Marju Abikokk 2008-09-23 15:04:32 |
Kuidas läheb? :) Võtsin täna pikemaid otsi - kuna ees ootas 3,5 tunnine bussisõit koos koeraga, siis oli mustamäelt bussijaama jalutamine enam vähem hädavajalik (7950 sammu) ja pärast otepääl ka bussi pealt koju (u 3500 sammu) ja ee...piinlik lugu, ka buss tegi minu eest 350 sammu :) Rääkisin tuttavaga telefoni teel ja ta küsis, et kas bussis sammulugejat ei raputa, kuna viimane teelõik oli tõesti auklik ja see kostis vist telefoni ka ära. No ja vaatasin, oligi 300 sammu edasi läinud iseenesest, siis läks veel 50 ootamatult ja siis keerasin sammulugeja pikali, jäi seisma :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-23 15:10:44 |
Marju:
Ehee :D Hoiatan, et kui nt pahaaimamatult Looduse Omnibussiga Peipsi äärde minna ja katkise bussi tagumisse otsa istuma sattuda, siis võib päevaga 15 tuhat sammu kenasti kokku saada. Mis sest, et "jalutama" lasti vaid 2 x 30 minutit või umbes nii :(
Aga üldiselt auto- ja bussisõit siiski samme ei tekita..
ja ee...piinlik lugu, ka buss tegi minu eest 350 sammu :) Rääkisin tuttavaga telefoni teel ja ta küsis, et kas bussis sammulugejat ei raputa, kuna viimane teelõik oli tõesti auklik ja see kostis vist telefoni ka ära. No ja vaatasin, oligi 300 sammu edasi läinud iseenesest, siis läks veel 50 ootamatult ja siis keerasin sammulugeja pikali, jäi seisma :) |
|
Vandiste Abikokk 2008-09-23 18:52:55 |
Mul lagunes sammulugejal klamber ära :(. Õnneks suutsin traadist talle uue tekitada, ehk peab kuu aega veel vastu. | |
Betty Abikokk 2008-09-23 20:33:17 |
Pille - ma ikka ei jõudnud eile TLÜ-sse, aga mul töötab ju sõbrants samuti seal. Räägin temaga... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-24 16:16:17 |
Hei, sammujad!! Ärge unustage oma samme internetis sisestamast! Tundub, et tagantjärele saab sisestada vaid viimase 7 päeva (k.a. tänased) sammud, nii et kiirustage. Minul on praegu tuhandel eri põhjusel väga raske 10 tuhat sammu päevas kätte saada, aga ma annan endast parima (ja tean, et mitmed tublid nami-namikad käivad mitme eest :)) | |
Pillepv Kokaõpilane 2008-09-24 18:52:52 |
Ja-jah. jalad kõhu alt välja. Mina suutsin oma sammu lugeja maale ära kaotada, aga usinus ja tublidus saatsid mind poodi ja ostsin pisut uuema ja ägedama versiooni. Sellise, mida saab kõvemini riiete külge kinnitada, paelaga kaelas kanda, käekotis või taskus kanda ja mis ei loe nii kergelt ka nt rattasõidu "samme". Igatahes olen rahul ja sammumine on seose kenade sügisilmadega vähemalt hoogu juurde saanud - kuigi korralikke üle "10000" päevi pole palju :) | |
Dots Abikokk 2008-09-27 07:11:45 |
Mul selline mure. Mäletan, kui kevadel sammulugejat seadistasin oli kuskil selline hea tabel abiks... Nüüd vahetasin patareid ja on vaja uuesti seadistada aga ei mäleta ja ei leia seda tabelit et õigesti saaks. Võimalik, et tabel on Käi Jala veebilehel. Ma ei saa seal enam kolada, sest sügisesest kooskäimisest osa ei võta :( | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-01 14:48:16 |
Mulle jääb Käi Jala! keskkonnas veidi segaseks, kas seal hetkel ülalolevad tulemused on esimese kampaanianädala kohta või hetkeseis. Igatahes on selle tabeli järgi sel korral võistlustules 147 võistkonda - ja Nami-nami hetkel 101. kohal. Üksikarvestuse järgi on 802 võistlejat. Hetkel on kolm tublimat nami-namikat Kardemon (155. koht!), Betty (316. koht) ja Kajakas (373. koht). Mina olen viimane, hapupiimane :( :) | |
Marju Abikokk 2008-10-01 15:21:22 |
Pille:
Ma olen ikka jälginud seal neid tulemusi :) muutub ikka tihemini, aga kas just kohe, selles küll kahtlen, äkki iga päev vms? korra vist nädala lõpus olime ka vist mingi 92. või mingil sellisel kohal.
Aga üks meie tiimi liige käis ühel päeval üle 25000 sammu.. Võimas :) räägi, kuidas sa seda tegid? :)
Ma siin vantsin usinasti nii palju kui vantsida annab.. eriti autot ei kasuta ja aega läheb maa ja ilm, pooled tööd jäävad tegemata... Tulengi varsti Tallinna vähekeseks, vaatab siis, kuidas seal samme kulub.. Mulle jääb Käi Jala! keskkonnas veidi segaseks, kas seal hetkel ülalolevad tulemused on esimese kampaanianädala kohta või hetkeseis. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-01 15:28:01 |
Marju:
Betty on hirmutavalt tubli tõesti. Aga kevadel hiilgas Thredahlia pea iga päev selliste tulemustega ja teisedki olid tublid. Juunis New Yorgis polnud mul samuti mingi probleem päevas 20 000 + sammu maha käia, aga no siin ei õnnestu :(
Aga üks meie tiimi liige käis ühel päeval üle 25000 sammu.. Võimas :) räägi, kuidas sa seda tegid? :) |
|
<< < 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 > >> |