka arvesse? |
|
Betty Abikokk 2008-05-13 08:45:31 |
Ma hoidsin eila india tantsus sammulugejat peal, ca 2300 sammu luges kokku. Tõenäoliselt tegime neid rohkem, aga 1-3 sammu kaupa ta ju ei loe. Vaatan palju homme kõhutantsus kokku tuleb :) | |
Sirliiz Abikokk 2008-05-13 09:44:20 |
Betty, minu teada loeb küll kõik sammud kokku, kuigi kohe ei pruugi näidata neid sul ekraanil. Pille parandab mind, kui ma eksin :) Aga ma olin eile kahjuks nii ruumides kinni, et ainult 8040 sammu võlusin välja, hetke tabelis nõrgeim lüli :( Täna luban ennast kohe parandada! | |
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |