Terves kehas terve vaim: Liikumissari "KÄI JALA!"

Juurvili
Kokaõpilane
2008-05-14 08:41:21
Pillepv:
Aga Juurvili, kas sa sõitsid 20km rattaga 48 minutiga :)? või sa lasid sammumõõtjal kuidagi rattasõitu mõõta?
Ma ikka vaatan neid samme, mis ta sammulugeja luges. Sõitsin seda teed poolteist tundi. Kas targem oleks panna kirja see aeg + ülejäänud sammud päeva jooksul?
Kajakas
Abikokk
2008-05-14 08:43:26
ma ise olen ka seda mõelnud, et rattasõidu ajaks sammumõõtja maha võtta, saaks rohkem samme kirja :D, aga siis tundub see mõõtjaga sebimine jälle tülikas ja praegu olen kirjutanud ainult konkreetseid sammumõõtja näite

proua söögisõltlane

Pillepv
Kokaõpilane
2008-05-14 09:24:23
Kuna enamus minu samme tuleb rattasõidu minutitest, siis ma täna hommikul kontrollisin. 25 minutilise rattasõidu pealt tuli ~400 sammu. Need ma lahutan siis tänasest seisust maha, sest see tuli selgelt kruusateel sõitmisest, kus ikka tõesti rütmiliselt ja järjekindlalt raputas. Aga rattasõiduminutid arvestan edaspidi ikkagi minutikalkulaatori järgi :)
Vandiste
Abikokk
2008-05-14 14:24:32
Õige ongi sport eraldi minutitena kirja panna ja sammud eraldi. Mu meelest pole eriti raske lugejat sportimiseks maha võtta.
Kajakas
Abikokk
2008-05-14 14:43:07
mul on ratas auto asemel, st rattal on spidokas peal (loeb aega ja km ja muud) ja vaatan alles õhtul, et mitu minutit täna siis tuli. Ja jupid on vahel lühikesed (nii 3,5 km) ja samas tihedalt. Mul oleks küllalt tülikas sammumõõtjat peale panna ja maha võtta, sestap ei olegi siiani rattasõidu "samme" veel arvestanud. Aga kui teen spetsiaalselt trenni, siis võtaks maha küll.

proua söögisõltlane

Pillepv
Kokaõpilane
2008-05-14 21:00:39
Mina täna võtsin rattasõidu teiseks ~6km otsaks maha oma sammumõõtja ja panin korvis oleva koti külge - ütleme nii, et siis sai lugeda, et kuidas sammumõõtjale samme tiksus. 25min rattasõidu jooksuk 1300 sammu. Samas kui vööl sama asi ~400 sammu tiksus. Nii et kui ratas on auto eest, siis kotis asja hoidmine teeb asja ainult ebatäpsemaks. Igatahes, mina otsustasin, et sammud on sammud ja enne rattaga tööle sõitmist ja pärast kohale jõudmist saab võtta selle X sammu, mis justkui rattasõidu pealt juurde tekib. Et kui on kaks pikemat rattasõiduotsa päevas, siis saab seda teha, pidevamate lühemate juppide puhul läheb vist ilgeks jupitamiseks.
Kajakas
Abikokk
2008-05-14 21:11:03
issake jah, selle peale ma ei tulnudki, et mõõdab ju kotis ka :D

proua söögisõltlane

Betty
Abikokk
2008-05-14 22:16:05
Kõhutantsu sammud jäid mul sel nädalal lugemata (tööl läks pikemalt ja tegelikult on jube köha ka kallal) Mul on selle spordiga nii, et kõhutants pole kohe kuidagi sport (kuigi kaloreid kulutab) ja india tants on selline kombineeritud, et ma ei oskaks kuidagi sealt spordi osa eraldi kirja panna - seepärast hoiangi sammulugejat peal. Tänane saak jäi mul kesiseks, sest maamõõtjad tõid mind autoga koju. Suutsin neid veenda, et nad mind poe juures maha paneks, sest neil komme otse treppi tuua/viia :)
Liisu
Kokaõpilane
2008-05-15 19:49:05
Mina pean endale nüüd küll tuhka pähe raputama, aga pole isegi sammulugejat veel külge pannud, kuigi ühekordse sissekande rulluisutamise eest panin mingi kord. Olen olnud ise ja pool lähikondseid on haiged, nii et kepikõnd ja muu välisport on olnud mõeldamatu. Seda aga, et tööl küljes hoida, läks mul meelest, sest mõtlesin lasta mehel asja paika panna, aga mees sõitis komandeeringusse. Nüüd mees tagasi, haigus temal ja loodan varsti õue saada, kui laps tervem ja ise ka nohust-köhast lahti. Ma loodan kaotatud punktid tagasi teha, nii et meie võistkond ei pea minu pärast viimaseks jääma!!!
Vandiste
Abikokk
2008-05-18 09:03:46
Lapsega kärutamisel praegu kriips peal - eilsest palavikus. Katsun ta issiga jätta ning ise vähemalt korra päevas metsa vahele minna. Loodan, et tal see palavik ruttu üle läheb.
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>