Terves kehas terve vaim: Liikumissari "KÄI JALA!"

Merilin
Abikokk
2008-05-02 12:27:48
Pille:
Ja Thredahlia, Sidruni, Betty, Dotsi ja Vandiste osalejapakid panin täna posti - loodetavasti saate homme kätte.
Tänud! Ma olen kohati ikka kohe täitsa vales linnas :P

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Betty
Abikokk
2008-05-02 14:44:10
Mul näitab mind 2x, kas kellelgi veel? Kui jah siis võtan adminnidega ühendust, või saab Pille midagi teha ;) ?
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-05 10:18:00
Käi Jala andis täna välja pressiteate - kopeerin selle siia ka: [1quote]Pressiteade 05. mai 2008 Toimus “Tervisekõnd Käi Jala!” esimene näidistreening Kaijala.ee keskkonnas toimuva tervisekõnni võistlusest osalejatele toimus esimene näidistreening värskelt avatud MyFitnessi spordiklubis, kus prooviti sammulugeja kasutamist erinevates rühmatreeningutes (stepaeroobika, spinning, kardioseadmed). Lisaks tõestas Heti Tulve sammulugejat kasutades, et shoppamisega koguneb pea sama palju samme kui kergema treeninguga. Sarja korraldava MTÜ Spordiklubi Liikumine juhataja Kätrin Karu sõnul on sammulugeja kasutusmugavus üks põhjuseid, miks 12. mail algava Käi Jala! tervisekõnniga on tänaseks liitunud juba üle 800 inimese. “Sammulugeja kasutamine ei sea liikumisharrastajatele kindlaid ajalisi ja asukohast tulenevaid nõudeid ja piiranguid. Sarjast osavõtjatel on võimalus enda tulemusi teistega võrrelda ning liikumisest naudingut tunda just siis ja seal, kus soov ning võimalus”, toob Kätrin Karu välja tervisekõnd Käi Jala! ühe peamise eelise. Nagu selgus Heti Tulve eksperimendist, kulub ühe tunni pikkusel intensiivsel shoppingul umbes 4000 sammu ehk siis juba peaaegu pool päevasest soovitusest, mis on 10000 sammu. Nüüdsest on kõigil shoppama minejatel uus vabandus: “Lähen trenni!”, nagu Heti Tulve tabavalt ütleb. Kaijala.ee võistlusega liitujatel on MyFitnessi spordiklubi ka ise üle vaadata, sest igas stardipakis on lisaks sammulugejale ja teistele kingitustele pääse Viru Keskuses asuvasse MyFitnessi spordiklubisse. Ühenduse Sport Kõigile patronaaži all toimuva liikumissarja “Tervisekõnd Käi Jala!” eesmärgiks on kaasa aidata liikumiskultuuri loomisele ja arendamisele ettevõtetes, organisatsioonides ning sõpruskondades. Sarja nimesponsor on mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS. Lisainfo Kätrin Karu MTÜ Spordiklubi Liikumine Tegevjuht GSM 55671598 info@kaijala.ee www.kaijala.ee[/quote] Mina olen üritanud iga päev 10 000 sammu teha, mida loetakse mõõdukaks füüsiliseks koormuseks. Jube on see, et kui ma hommikul autoga tööle saan, päeval paar korda koridorides asju ajan, õhtul autoga koju lähen ning poodi sisse põikan, siis tuleb kokku mingi haletsusväärne 2000-3000 sammu :( Nii et selle 10 000 sammu jaoks pean ikka teadlikult ja palju kõndima. Aga seni on õnnestunud, õnneks on ilmad ilusad :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vandiste
Abikokk
2008-05-05 12:34:45
Hõikan, et pakk saabus. Küll ma mässasin, et teda kõige pealt kestast kätte saada ja siis ka seadistamine, uhhh! Mind ajas tigedaks, et mõõtühikud pole harjumuspärased - muudkui arvuta aga ümber. Aga nüüd on see tehtud. Hommikune ring jäi küll vahele, kuid pealelõunase saab juba trennipäevikusse kanda.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-05 13:12:01
Vandiste:
Küll ma mässasin, et teda kõige pealt kestast kätte saada ja siis ka seadistamine, uhhh! Mind ajas tigedaks, et mõõtühikud pole harjumuspärased - muudkui arvuta aga ümber. Aga nüüd on see tehtud. Hommikune ring jäi küll vahele, kuid pealelõunase saab juba trennipäevikusse kanda.
Ma susserdasin ka tükk aega kääride ja nugadega, enne kui paki lahti sain :D Tõepoolest on neil pikkus- ja kaaluühikud brittide omad. Aga kui see esialgne seadistus-tuunimine selja taga, siis samme loeb ikka õigesti..

Dots
Abikokk
2008-05-05 14:42:30
Annan teada, et pakk käes :) Suur tänu, Pille. Veebipäeviku vaatamiseks on parooli vaja... Ei tea mis see võiks olla :rolleyes:
Betty
Abikokk
2008-05-05 22:50:59
Teiste paki kättesaamise hõisked tegid mind kärsituks ja nõudsin täna samuti paki postkontorist välja. Tänud Pille :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-06 07:10:33
Dots:
Veebipäeviku vaatamiseks on parooli vaja... Ei tea mis see võiks olla :rolleyes:
Selle peaksid Sa esimesel kasutuskorral ise panema sinna (vist).

Dots
Abikokk
2008-05-06 10:08:44
Lugesin KKK-st sellise asja välja [1quote]Sisestatud e-mailidele tuleb tagasiside registreerimise kohta ning paroolid, millega alates 25. aprillist saate Treeningpäevikut kasutama hakata.[/quote] Või kuidas teie käite veebipäevikus? :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-06 10:49:30
Dots:
Lugesin KKK-st sellise asja välja [2quote]Sisestatud e-mailidele tuleb tagasiside registreerimise kohta ning paroolid, millega alates 25. aprillist saate Treeningpäevikut kasutama hakata.
Või kuidas teie käite veebipäevikus? :)[/quote] Dots, ma praegu vaatan, et Sinu nimi on hetkel võistkonna nimekirjast puudu, see-eest on Betty't topelt. Võtan korraldajatega ühendust ja lasen apsaka kibekähku parandada. Muidu sisestasin võistkonda registreerides kõikide osalejate meiliaadressid. Kas sinna ei tulnud kinnitust? Vandiste, Betty, Kajakas - kuidas teil see esimene sisselogimine õnnestus? (Mul 'kaptenina' käis see registreerimine veidi teisiti). Sirliiz - Sind on nüüd Nami-nami võistkonna nimekirjas näha!

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>