Tiitel: Kokaõpilane
2008-05-14 08:41:21 |
Pillepv:
Ma ikka vaatan neid samme, mis ta sammulugeja luges. Sõitsin seda teed poolteist tundi. Kas targem oleks panna kirja see aeg + ülejäänud sammud päeva jooksul?Aga Juurvili, kas sa sõitsid 20km rattaga 48 minutiga :)? või sa lasid sammumõõtjal kuidagi rattasõitu mõõta? |
2008-05-13 15:29:54 |
See Omron on hull kubjas. Käisin just Harku metsas rattaga sõitmas, mõõtsin maa-ameti kaardi pealt ära, et kokku tuli 20km ja mingid närused 4800 sammu. Eile sörkisin õhtul kell 11 veel teleka ees. Ma mõtlen AINULT sammudest. |
2008-04-15 23:46:12 |
Pille:
Aitäh! Suurt kasu ma oma liitumisega ei too, sest mul õnnestub isegi retsepti järgi absoluutselt kõik toidud ära vussida. Ma pean seda oma andeks. Aga äkki olen tulevikus vähemandekas, kui teiste kirjutisi loen.
Nime üle olen ise hirmus uhke!Juurvili:
Mahub, mahub - ja teretulemast Nami-namisse, Juurvili! (Ja milline vahva perenimi :P, tõsiselt!)Kas nüüd ongi nimekiri lukus või mahub veel? Kui mahub, siis ma heameelega pakuks kõigepealt iseennast :) |
2008-04-15 15:39:39 |
Kas nüüd ongi nimekiri lukus või mahub veel? Kui mahub, siis ma heameelega pakuks kõigepealt iseennast :) |