Kajakas Abikokk 2008-09-11 12:57:10 |
ja minule palun tele2 kliendi soodustust ka proua söögisõltlane |
|
Betty Abikokk 2008-09-11 13:22:35 |
Ma oleks küll käpp :) | |
Vandiste Abikokk 2008-09-11 17:24:39 |
Tegin sulle, Pille, ülekande ära. Need 5 saame kokku nagunii. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-14 14:04:29 |
Teade KÄI JALA! veebilehelt: Tähtis! Võistlus algab 17.september! 2008-09-11 16:10:11 Lugupeetud huvilised, praegused ning tulevased osalejad! Seoses suurenenud huviga osavõtmaks Käi Jala! sügiskampaaniavõistlusest oleme vastuvõtnud otsuse alustada aktiivset võistlust 17.oktoober - ja seda kõike ikka selleks, et konkurents oleks tihedam ning et ka Teie sõbrad jõuaksid osalema ja stardipakk nendeni õigeaegselt. Rohket osavõttu ja motivatsiooni soovides, Käi Jala! Team --------------------- Kas saaks kõik huvilised mulle esmaspäeval meili saata (ja ma saadan vastu pangakonto numbri, kuhu saab osalustasu maksta). Siis teeks hiljemalt teisipäeval registeerimise ja kolmapäeval alustaks kõndimisega? (Vandiste, Sina seda tegema muidugi enam ei pea:) | |
Betty Abikokk 2008-09-14 16:42:16 |
Pille, tegin Sulle samuti ülekande ära. | |
Kardemon Abikokk 2008-09-14 18:57:31 |
saatsin Pillele samuti osalemissooviga meili.. aga tekkis küsimus, et kui kiiresti sammulugeja kätte saaks-. et kui kolmapäeval hakatakse kõndima, kas selleks ajaks oleks see käes? või peaks esialgu laenama sammulugejat? http://kardemon.blogspot.com |
|
Marju Abikokk 2008-09-16 10:20:16 |
Mina nüüd siin väga tüüpiliselt pidurdan.. Väga proosalisel põhjusel tegelt - pärast arvete maksmist eriti midagi alles ei jäänud.. | |
Vandiste Abikokk 2008-09-16 19:46:15 |
Hädaldan siin nati. Ma alustan homme nadide tulemustega, sest sügis on äkitse kohale jõudnud ja mingi tõbi mind maha murdnud. Oi, kui kehva on olla. Tahaks ainult magada, aga ei last :( | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-16 23:00:49 |
Vandiste:
Vandiste, pole hullu. Teed tagantjärele tasa :) Aga registreerunud-maksnud - pange sammud paberile kirja, registreerumisega on mingi tehniline segadus, mida ma korraldajatega lahendada üritan. Ega sellest midagi hullu pole, kui sammude arvud veidi hiljem sisestada..
Hädaldan siin nati. Ma alustan homme nadide tulemustega, sest sügis on äkitse kohale jõudnud ja mingi tõbi mind maha murdnud. Oi, kui kehva on olla. Tahaks ainult magada, aga ei last :( |
|
Kardemon Abikokk 2008-09-17 10:22:48 |
Pille:
kas see tähendaks ka seda et kui ma umbes tean palju samme tegin, võin kirja panna? (olen jalutanud inimesega, kellel sammulugeja ning enam-vähem teada ka jalutusringide vastavus sammudele...)
kuidas muidu pean edasi käituma et sammulugejat kätte saada? ootan kirja või peaksin kuskile enne helistama? Vandiste:
Vandiste, pole hullu. Teed tagantjärele tasa :) Aga registreerunud-maksnud - pange sammud paberile kirja, registreerumisega on mingi tehniline segadus, mida ma korraldajatega lahendada üritan. Ega sellest midagi hullu pole, kui sammude arvud veidi hiljem sisestada..Hädaldan siin nati. Ma alustan homme nadide tulemustega, sest sügis on äkitse kohale jõudnud ja mingi tõbi mind maha murdnud. Oi, kui kehva on olla. Tahaks ainult magada, aga ei last :( http://kardemon.blogspot.com |
|
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |