Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-17 09:25:58 |
Kajakas:
Ei unusta, Kajakas!
aga minu puhul on oluline see mingi promokood, Pille ära seda siis ankeeti täites kusagil maha maga. Tahaks ju soodsamalt :) Sidrun:
Tere, Sidrun! Muidugi võtame kampa - lisasin Su nimekirja.
Tere! Mina oleksin ka väga huvitatud sellest! Oleks tore, kui võtaksite mind ka kampa :) |
|
Fre Abikokk 2008-04-17 14:18:33 |
Ma juba ka täitsa mõtlen... Eile ei pidanud enam vastu ja kraamisin vankri välja. Titt magas nagu miilenki aga mul on ca tunnistest aeglasest jalutamisest täna mingid naljakad lihased üsna valusad. Kui palju te muidu käia kavatsete või tavaliselt käite? Ei tahaks ju liituda ainult selleks et keskmist alla viia. Ma muidu pole väga käimise-sõber, hea meelega lähen kuhugi, st peab olema siht silme ees. Aga kui kärutamine nagunii päevakorras on.... | |
Vandiste Abikokk 2008-04-17 16:40:58 |
Keskmist ei oska öelda, kuid ma just seepärast tahangi osaleda, et ikka pikemaid ja pikemaid käruringe teha :). | |
Pillepv Kokaõpilane 2008-04-18 17:54:49 |
Mina tahan ka liituda. Kambas võistlemine on kindlasti kasulikum. Päevane panus 2x30 min rattasõitu nii kui nii, aga äkki saab siis lisada sellele veel sammulugemise motivaatori kaudu täiendavaid samme. Ja eks me siis peame Pillele kandma pisut rohkem osalustasu, et nt Tartusse pakike saabuks :) | |
Aari Kokaõpilane 2008-04-19 09:36:28 |
Palun ka mind kõndijate nimekirja arvata. Esmalt peaks hakkama jala tööle minema, sest kesklinnas on parkimisega alati üks suur jant. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-19 09:57:32 |
Vandiste:
Ja tähtis pole ju mitte võid, vaid osavõtt :)
PillePV ja Aari - lisasin teid ka nimekirja. Aitäh liitumast!!
Keskmist ei oska öelda, kuid ma just seepärast tahangi osaleda, et ikka pikemaid ja pikemaid käruringe teha :). |
|
Vandiste Abikokk 2008-04-19 13:56:00 |
Pille:
Loomulikult on osavõtt tähtis. Ja kuna 4 lapsukest on emmele 6-8 lisakilo selga jätnud, tuleb veelgi aktiivemalt liigutada. Muidu kodus pidevalt külmkapp silma all ning kõhuvolt muudkui kasvab. (Eriti kui Pille siin ahvatlevaid kooskokkamisi korraldab :P) Vandiste:
Ja tähtis pole ju mitte võit, vaid osavõtt :)Keskmist ei oska öelda, kuid ma just seepärast tahangi osaleda, et ikka pikemaid ja pikemaid käruringe teha :). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-19 20:21:27 |
Registreerisin nami-nami võistkonna ära (usun, et saan hiljem vajadusel uusi liikmeid lisada). Meid on nüüdseks juba 12!! Infoks niipalju, et saime korraldajatelt 15% hinnasoodustuse, nii et iga nami-nami võistkonnas osaleja peab maksma vaid 420 krooni osalustasu. | |
Sirliiz Abikokk 2008-04-19 21:36:29 |
Issand, kus mu silmad seni olnud on ... Pille, kui veel vähegi saab, siis ma oleks kange osaleja :) | |
Kajakas Abikokk 2008-04-19 22:04:48 |
ma kandsin üle :) proua söögisõltlane |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |