Marju Abikokk 2008-10-03 10:03:00 |
Betty:
Jah! :) Mul oli nii hea meel kui loosimisel üht tuttavat nime nägin :) |
|
Marju Abikokk 2008-10-16 10:12:30 |
Lahe on vaadata, kui nami-nami võistkond on 99ndal mitte 102-l kohal :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-18 10:24:59 |
Marju:
Nami-nami võidukas võistkond sai lõpuks lausa 97. koha :) Kusjuures mul läks täitsa meelest ära, et kolmapäeval võistlus otsa sai. Ja loomulikult tegin mina oma hooaja tipptulemused eile ja üleeile Viimsis ja Tartus üle 14 000 sammu käies, mis arvestusse kahjuks enam ei lähe :(
Meie võistkonna kolm tublimat kõndijat olid Betty, Kajakas ja Marju. Tublid olite!!
Aitäh kõigile!!!
Lahe on vaadata, kui nami-nami võistkond on 99ndal mitte 102-l kohal :) |
|
Marju Abikokk 2008-10-18 17:53:50 |
Pille:
Ah sai kolmapäeval otsa? Arvasin, et 17ndani oli... Ma tegin eile veel lõpuspurti.. Vihma sadas, oli vaja kooki teha ja tube koristada ja ikkagi läksin lapsele lasteaeda jalgsi järele, et ikka korralikult käidud saaks. Aga mõnus oli tatsata vihma käes (no meil kahepeale võtab see koduni kõndimine (mis on jube kaootiline, sest on vaja putukaid uurida ja vahepeal metsa põigata ja seente kojutassimise üle vaielda) ikka ligi tunnike aega)...
Jah, aga head võistluse lõppu siis kõigile! :) Marju:
Nami-nami võidukas võistkond sai lõpuks lausa 97. koha :) Kusjuures mul läks täitsa meelest ära, et kolmapäeval võistlus otsa sai. Ja loomulikult tegin mina oma hooaja tipptulemused eile ja üleeile Viimsis ja Tartus üle 14 000 sammu käies, mis arvestusse kahjuks enam ei lähe :(
Meie võistkonna kolm tublimat kõndijat olid Betty, Kajakas ja Marju. Tublid olite!!
Aitäh kõigile!!!Lahe on vaadata, kui nami-nami võistkond on 99ndal mitte 102-l kohal :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-18 18:03:59 |
Marju:
Sul täiesti õigus - ikka eile oli viimane päev! Juhheiii! Mu 14tuhandelised päevad läksid arvesse!! Hurrraaaaaa!
:D
Ah sai kolmapäeval otsa? Arvasin, et 17ndani oli... Ma tegin eile veel lõpuspurti.. |
|
Marju Abikokk 2008-10-18 18:27:03 |
Pille:
:D cool! Marju:
Sul täiesti õigus - ikka eile oli viimane päev! Juhheiii! Mu 14tuhandelised päevad läksid arvesse!! Hurrraaaaaa!
:DAh sai kolmapäeval otsa? Arvasin, et 17ndani oli... Ma tegin eile veel lõpuspurti.. |
|
Vandiste Abikokk 2008-10-22 10:08:04 |
Kas keegi teab, miks üks võistkond seal diskvalifitseeriti? Täna vaatasin tulemusi ja mind pani selline asi imestama. Mingit viidet või seletust korraldajate poolt ei olnud ka :/. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-24 21:52:15 |
Edastan Käi Jala! infokirja: Kõnnime elu ilusaks! Tere Käi Jala! osaleja, Loodame, et oled sammulugeja juba esimeste soojade ilmadega üles leidnud ning seda agaralt kasutad. Kas 10000 sammu päevas on Sinu jaoks juba harjumuspärane? Head uudised on nüüd tulemas kõigile, kes uurinud ja oodanud infot Käi Jala! tervisekõnni selle aasta osalemise kohta. Oleme uuendanud registreerimissüsteemi ning uus versioon läheb töösse hiljemalt teisipäeval (28. aprillil) ja siis saame alustada ka eelmise aasta osalejate registreerimist selle aasta üritustele. Palume varuda kannatust ning lubame, et kui uus süsteem töös, siis teavitame sellest nii uudiskirjas kui koduleheküljel. Lisaks pikendasime kõigi eelmisel aastal võistlusega liitunute treeningpäeviku kasutamise aega kuni kevadvõistluse alguseni, nii et kõigil on võimalus käidud sammud endiselt sisse kanda. Oleme uuendanud ka osalemistasude süsteemi ning 2009 aastal saavad kõik osalejad sama osalemistasu eest võistelda nii kevadisel kui ka sügisesel võistlusperioodil, ergutusnädalatel ning kasutada treeningpäevikut kuni 2010 kevadeni. Käi Jala! Pressikonverents 23. aprillil toimus Rotermanni Kvartali ruumides esmakordselt Käi Jala! pressikonverents, kus lisaks Käi Jala! tervisekõnni korraldajatele astusid üles südamearst Margus Viigimaa Eesti Tervise Fondist, Tõnu Seil Kultuuriministeeriumist ja Piret Potisepp, Innovatsiooniaasta 2009. Pressikonverentsi kajastust meedias saate kuulata Vikerraadiost ja lugeda nii eilsest kui ka tänasest Tarbija24-st. Täname! Aktiivset elustiili soosiv Rotermanni Kvartal toetab kevadvõistluse perioodil Käi Jala! tervisekõndi kontori- ja laopinnaga. Rotermann Eesti tegevjuhi Mart Saa kiidab kampaania “Käi Jala!” ettevõtmist, mis peegeldab ka Tallinna linnasüdames oleva Rotermanni kvartali, kui autovaba linnaku loomise ideed, kus inimesed käivad jalgsi ning autodele ruumi ei ole. Piilu stardipakki Uus stardipaki sisu ootab aktiivseid liikujaid. Sellel aastal on stardipakke aidanud täita Nivea, Hansaplast, Puma parfüümid, Omron ja ajakiri Tervis+. Käi Jala! Tervisekõnni kevadvõistlus toimub 15. mai kuni 15. juuni ning sügisvõistlus 15. september kuni 15. oktoober. Peatse kohtumiseni! Käi Jala! meeskond | |
Tziiki Abikokk 2009-05-03 10:52:44 |
uurin veidi-kas see kevad ka plaanis on sellel üritusel osaleda? vaatasin, et kevadine voor kestab 15 mai-15 juuni...kui osavõtjaid oleks, siis liituks ise ka :P As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kajakas Abikokk 2009-05-03 16:33:27 |
mina seekord ei osale, mind suurt ei motiveerinud kuna ma kogu aeg niikuinii kõnnin palju :) proua söögisõltlane |
|
<< < 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 > >> |